Er livet tungt?

Annonsørinnhold

Mann sitter med hodet i hendene
Illustrasjonsfoto: Schutterstock

Her er Kims tips
Kim Standahl er en healer og veileder som brenner spesielt for å hjelpe folk å komme seg videre når livet blir tungt, og kanskje lysten til å være her blir mindre.

 

I denne artikkelen deler han sine tips til hvordan du kan finne mer glede og mening i livet.


Hvem er Kim Standahl?
Kim Standahl er en healer, veileder, klarsynt og medium.
Han bruker ulike metoder, som energibalansering, referansepunktterapi, reconnective healing, fjernhealing, lydhealing og inka energi medisin.

Kim forteller at han har hatt evnene sine fra han var barn, og at han merker hva andre tenker og føler. Han har lært mye av sine egne utfordringer.

– Jeg har selv opplevd å ha vært for snill og strekt strikken for langt for å bli likt. Jeg var ikke autentisk, og ville bli likt av alle. Det har jeg lært nå. Jeg har også lært å anerkjenne og akseptere det som skjer i livet, og se på det som en gave og en læring. Det er det som har hjulpet meg å komme ut av det tunge, og finne mer glede og mening i livet, sier Kim.


Hvorfor akseptere det som skjer?
Kim mener at det er viktig å akseptere det som skjer i livet, fordi det er en del av vår vekst og utvikling. Han sier at hvis vi ikke aksepterer det, så kommer det tilbake, og vi lærer ikke av det. Og at vi må lære oss å tenke logisk, og spørre oss selv hva vi tjener på å dvele ved fortiden, eller bekymre oss for fremtiden.

– Hvis du tenker logisk, så skjønner du at du ikke tjener noe på å dvele ved det som har skjedd, eller det som kan skje. Det blir bare verre. Det bryter deg ned, og gjør deg ulykkelig. Derfor må du anerkjenne det som har skjedd, og ta det inn. Da slipper du å gå i ring, og du kan gå videre.

Han opplever at jo mer vi kjenner på det negative, desto mer blir det. Han sier at vi må skifte perspektiv, og se på problemene våre med nye øyne. Att vi må godta det som skjer, og se på det som visdom, en gave og en erfaring.

– Når du aksepterer det som skjer, så ser du på det med nye øyne. Du skjønner at det er noe du skal lære av, og noe som skal hjelpe deg å vokse. Du ser også at det er noe som gir deg empati, fordi du skjønner andre mennesker bedre når du har erfart det vonde. Du ser at det er noe som gjør deg sterkere, fordi du klarer å komme deg gjennom det, utdyper Kim.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora
Portrett av Standahl
Kim Standahl er healer, veileder, klarsynt og medium. Han bruker ulike metoder, som energibalansering, referansepunktterapi, reconnective healing, fjernhealing, lydhealing og inka energi medisin i arbeidet sitt. Foto: Privat.

Hvordan se problemer som gaver?
Kim mener at det er en kunst å se problemer som gaver, men at det er mulig å lære seg det. Han sier at et godt tips er å se bakover i livet, og se på erfaringene man allerede har hatt, og se hva man faktisk har lært av problemene, og på hvilken måte de har hjulpet en.

– Hvis du ser tilbake på livet ditt, så vil du se at du har hatt mange problemer, men også at du har lært mye av dem. Du vil se at de har gjort deg til den du er i dag, og at de har gitt deg verdifull kunnskap, innsikt, og forståelse. Du vil se at de har åpnet opp nye muligheter, og ført deg til nye mennesker.


Kim har også et annet tips, som er å reflektere innover, og kjenne etter hva problemene prøver å fortelle deg. Han ser på følelser som sjelens språk, og at de gir oss viktige signaler om hva vi trenger å endre, eller hva vi trenger å gjøre.


– Når du kjenner på angst, uro, eller smerte, så må du gå innover, og kjenne etter. Følelsene dine prøver å fortelle deg noe. De prøver å vise deg hva som er galt, eller hva som mangler i livet ditt. De prøver å vise deg hva du trenger å gjøre for å bli bedre, eller hva du trenger å slippe tak i, sier Kim.


Hans tredje tips er å ikke tro på tankene våre, fordi de er ofte misvisende. Han opplever at tankene våre er preget av frykt, tvil, og begrensninger, og at de ikke reflekterer sannheten. Han sier at vi må lære oss å skille mellom tankene våre, og vår indre stemme, som er vår intuisjon, vår visdom, og vår veileder.

– Tankene dine er ikke deg. De er bare tanker. De er ofte basert på gamle mønstre, negative overbevisninger, eller andres forventninger. De er ikke sannheten. De er ikke det som er best for deg. Du må lære deg å lytte til din indre stemme, som er din intuisjon, din visdom, og din veileder. Den vet hva som er riktig for deg, og hva som er din vei.


Vil du ha hjelp av Kim?
Hvis du vil ha hjelp av Kim, til å komme deg videre når livet blir tungt, og finne mer glede og mening i livet, kan du kontakte ham her:
Telefon: 90424117
Epost: kim.standahl1@gmail.com
Nettsted: behandler.no/behandlerlisten/kim-standahl

 


Relatert på Alternativ.no – HELHET

FINN VEILEDER

KURS OG UTDANNING

MARKEDSPLASSEN

AKTIVITETSKALENDER

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.