Healing i et større perspektiv

Annonsørinnhold

hakon_ueland
Healer Håkon Rian Mancient Ueland har spesialisert seg på å hjelpe mennesker med psykiske problemer. Foto: privat

Håkon Rian Mancient Ueland har jobbet med terapi i en årrekke. Hans erfaring er at mennesker trenger ulike tilnærminger.

 

Healer Håkon Rian Mancient Ueland har jobbet med terapi i over 40 år, siden han var 17 år gammel. Han har sett mange ulike typer mennesker og problemer, og har lært at det ikke finnes én løsning som passer for alle.


– Mennesker kan ikke sees på som maskiner, da glemmer vi egenviljen. Vi må være holistiske når vi møter mennesker, sier han.

Han forteller at han skal begynne å undervise i dette, og at han vil lære behandlere å stille spørsmålet:

Hva er det unike med deg?

– Unngå å si «slik skal det være». Det kan bli feil hvis det blir for rigid. Noen kunder har behov for å snakke, tømme seg, andre vil bare ligge stille og motta healing. Noen kunder får motstand når de hører om erkeengler og at Jesus blir kanalisert. Vi må se an den vi jobber med, og lese kunden. Hva er deres behov?

Håkon mener noen healere  glemmer å se hva kunden faktisk trenger.

 Bare det å bli sett, kan gjøre en stor forskjell.

Et stort problem
Håkon mener det er et stort problem at mange healere er for opptatt av sin egen metode, og sin versjon av det spirituelle.

– Mange er for opptatt av å ha rett, og å overbevise andre om at deres måte er den beste. Men vi bør stille oss spørsmålet: Hva trenger kunden? Hva kan vi gjøre for å hjelpe dem på deres vei?

Han sier også at healere bør være åpne for at det er noen de ikke kan hjelpe, og heller anbefale dem videre til en annen.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Dette sitter nok langt inne å si, men noen ganger er det bedre å innrømme at du bør finne deg en annen. Det er ikke alle som resonnerer med oss, eller som vi har den rette kompetansen for.


Advarer
Noen healere kan bli opptatt av penger, makt og de jordiske tingene, og at de kan bli guruer som bestemmer for andre, advarer Håkon.

– Alle skal gå sin egen vei. Vi glemmer at folk må velge selv. Vi kan inspirere, men de må velge. Som behandlere har vi et kjempeansvar. Vi må ta oss tid og virkelig jobbe med mennesker.

Han innrømmer at han har gjort mange feil selv, og at han har forsøkt å overbevise folk om at de må gjøre slik og slik.

– Jeg har bommet mange ganger, men jeg har lært av det. Jeg har lært å lytte mer, og å være mer ydmyk.

– Heldigvis finnes det gode lærere. Jeg lærte Tibetansk Energihealing (Tsa Lung) av Tulku Lobsang Rinpoche via hans sertifiserte lærer Aase-Hilde Brekke i 2014, og ble sertifisert i Holistisk Healing av André Kirsebom i 2020.

Håkon «kobler seg oppover» når han er i naturen, gjerne sammen med hunden sin. Foto: privat

Håkons spesialitet
Håkon har spesialisert seg på å hjelpe mennesker med psykiske problemer, som ofte bunner i ensomhet, følelse av utilstrekkelighet og skam. Han har 22 års erfaring i sosialt arbeid, og har jobbet mye med rusproblematikk og seksualitet, men også med somatiske problemer så som demens og overvekt.

– Jeg har levd som munk i over fire år. Jeg har ikke hatt sex, ikke hatt forhold, og det betyr at jeg kan møte mennesker som de er. Jeg kan møte mennesket i deres essens, og det blir lettere å se gjennom det ytre.

Han forteller at han ber mye, bruker naturen aktivt, og går mange turer med hunden sin. Han kobler seg oppover, og ikke nedover.

– Jeg utvider følelsesspekteret mitt, og går inn i musikken. Jeg kjenner følelsene i musikken, og bruker det som et verktøy for å nå inn til mennesker.

– Healing skjer ikke bare i healingrommet, men også på gata.
Jeg smiler, nikker, anerkjenner. Det kan være healing i seg selv. Bare det å bli sett, kan gjøre en stor forskjell. Healing kan skje på et millisekund.

 

Vil du ha hjelp av Håkon?
Hvis du føler at du trenger hjelp med noe som Håkon kan hjelpe deg med, kan du kontakte ham på e-post: mancient@protonmail.com
Hvis du vil ringe ham, er nummeret hans: 99567564

Håkon er en healer som bryr seg om deg, og som vil hjelpe deg med å finne din egen vei. Ta kontakt med ham i dag, og opplev forskjellen. Og ønsker du å delta på hans Earth House-skole – send ham en melding, så tar han kontakt.

Les mer om Håkon:
masterhealer.net
earthhouse.church
www.mancient.one

Håkons musikk:

divinesplinters.com
mancient.com

 

Relatert på Alternativ.no – HELHET

KURS OG UTDANNING

MARKEDSPLASSEN

FINN VEILEDER

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.