Solveig kombinerer healing og massasje

Annonsørinnhold

Solveig fir massasje
Normassasje: en unik metode for naturlig helse. Foto: Privat

Har du hørt om Normassasje? Det er en behandlingsform med healing og massasje, som har hjulpet mange mennesker med å oppnå bedre fysisk, emosjonell og åndelig balanse.

 

Bak denne metoden står Solveig Birgittatun Smith, som har undervist flere hundre personer i Normassasje gjennom sin skole.

Vi tok en prat med Solveig for å lære mer om Normassasje, og hvordan hun bruker sin kompetanse i sin praksis.


En åndelig massasje
– Normassasje er en egen massasje-metode, som har sitt utspring i Nordlys-Centret på 70-tallet. Jeg ble inspirert av å gå der i 3-4 år, og oppdaget livet helt på nytt. Jeg trekker på denne erfaringen fremdeles, forteller Solveig.
Hun forklarer at Normassasje har et åndelig perspektiv på livet, og at det handler om å se seg selv i en større sammenheng.


– Dette er den beste veien til god helse, for vi må ta med alt. Helheten. Vi ser det i den videste forstand. Vi ser klienten som et åndelig vesen, og vi ser det ut ifra det potensialet de har. Hvordan kan vi hjelpe dem til å utnytte potensialet sitt?
Vi ser det friske i mennesket, vi er i samme båt alle sammen, sier hun.

Vi er medmennesker, vi møter mennesker der de er.

En helhetlig behandling
Normassasje består av tre deler: åpning, selve massasjen og avslutningen. I åpningen kontakter massøren chakraene, som er energisentre i kroppen. Chakraene blir også kontaktet i avslutningen, for å balansere energien. Auraen, som er det energifeltet som omgir kroppen, blir også renset og styrket.

– I massasjen bruker vi også healing underveis, så det er massasje som healer både det emosjonelle, fysiske og åndelige, sier Solveig.

Før massasjen starter, har massøren en terapeutisk samtale med klienten, for å tilpasse behandlingen etter deres behov og ønsker. Massøren bruker sin intuisjon og tar hensyn til eventuelle spenninger eller blokkeringer hos klienten.

Solveig Birgittatun sitter i blant påskeliljer
Nordmassasje handler om å se seg selv i en større sammenheng, forteller Solveig Birgittatun Smith Foto: Privat

En gave til seg selv og andre
Solveig er utdannet massasjelærer på Nordlys-Centret i Danmark i 1987, og har de siste 40 år studert og arbeidet med massasje og undervisning. Hun er i tillegg til å være Normassør, Reg. Naturmedisinsk muskelterapeut, og terapeutisk healer, MNNH.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora


Solveig har gitt kurs i Normassasje i ti år, og over 200 personer har gått grunnutdanningen. Hun sier at det er en fantastisk måte å lære om seg selv og andre, og å få et redskap til å hjelpe andre samtidig som man hjelper seg selv.

– Det er så enkelt og så stort, sier hun og legger til at studentene får vite at det handler om å gi noe godt til noen, og at det er en menneske til menneske-relasjon.

– Vi er medmennesker, vi møter mennesker der de er.

Hun forteller at studentene også lærer om chakraene, og at fokuset er på energi.

– Det er en spirituell massasje, og det er det som gjør den så spesiell, sier hun.

Vil du prøve Normassasje?
Hvis du er nysgjerrig på Normassasje, og vil oppleve en massasje som er mer enn bare en spa-massasje, kan du kontakte Solveig for å bestille en time. Hun holder til i Tvedestrand.

Epost: solveig@normassasje.no
Nettside: normassasje.no
Tlf: 41575087.


Hvis du har lyst til å lære mer om Normassasje, og kanskje bli en Normassør selv, kan du også sjekke ut hennes nettside , hvor du finner mer informasjon om utdanningen hun tilbyr. Solveig understreker at Normassasje grunnutdanning gir rom for prosess med bevissthetsutvidelse.

Birgittatun er Normassasjes skole og hovedsenter – en vakkert beliggende gjestegård i Tvedestrand kommune på Sørlandet. Foto: Privat

Annonse

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.