Beate og universet lager skreddersydde meditasjoner for deg

Annonsørinnhold

Beathe Buchner veileder mennesker slik at de får klarhet og inspirasjon til å gå videre i livet. Foto: Privat

Du har sikkert hørt om guidede meditasjoner. Internett kryr av dem. Men hva skjer hvis ordene i opptaket er kanalisert spesielt for deg? Det jobber Beate Buchner med.

Hun er en intuitiv coach, kursholder og healer som tilbyr personlige meditasjoner som er individuelle for dine behov og ønsker.

 

Hva er en personlig meditasjon?
En personlig meditasjon er en lydfil som guider deg gjennom en meditasjonsøkt. Det som gjør den personlig er at Beate kanaliserer ordene hun bruker i meditasjonen. På denne måten får du en meditasjon som er tilpasset deg og din situasjon.

– Å kanalisere betyr at jeg går inn i en meditasjonstilstand og kobler meg på klientens energifelt. Jeg følger min intuisjon og slik kommer ordene jeg skal bruke i meditasjonen. Hensikten er alltid å balansere det emosjonelle og det kroppslige. Jeg lager en lydfil på 15-20 minutter som ikke inneholder musikk, men klienten kan velge selv den musikken han eller hun liker å ha i bakgrunnen.

Jeg ber folk la meg få vite hvis det er noe spesielt de ønsker at jeg fokuserer på, så tar jeg det inn i min meditasjon når jeg kanaliserer meditasjonen, forklarer Beate.

Hva er fordelene med en personlig meditasjon?
En personlig meditasjon kan hjelpe deg med å løse opp i blokkeringer, styrke din selvfølelse, finne din indre ro, øke din kreativitet, forbedre din helse, og mye mer.

– Fordi meditasjonen er laget kun for deg, vil den være mer effektiv og relevant enn en generell meditasjon som du finner på nettet. Jeg får veldig gode tilbakemeldinger på meditasjonene. Kanskje du også får lyst til å prøve? sier Beate.

(Fortsetter under bildet)

Beathe Bucner i skogen, med ryggen til.
- Regelmessig meditasjon gir flere positive effekter i livet vårt. Foto: Privat

Hvordan får du din personlige meditasjon?
Hvis du vil bestille en personlig meditasjon fra Beate, kan du kontakte henne via hennes nettside buchner.no. Hun tilbyr meditasjoner på norsk, tysk og engelsk.


Beate kan også hjelpe deg med andre utfordringer, som sorg, angst, stress, relasjoner, karriere, og spirituell utvikling. Hun bruker ulike metoder, som ThetaHealing, kinesiologi og coaching.

– Jeg er opptatt av at klienten skal klare seg selv så fort som mulig. Jeg vil ikke skape avhengighet, men gi dem verktøy til å finne sine egne svar. Jeg fikk ideen til å lage personlige meditasjoner da jeg ledet en klient inn i en meditasjon. Jeg tenkte at det beste er at de finner svarene selv, sier Beate.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Hun legger til at noen bestiller flere meditasjoner, fordi de føler at den gamle ikke lenger passer. Det er fordi meditasjonen løser opp i blokkeringer og skaper endring.


– Jeg renser min kanal, og ber mitt åndelige team og klientens team jobbe sammen. Jeg åpner meg, ber om at det høyeste og beste skjer og skaper et beskyttet rom og ramme, sier Beate.

Hun blir ofte overrasket over hva som kommer ut når hun kanaliserer.

– Det er jo et slags bevis på at jeg ikke finner på dette selv, sier Beate.


Om meditasjon
Beate sier at når vi begynner å meditere regelmessig, vil vi oppleve flere positive effekter i livet vårt. Å roe ned tankene og sentrere seg selv, vil samtidig styrke kommunikasjonen mellom ulike deler av hjernen vår.

I theta-tilstanden opplever sinnet vårt følelsen av lykke og medfølelse. Vi er i stand til økt læring, healing og vekst.


Ved å gå til denne frekvensen kan vi påvirke den dominerende, ubevisste delen av oss som normalt er utilgjengelig for vårt bevisste sinn.


Vi kommer i en tilstand der endring kan skje.


Vil du prøve en personlig meditasjon?
Hvis du er nysgjerrig på hvordan en personlig meditasjon kan hjelpe deg, kan du høre et eksempel på en meditasjon som Beate har laget. Den er generell, men gir deg en smakebit på hvordan det kan være, her:

Beate er utdannet pedagog, sertifisert consultant facilitator innen Three In One Concepts (2003), og sertifisert Thetahealer (2009).
Hun har hatt praksis på Nesodden siden 2003, men jobber for det meste online nå.


Hvis du vil ha din egen personlige meditasjon, kan du ta kontakt med Beate via hennes nettside, buchner.no  Hun vil gjerne høre fra deg og hjelpe deg med å finne din indre kraft, glede og svar på dine spørsmål.
nettsiden hennes kan du også sjekke ut flere av Beates tilbud.

Tilbakemeldinger:

«Hei kjære Beate,
Tusen takk for en nydelig meditasjon. Har hørt den to ganger. Vakker. Til meg kom plutselig et rosenkvarts palass. Så riktig for meg.
Hjertelig takk!» A.K.

«Takk for en vidunderlig meditasjon. Jeg har fått veldig god nytte av den. Det var en stor hjelp med dine sensitive evner og din dype intuisjon for meg i meditasjonen du ga meg. Takk og en stor klem fra meg fra hjerte.» M.N.

«… Jeg har også kjøpt en meditasjon til meg personlig. Den kom med bruksanvisning for at nettopp jeg skulle få mest mulig utbytte av den. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle høre på den to ganger i uka i fem uker. Den hjalp meg å se min egenverdi. Den var vakker, og jeg har fremdeles glede av den.» E.S.

Relatert på Alternativ.no – HELHET

Kurs og utdanning A-Å

Veildere

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.