Behandler.no - Norges største oversikt

Bokomtale: De priviligerte

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 18.11.2016Forside boka

Forfatter: André Kirsebom

De Privilegerte

- En annerledes og åndelig kriminalroman

André Kirsebom
Forfatter:André Kirsebom

Hvordan kan man bruke sine åndelige evner i forbindelse med oppklaring av kriminelle handlinger?
Dette er et sentralt tema i denne nye og spesielle boken. Alt etterforskere gjør er basert på virkelige hendelser fra reel åndelig kontakt og her er det ingen som flyr på kosteskaft.

Flyktningestrømmen er for tiden et brennbart tema. Dette gjør at «De Privilegerte» også er en tidsaktuell roman som vil kunne interessere mange mennesker. Hovedmålgruppen for boken er voksne. Den vil spesielt passe for tre undergrupper av lesere. Den første er de som liker en god spenningsroman. Den andre er de som interesserer seg i ulovlig innvandring og den tredje er de som er en del av den åndelige oppvåkningen som skjer i Norge.
Til boken er det laget en nettside med informasjon om boken og en konkurranse. www.deprivilegerte.no

Handlingen
Boken starter med at en kriminaletterforsker fra Kripos etterforsker en organisasjon som driver med menneskehandel i Rolls Royce klassen. Han blir myrdet. Seks år senere dør politimannens bestefar Arthur, men kommer tilbake fra åndeverdenen via et medium. Han gir sin advokat og venn Torstein oppdraget med å iverksette en plan, de la før hans død. Torstein samler sammen en gruppe bestående av Toms halvsøster, som i mellomtiden har blitt etterforsker i Kripos, og tre personer med mediumistiske og healende evner. Gruppen får i oppdrag å løse mordet på Tom og bringe de skyldige for retten. Dette gjør at de må slåss mot en internasjonal organisasjon av menneskesmuglere. Handlingen foregår i Norge og på Balearene. Metodene de bruker i denne kampen er både teknologiske og mediumistiske.

Forfatterens bakgrunn
Kirsebom har tidligere utgitt to lærebøker. Den ene læreboken er innen mediumskap og den andre innen healing. Begge har blitt godt mottatt. Forfatteren har stor kunnskap innen disse feltene, og leder i dag Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualist Forening som har mange medlemmer i hele Norge. Kirsebom skriver en fast spørrespalte i bladet Medium og artikler om mediumistisk husrens. For mer info om André Kirsebom og hans arbeid se: www.aspirit.no


Pris: kr.189,-
Utgitt: 2016
Forlag: Kolofon
Innbundet: Heftet
Sider:
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 978-82-300-1504-9

Boka kan bestilles på Kolofon forlag


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.