Kursbeskrivelse

Sheng Zhen meditation- in motion and stillness tilbyr kurs i forskjellige stående, sittende liggende former og meditasjoner 

Ukentlig kurs, Dagskurs, Reiser til Kreta.

- Behagelige øvelser som er et flott redskap for selv healing, overskudd og velvære. Stående og sittende øvelser  - for både nybegynnere og erfarne:
Heaven Nature Heart contemplation er et sett med 10 stående øvelser. De er rolige og behagelige og styrker kropp og rygg, samtidig som at de løser opp spenninger , frigjør energi og gjør muskulatur og skjelett smidigere. Kropp og sinn hører sammen og følelsene balanseres også og man blir mer harmonisk , får mer overskudd, velvære og indre ro.

Sheng Zhen Healing øvelser for selv healing som utføres sittende på en stol. Øvelsene er lette å utføre, med mye fokus på pust og avspenning. Selv om man sitter, føles det ut som om hele kroppen er i bevegelse, og øvelsene er utrolig flott for å løsne spenninger i ryggen, åpne opp for å puste riktig, og samtidig føles det ut som om man også får en “indre “massasje og styrking også av resten av kroppen. Spesielt fine øvelser hvis man har lunge-luftveisproblemer, men også friske har godt utbytte av de.

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale, Nettkurs

Adresse for kurset
 • Postnummer
  0853
 • Sted
  OSLO
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   International Sheng Zhen Society-Norge
  • Kontaktperson
   Birgit Torkehagen
  • Telefon
   905 97 038
  • Epost adresse
   btorkeha@online.no

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.