Spenner du bein på deg selv?

Annonsørinnhold

Janken Rasmussen
Janka Rasmussen er holistisk healer og klarsynt rådgiver, og driver Jankas Tanker på nett. Foto: Privat

Hvorfor er det så få som klarer å manifestere det de vil i livet? Du har sikkert hørt om «Loven om tiltrekning», eller hvordan du kan skape din egen virkelighet med tankene dine.

Men hvorfor er det da så mange som ikke får det til? Hvorfor er det kun 2 prosent som klarer å manifestere det de ønsker, mens resten sliter med å komme seg ut av hamsterhjulet?


Janka Rasmussen er en holistisk healer og klarsynt rådgiver som driver Jankas Tanker på nett.
Hun har hjulpet mange mennesker med å finne sin indre kraft og skape det livet de drømmer om. Hun har selv manifestert det meste i sitt eget liv, fra hjem, biler, jobber og økonomi, til kjærlighet, helse og lykke.

Hun deler med oss noen av sine tanker om hva som hindrer folk i å manifestere, og hva som skal til for å lykkes.


Det starter med bevissthet
– Det første punktet er å være bevisst på det ubevisste, sier Janka.
– Hvis du sier til deg selv at du ikke har råd til noe, så har du ikke råd til det. Hvis du sier at du ikke er god nok, så er du ikke god nok. Hvis du sier at du ikke fortjener noe, så fortjener du ikke noe.

Hun forklarer at tankene våre skaper følelser, og følelsene våre skaper handlinger. Og handlingene våre skaper resultatene i livet vårt.

– Hvis du har negative tanker, så får du negative følelser, og da gjør du negative handlinger. Og da får du negative resultater. Det er en ond sirkel som du må bryte ut av, sier hun.
Hun anbefaler å bli bevisst på hva du ønsker, og også hva du ikke ønsker. Og så velge å fokusere på det positive, og ikke det negative.

– Hvis du ønsker mer penger, så må du tenke på penger som noe godt, noe som gir deg frihet og glede, og ikke noe som gir deg stress og bekymring. Hvis du ønsker mer kjærlighet, så må du tenke på kjærlighet som noe vakkert, noe som gir deg trygghet og lykke, og ikke noe som gir deg smerte og skuffelse, sier hun.


Det handler om selvfølelse
– Det andre punktet er å finne fundamentet i seg selv, sier Janka.
– Hva ligger i ditt indre barn? Hvilke blokkeringer har du fra din oppvekst, dine mønstre, kanskje janteloven? Hva slags grunnholdning har du til deg selv og livet ditt?

Hun forteller at mange mennesker er redde for å lykkes, fordi de ikke tror at de er verdige eller gode nok. De har lav selvfølelse, og derfor spenner de bein på seg selv.

– Hvis du ikke elsker deg selv, så kan du ikke elske noen andre. Hvis du ikke respekterer deg selv, så kan du ikke respektere noen andre. Hvis du ikke stoler på deg selv, så kan du ikke stole på noen andre. Du må først fylle ditt eget beger, før du kan dele med andre.

Hun råder folk til å jobbe med sin selvfølelse, og å gi seg selv ros, anerkjennelse og kjærlighet. Hun sier at det er viktig å være snill mot seg selv, og å akseptere seg selv som man er.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora


– Du er unik, du er spesiell, du er fantastisk. Du har noe å bidra med til verden, du har en mening med livet ditt. Du må tro på deg selv, og på dine evner og muligheter, sier hun.

(Fortsetter under bildet).

- Tankene våre skaper følelser, og følelsene våre skaper handlinger. Og handlingene våre skaper resultatene i livet vårt. Foto: Janken privat

Det krever handling
– Det tredje punktet er å ta handling, sier Janka.
– Du kan ikke bare sitte og ønske deg noe, du må også gjøre noe for å oppnå det. Du må ha gjennomføringskraft, du må ha disiplin, du må ha mot.

Hun sier at mange mennesker har store drømmer, men små handlinger. De lar seg stoppe av frykt, tvil, usikkerhet, latskap, eller andre unnskyldninger.

– Hvis du vil ha noe, så må du gå etter det. Hvis du vil endre noe, så må du endre det. Hvis du vil lære noe, så må du lære det. Ingen kan gjøre det for deg, du må gjøre det selv.

Janka understreker at handling ikke nødvendigvis betyr hardt arbeid, stress eller slit. Det kan også være lek, moro og glede. Det viktigste er at du gjør noe som er i tråd med det du ønsker, og som gir deg energi og inspirasjon.

– Du må finne din lidenskap, din glede, din drivkraft. Du må finne det som får deg til å hoppe ut av senga om morgenen, og som får deg til å smile om kvelden. Du må finne det som gir livet ditt mening og verdi, sier hun.

– Du kan ikke bare sitte og ønske deg noe, du må også gjøre noe for å oppnå det.

Vil du manifestere mer i livet ditt?
Janka sier at det er mange eksempler på at folk klarer å endre livet sitt, og gjøre drømmene sine til virkelighet. Hun sier at det er mulig for alle, uansett hvor de er, eller hvor de kommer fra.

– Det handler om å ansvarliggjøre seg selv, og bevisstgjøre sine tanker. Det handler om å ha en positiv grunnholdning, selv om man ikke visualiserer. Det handler om å velge hva man ønsker å gjøre med sitt liv, og så gjøre det.

Hun sier at hun kan hjelpe folk med å finne sin indre kraft, og å fjerne frykten for å lykkes. At hun kan hjelpe folk med å manifestere mer penger, mer kjærlighet, mer helse, mer lykke, eller hva det måtte være.

– Hvis du vil ha mer av det gode i livet ditt, så ta kontakt med meg. Jeg kan gi deg veiledning, healing, råd og støtte. Jeg kan hjelpe deg med å løpe mot dine mål, sier hun.

Du kan kontakte Janka Rasmusen her: jankastanker.com

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.