Kursbeskrivelse

Astrologi Årskurs
1-årig utdannelse som åndelig veileder basert på astrologi.  Denne utdannelsen er for alle som arbeider med eller ønsker å arbeide med åndelig veiledning. Kunnskapen du får tilgang til er å forstå hvordan sjelens intensjon med dette livet kan leses ut av fødselshoroskopet. Utdannelsen er like verdifull for astrologer som for de som ikke har kjennskap til astrologi fra før. Alle mennesker er født med en spesiell kvalitet og er et unikt uttrykk for den kraft som utfolder seg i og gjennom alt liv. Når du lærer å lese et horoskop fra sjelens perspektiv vil denne innsikten være tilgjengelig for deg.

Vi vil gjennomgå den sjelelige betydningen av elementer, kvaliteter og tegn. Vi vil lære om sjelens intensjon for vekst og utvikling gjennom planetenes plassering i hus og tegn. Dette innebærer også at vi vil lære å bruke en helt ny innsikt i husene som guide for å leve i harmoni med sjelens intensjon. For de som søker å guide seg selv og andre til dypere kontakt med sin sjels intensjon er astrologien en uvurderlig gave. Det personlige horoskop viser klart og tydelig hva sjelens intensjon med det jordiske livet er.

Deler av det skriftlige kursmaterialet finnes i Per Henrik Gullfoss bok The Complete Book of Spiritual Astrology utgitt på Lewllyn i 2007/nyopptrykt på Crowe forlag i 2022.

Forkunnskaper Ingen astrologiske forkunnskaper kreves
For mer info kontakt Per Henrik Gullfoss e-mail; gullfoss@hebb.no eller mobil 93420205.

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale, Nettkurs

Varighet

Ettårig. Helgekurs

Pris for kurset

kr 9500 for for hele året

Adresse for kurset
 • Adresse
  Zoom
 • Sted
  OSLO
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Den Nordiske Astrologiskolen
  • Kontaktperson
   Per Henrik Gullfoss
  • Telefon
   93420205
  • Epost adresse
   gullfoss@hebb.no

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.