Fiskenes fullmåne i Jomfruen: Vekk opp drømmene og finn din indre healingkraft!

Foto: Schutterstock

Mye ligger til rette. Klarer du å lytte innover og ta på alvor det du møter? Da vil du også kunne manifestere nødvendige endringer.

 

FISKENES FULLMÅNE I JOMFRUEN lørdag 24. februar 2024, kl 13.30


En av de viktigste begivenhetene dette året er Plutos inntreden i Vannmannen, hvor den skal befinne seg fram til år 2044. Pluto graver dypt ned i vår underbevissthet, og er kjent for å dra fram i lyset det vi helst ikke vil forholde oss til. Vannmannens kraft er å tenke nytt, få ideer og innsikter som gir et nytt perspektiv. Sammen er de dynamitt.

I tillegg står Venus og Mars sammen i dette tegnet, noe som kan inspirere deg til å legge planer og sette deg mål som betyr noe ekstraordinært for deg. Du søker en dypere mening med det du gjør.

Denne helgens fullmåne er den første i Fiskene og Jomfruen etter at Pluto gikk inn i Vannmannen, så hva betyr det?


SOLEN I FISKENE, sammen med Fiskenes hersker Neptun, bærer i seg og aktiverer en grenseløs evne til intuitiv medfølelse og universell kjærlighetskraft. Når vi kommer i kontakt med sjelens indre stemme, vekkes intuisjonen og den spirituelle kraften vår. Det er alltid spennende å finne det stedet i oss hvor den spirituelle visdommen blir tydeligere.

Klarer vi å lytte innover og ta på alvor det vi møter der inne, vil vi også kunne manifestere nødvendige endringer. Fiskene er et meditativt tegn, hvor vi har naturlig tilgang til det som ligger bakenfor vår rasjonelle tenkning.


MÅNEN I JOMFRUEN kan hjelpe til med å få et sunt og fornuftig blikk på ønsker og behov. Jomfruen er flink til å fange opp detaljer og skille mellom hva som er fornuftig og hva som ikke er det. Det ligger mye omsorg i dette. Men Jomfruen er også et tegn som kan vekke vår indre kritiker, og her må vi være våkne og følge med. Dersom du syns det er krevende å møte det i deg som er ekte og godt, fordi mønsteret ditt er å snakke deg selv ned, er det på tide med en real oppvåkning og bevisstgjøring.

Vi vet alle – i hvertfall intellektuelt, at vi har egenskaper som gjør oss til den vi er, og at vi er her i denne inkarnasjonen for å utvikle oss videre som sjel. Så hvorfor er det så vanskelig å gi oss selv egen støtte?


Vi har vel alle opplevd sårende kritikk og avvisning. Slike følelser setter seg i kroppen med en frykt for at det som gjør så vondt skal gjenta seg. Her er ikke selvfølelsen på sitt beste. Frykten sitter som en propp i systemet og blokkerer for både glede og følelsen av egenverdi.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Denne fullmånen byr på kontakt med de ulike lagene av følelsene dine. Kanskje Pluto kan sprenge noen av de blokkerte grensene, og gi deg tilgang til kraften du er i besittelse av?

For akkurat som alle har sin egen kraft, har du også din, noe du på et intuitivt plan også vet!


Meditasjon er Fiskenes og sjelens språk, og er en av veiene forbi den indre kritikeren. Det kan være utallige erfarte opplevelser som sitter i følelsenes indre fengsel, som lengter etter en sjelelig opprydding. Det er mange såkalte sannheter vi plages av, som har gått ut på dato. En indre opprydding kan gi den varige endringen du har lengtet etter og fortjener.

 

GOD FULLMÅNE!

Stjerneklart

 

 

Finn fram på alternativ.no – HELHET
ALT PÅ ETT STED

FINN VEILEDER (Ny)

ASTROLOGER, HOROSKOP
Astrologi er et redskap til å forstå oss selv, våre medmennesker og den verden vi lever i. En astrolog kan stille ditt personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop, karmahoroskop, eller bedriftshoroskop.(MARKEDSPLASSEN)

KURS OG UTDANNING I ASTROLOGI
Har du lyst til å lære om astrologi, stille horoskop?
Finn kurs og utdanning som passer for deg her

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.