Beathe satte krav til universet – fikk resultater

Annonsørinnhold

Beathe Berntsen ute i naturen
Beathe Berntsen hjelper mennesker med å med å finne og følge ditt kall. Foto: Privat

Beathe Berntsen har alltid vært koblet til universet. Hun husker seg selv som lita jenta, sittende foran det blågrønne badekaret og tenkte: ”Hva gjør jeg her?” Svaret som kom ga henne ro og forståelse.

 

Siden den gang har hun lært å lytte til sin indre stemme og kommunisere med de høyere kreftene. Nå hjelper hun andre mennesker med å finne og følge sitt kall gjennom kurs, coaching og healing.

Beathe forteller at hun ble kontaktet av universet til å starte kurset sitt. De kom synlig og usynlig og med klare beskjeder. Hun ble til og med vekket på natta av en stemme som snakket til henne i rommet.


– Jeg fikk beskjed om at jeg måtte gjøre dette. Jeg har også sett dem som har gitt meg disse beskjedene. Det er som om de står ved siden av meg og viser meg veien. Her kom skrittene og svarene jeg trengte, sier hun.


Hun forteller at hun har bygd opp butikker med stor suksess, men universet ville ha henne til utrette noe mer; da stilte hun krav.

– Da sa jeg at jeg krevde at det ble gode resultater, ellers ville det ikke gi mening. Og det ble det. Det kom plutselig folk fra hele landet, og jeg så bra resultater.


Beathe startet med et helgekurs i Finnmark i 2017, og hadde bare deltakere i et par dager, da hun igjen ble kontaktet med ny beskjed, om å fortsette jobbe med de som var kommet.

De ville unngå at de kom hjem til seg selv, uten støtte og forståelse for veien videre. Dermed ble det laget en pakke med oppfølging og veiledning i syv moduler, som har fått navnet Startstasjon.

– Startstasjon er en samlingsbasert kursserie som foregår over en periode på ca. to år med visjon om å hjelpe deg til å se ditt beste potensial, få det frem, bli trygg i din havn på en bærekraftig måte for deg selv og samfunnet, sier hun. Beathe hjelper deltagerne med å finne sine egne svar og ressurser.

Beathe Berntsen
I naturen kan Beathe Berntsen komme i ro og kjenne på sansene sine. Foto: Privat

Krevde resultater fra universet
Beathe sier at hun snakker ofte med universet. Hun gjør det enten som en vanlig samtale, eller ved å gå inn i meditasjon først. Hun innkaller til møte og inviterer alle kreftene som kan hjelpe henne. På turer i naturen finner hun en stille sone.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Det er ingen negativ energi i naturen. Der kan jeg komme i ro og kjenne på sansene mine. Hvis jeg beveger meg i feil retning, kjenner jeg det på systemet mitt. Det kjennes ubehagelig, som om noe ikke stemmer. Jeg blir tappet for energi, blir slapp. Overskudd og livsgnist er tegn på om jeg går i rett retning, sier hun.


Hvem snakker hun med?
Når Beathe kommuniserer med universet, tenker hun ikke på at hun snakker med noen spesielle. Hun ser det som et helt bilde som samarbeider.

– Det kan være guider, Gud, engler, forfedre, dyr, planter, steiner, alt som er. Jeg tror alt er levende og har en bevissthet. Jeg tror alt er tilknyttet den høyeste bevisstheten, som er kjærlighet. Husk at naturen er krydder til deg selv, sier hun.

En miks av coaching og healing brukes for å hjelpe menneskene hun møter. Hun mener at vi lever for mye utenfor oss selv, og at svarene ligger innenfor.

– Alle mennesker har bagasje med seg fra livet. Da går vi inn på sjelenivå og henter energier, sier hun.

Beathe følger også opp etter kurset, slik at de får en positiv utvikling.


Vil du ha en forandring?
Beathe ser at folk får en annen utstråling når de finner seg selv. Hun forteller at mange har byttet yrke, fått nye familier, eller funnet en dypere mening med livet etter kurset.
– De er så takknemlige. De finner ikke ord. De sier at de har fått et nytt liv.

Hun kjører også live-sendinger på Facebook, der hun deler sine erfaringer og tips.
Beathe sier hun vil hjelpe alle som plages med forskjellige ting, og at hun mener at man kan mikse det legen gir og det healerne gir.

– Det er ikke enten eller, men både og. Det er viktig å ta vare på hele seg selv, både kroppen, sinnet, sjelen og ånden, sier hun.

Hvis du ønsker hjelp med å finne og følge ditt kall, kan du kontakte Beathe på e-post, messenger eller Facebook.
Du kan også besøke hennes nettside, der du finner mer informasjon om kurset hennes og andre tilbud.

– Vil du ha en forandring, komme på plass, og leve det livet du er ment å leve? Da er du velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg gleder meg til å høre fra deg, sier hun.

Kontakt Beathe:
Nettside: beatheberntsen.no
Epost: beathe@beatheberntsen.no
Mobil: 45407207
Facebook

 

Relatert på Alternativ.no – HELHET

MARKEDSPLASSEN/HEALING

KURS OG UTDANNING

FINN VEILEDER

 

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.