25 års jubileum som healer og naturterapeut

Annonsørinnhold

Kvinne i kjole på svaberg
Anne Britt Hollup. Foto: Privat

Anne Britt Hollup har vært healer i 25 år. Hun forteller om sin reise til å bli en anerkjent og etterspurt terapeut.

 

En vanvittig inspirasjon
– Jeg hadde en sterk tillit til at dette var noe jeg skulle gjøre. Jeg spurte meg selv om noe utenfor meg selv styrte meg. Jeg fikk en kraftig inspirasjon. Det var det som drev meg, sier Anne Britt.

Hun åpnet seg for sin sterke intuisjon og oppdaget evner hun ikke visste hun hadde, og da hun begynte å heale og trene hjemme, fikk hun kjempegode resultater.

– Det var uventet veldig god respons. Det var upraktisk å ha det hjemme med barn, men det ble fullt med en gang, forteller hun.


Upløyd mark
Det var stor skepsis på den tiden til healing.

Anne Britt husker tilbake til den tiden da kunder sa de skulle på porselensmalingskurs i stedet for healingkurs. De fleste som gikk på kurs var kvinner.

Enkelte menn ble skeptiske til å sende kona til meg. De trodde jeg satte griller i hodet på dem, smiler Anne Britt.

Hun startet i 1998. – Jeg kjente på ansvaret, og var opptatt av å være ydmyk. Jeg begynte med kurs med en gang, og utdannet meg til reiki-lærer- og mester. Så tok jeg kurs i mindfulness, og dro på retreater. Jeg tok også utdanning i zen-coaching. Det var en indre revolusjon, sier hun.

Anne Brtitt Hollup
Mange av dem som kommer til til Anne Britt for å få hjelp er mennesker i krise. Foto: Privat

Hvordan en krise kan bli inngangen til ressurser
Anne Britt har spesialisert seg på å hjelpe folk som kommer til henne i krise. Det kan være samlivsbrudd, sorg, dødsfall, mistet jobb, utbrenthet, eller problemer med å bli gravid.

– Jeg fanger opp potensialet i dem, og speiler det til dem. Ved å favne og akseptere de vonde, såkalte negative følelsene, og lar de bli møtt med kjærlighet. Det kan igjen bli inngangen til større innsikt, fred og harmoni, sier Anne Britt.

På den måten hjelper hun sine klienter med å oppnå en fredfull tilværelse, forvandle uro til ro, og få en dypere kontakt med seg selv.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora


– Jeg har et spekter av kompetanse, både fysisk og psykisk. Jeg forstår hvordan den fysiske kroppen kan bære på traumer som manifesterer seg som ulike sykdommer og blokkeringer. Den største delen av min jobb er å forløse årsaken til ubalansen sammen med klienten gjennom lagene av for eksempel sorg, sinne, undertrykte eller fortrengte følelser, sier hun.


Retreat på Kreta og Spania
Fra 2012 har Anne Britt arrangert retreat på Kreta, og Spania, som hun kaller sitt hjertebarn. En uke der du gjør en indre reise fra hodet til hjertet. Der får deltakerne oppleve den indre bevegelsen fra alt tankekjøret og stresset som også preger hverdagen.

– Der kan de lande dypt i seg selv, kjenne det essensielle i seg. Med ulike øvelser og mye stillhet lander vi i en kvalitet av ro og fred.

Fra 2019 har hun også utdannet tre kull med Soneterapeuter, en utdanning over et år der alle blir eksaminert.

I løpet av disse 25 årene opplever hun en større åpenhet og samarbeid med helsevesenet. Mange blir sendt til meg fra sin fastlege, også noen fra Haukeland. Uten at de egentlig vet helt hva behandlingen går ut på.

– Heldigvis erfarer jeg nå større åpenhet rundt helheten i det å se sammenheng mellom ånd og materie, fysisk og psykisk helse, sier hun.

Hun har også jobbet med elever på videregående skole, der hun har undervist i mindfulness, meditasjon og psykisk helse.


– Ungdommene elsket det. Det var stappfullt, alle ville være med. Nå er de voksne. Jeg har fått tilbakemeldinger om at jeg ikke aner hva det har betydd for dem, sier hun.

Hun forteller om en episode der en ung mann kom bort til henne og sa: – Du husker ikke meg, men jeg fikk en stein av deg for mange år siden. Anne Britt husket ikke det. Han var seks år da. Nå var han 23 år.
– Steinen fikk jeg av deg, og den har jeg fortsatt, sa han.

Anne Britts drivkraft og inspirasjon er håpet om en verden der vitenskapen og visdommen forenes.


(Forsetter under bildet)

Anne Britt har arrangert retreats på Kreta og Spania gjennom en årrekke. Foto: Privat

En visjon for verden
Anne Britts drivkraft og inspirasjon er håpet om en verden der vitenskapen og visdommen forenes.

– At forståelsen av hva vi i sannhet er som mennesker integreres helt fra barnehage og barneskole. At meditasjonsøvelser blir en helt vanlig del av hverdagen til alle. Det å få kjenne til sin egen kjerne av fred og ro, og leve ut fra den kvaliteten. Verden trenger det mer enn noen gang, sier hun.

Hun tror at hennes suksess skyldes at hun har hatt gode resultater, og at folk ser det.

– Jeg har vært healer, og naturterapeut i 25 år, og jeg elsker det jeg gjør. Det er en gave å få være med på å hjelpe andre, sier hun.Hvis du ønsker å komme i kontakt med Anne Britt, kan du sende henne en sms eller en e-post. Hun har også en nettside der du kan lese mer om hennes tilbud. Hun arrangerer også retreat på Kreta der du kan oppleve en uke med healing, meditasjon, yoga og natur.

– Hvis du vil ha hjelp til å finne din indre ro, din essens, og din livsglede, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg, sier hun.

Mobil: 99293819
E-post: briholl@online.no
sundnaturterapi.no

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.