Lill underviser i spirituelt mindset for grundere og ledere

Annonsørinnhold

Lill Legår portrett
Lill Legård tilbyr spirituell veiledning på nett. Foto: Hilde Brevig

Hvordan skape et liv du ikke vil ta ferie fra

 

Hva har forretningsliv med spiritualitet å gjøre?

Mye, mener Lill Legård, som er Kundalini Yoga lærer og spirituell veileder. Hun brenner for å integrere spirituelle prinsipper i lederskap, og hjelper kvinner med å aktivere sin skaperkraft.

Lill har utviklet metoden Aktiver din indre Suksess Guru, som er basert på hennes egen erfaring med å finne sin livsmisjon og skape et liv hun elsker.

Hun underviser i spirituelt mindset for gründere, ledere og andre som ønsker å skape fra enhet, muligheter og ikke begrensninger.

Vi tok en prat med Lill for å lære mer om hennes metode, og hvordan hun bruker sin spirituelle visdom i sin praksis.

Sagt om Lill:
“Det føles som å våkne opp. Jeg har et helt nytt syn på livet og min egen kraft.”
Elin Bang

Manifestering er et mindset, ikke en teknikk
– Mange bommer litt når det gjelder manifestering, de tror det er en teknikk. De har hørt om ask, believe, receive, og tror at det er nok. Men det er mindsettet som skaper det du ønsker deg, sier Lill.


Hun forklarer at det er viktig å ha en daglig åndelig praksis, og å vite hvordan din livsmisjon er nøkkelen til å leve drømmelivet på alle områder av livet.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Din livsmisjon er det du er her for å gjøre, det som gir deg glede, mening og tilfredshet. Når du vet hva det er, kan du skape et liv du ikke vil ta ferie fra.

Hun legger til at tankesettet også skaper suksess i businessen din, for da er du i flyt med universet, og tiltrekker deg de rette kundene, penger, samarbeidspartnerne og mulighetene.

– Vi bør snakke mer om penger, for det er så tabubelagt i spirituelle kretser. Penger er en fantastisk energi som hver enkelt en av oss er skaperen av. Penger er ikke en kilde på utsiden av deg, og det er heller ikke noe galt med å ønske seg mer av det. Det springende punktet er vel om du skaper penger for å påvirke positivt, eller om pengene du skaper blir en destruktiv energi i livet ditt.

Det handler om å ha et sunt forhold til penger, og å se på det som en ressurs, ikke en mangel, sier hun.

Sagt om Lill:
“Det var som 10 psykologtimer i 1. Gjennom e4Trauma prosessen fikk jeg plutselig øye på et mønster i situasjoner jeg aldri har sett en sammenheng mellom. Det har gitt meg en forståelse av hvorfor jeg av og til reagerer som jeg gjør”
Nicole Portheim

- Det er ikke galt med å ønske seg mer penger, mener Lill Legård. Foto: Hilde Brevig

En personlig og spirituell reise
Lill tilbyr spirituell veiledning via Zoom. Hun sier at hver time er unik, og at hun bruker ulike verktøy for å hjelpe sine kunder med å transformere begrensende trossystemer og booste den indre drivkraften.

– Jeg åpner med en vitenskapelig bønn, hvor jeg erklærer enhet, erkjenner skaperkraften, og bruker de universelle lovene. Så går jeg inn i bevisstheten og med ord setter i bevegelse det kunden vil erfare/skape.

Hun forteller at hun bruker E4Trauma™,  Quantum Manifesting, Past Life Regression, og andre teknikker for å gå tilbake og frem i tid og avdekke det som hindrer dem i å skape det de ønsker.

Mange har underbevisste overbevisninger om at de ikke er gode nok, eller at de ikke fortjener det de drømmer om. Jeg går enda dypere inn, og avslører disse usannhetene i dypet av det underbevisste. Jeg tar dem til løsningen og veileder bevisstheten fremover. Klienten er helt våkne og til stede, sier Lill

– Det er en personlig og spirituell reise, som krever mot, ærlighet og villighet til å endre seg

Sagt om Lill:
Jeg har begynt å vikle meg ut av et gammelt levemønster. Tenker klarere, har fått en sterkere mening og tro på meg selv og mine muligheter.”
Eva C. HildalVil du ha klarhet i din livsmisjon og skape et liv du ikke trenger å ta ferie fra?

Livsmisjons Formelen hjelper deg til å konkretisere hva som er din livsmisjon, og du vil lære mer om hvordan du kan skape et rikt liv gjennom din livsmisjon. Klikke på denne lenken for å få Livsmisjons Formelen rett i din innboks.


Du kan også sjekke ut hennes nettside lill-legard.no hvor du finner mer informasjon.

Hun er også aktiv på Instagram og Facebook, hvor du kan følge henne for inspirasjon og innsikt.

Lill Legård
Epost: lill@lilllegard.no
Mobil: 40643192
> Følg meg på Instagram
> Følg meg Facebook
> BLOGGRelatert på Alternativ.no – HELHET

FINN VEILEDER

KURS OG UTDANNING

MARKEDSPLASSEN

AKTIVITETSKALENDER

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.