Kursbeskrivelse

Solskinnet v/Reikimesterlærer Rita Amundsen tilbyr kurs i Reiki på alle nivåer
Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3A kurs og utdanning til Reikimester

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste. Du får en dypere kontakt med deg selv og et verktøy som på en naturlig måte hjelper deg mot en bedre helse og en bedre flyt i hverdagen. Velkommen på reiki kurs!

REIKI 1 På et Reiki 1 kurs får du reiki aktivert i hendene. Det undervises i reikis teori og historie, samtidig som kurset er praktisk lagt opp slik at du blir fortrolig med å bruke reiki. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Kurset går over 2 dager og koster 2500 kroner.

REIKI 2  På et Reiki 2 kurs lærer du flere kraftfulle behandlinger og teknikker. Du lærer om det hvordan vi hele tiden påvirker og påvirkes av våre omgivelser og hvordan vi kan bruke reiki til å bryte mønstre som er blitt skapt og til å skape nytt. Du lærer å utføre en reiki behandling på avstand, dvs en metode for å sende reiki utenfor tid og rom. Vi jobber praktisk alle dagene slik at du blir fortrolig med teknikkene. Kurset går over 3 dager og koster 4.900 kroner.

REIKI 3A Dette kurset er et stort skritt videre for personlig vekst. Kurset er en del av mesterutdannelsen men også for deg som ønsker å utforske reiki på et dypt plan uten å gå videre med en reikimester utdannelse. Dette kurset går over 3 hele dager og koster 11.000 kroner. Ta kontakt om du er interessert i dette kurset, så avtaler vi tidspunkt for et intervju.

UTDANNING TIL REIKIMESTER strekker seg over minimum ett år hvor du går i lære, deltar som hospitant på kurs og løser oppgaver for å få undervisnings-kompetanse.

Om Rita Jeg har undervist i Reik siden 2007 og har min Reiki utdannelse fra The Reiki Network som er en internasjonal organisasjon for Reikimestere som jobber for høy kvalitet på kursene og en grundig utdannelse på alle nivåer. Selv kom jeg i kontakt med Reiki i 2004, i en periode jeg var sterkt plaget av el-overfølsomhet. Reiki forandret mitt liv totalt og hjalp meg til å gjenfinne glede i livet og kontakten med min egen indre visdom. Etter første kursdag har det ikke gått en dag uten at reiki har vært tilstede i mitt liv og derfor var helt naturlig for meg å gå reiki veien videre og til å utdanne meg til Reikimester (2007) og Reikimesterlærer (2011).

Kurs på Stabekk Jeg holder jevnlig kurs hjemme hos meg selv på Stabekk og i Finland der jeg opprinnelig kommer fra. Holder kurs på norsk, finsk, svensk og engelsk og holder gjerne bestillingskurs Norge og Norden.

Reiki behanling og mer informasjon om reiki Ved siden av kurs tilbyr jeg også reiki behandling og fjern reiki behandlinger – dette kan være en fin første introduksjon til reiki. Datoer for kurs og annet jeg tilbyr finner du på på min nettside – link nedenfor. Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale

Adresse for kurset
 • Adresse
  Peterhofveien 13
 • Postnummer
  1369
 • Sted
  STABEKK
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Solskinnet
  • Kontaktperson
   Rita og Håkon Amundsen
  • Telefon
   908 77 053
  • Epost adresse
   rita@solskinnet.no

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.