Fulgte drømmen om å hjelpe andre - fikk hjelp av egen metode

Annonsørinnhold

Berit Höflacher, selvstendig ThetaHealer Master & Instruktør, intuitiv coach, medium, dyretolk. Foto: Privat

Berit Höflacher hadde i alle år jobbet på kontor, men det var noe annet hun drømte om. Hun ville hjelpe mennesker med å finne sin indre kraft og skape det livet de ønsket.

 

Hun fant svaret i Thetahealing, en metode som bruker Theta hjernebølger, intuisjon, healing, meditasjon, metakognitive teknikker, hypnoterapi, traumebehandling og universets skaperkraft til å transformere tanker, følelser, og traumer.

 

Nå hjelper hun andre til å ta det samme steget. Her er hennes historie.


Hvordan oppdaget hun Thetahealing?

Berit sier at hun alltid hadde følt en dragning mot det spirituelle, og at hun hadde gått på mange kurs for å utvide klarsynet og evnene sine som Reiki, dyretolkning og tarot.

 

Men det var først da hun ble invitert til et kurs i Thetahealing, at hun fant det hun lette etter.

 

– Jeg fikk så god energi, og ble hekta fra første sekund. Det jeg liker med Thetahealing, er meditasjonene, thetafrekvensen og at vi kobler oss til den guddommelige skaperkraften. Du forsterker intuisjonen din og du kan stille spørsmål og få svar. Det er også en selvhjelpsmetode og en selvutviklingsmetode. Alt jeg lærer, kan jeg gjøre på meg selv, sier Berit.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

 

Thetahealing hjalp henne med å bygge opp selvtilliten, evnene, og intuisjonen sin, slik at hun turte å slutte i den trygge jobben sin som kontoransatt, gå ut av arbeidslivet og starte sin egen bedrift.

 

– Det var et stort skritt, og det krevde mot. Man må klare seg selv, og man må tørre å gi slipp på en trygg jobb. Men jeg visste at det var det jeg ville og at jeg hadde noe å tilby andre, sier Berit. Det var i det sekundet jeg bestemte meg for å ta dette valget, at jeg skjønte at nå går jeg inn i min divine timing.

Hva er Thetahealing?
Berit forklarer at Thetahealing er en metode som bruker theta hjernebølger (4 – 7.8hz), som er den frekvensen vi er i rett før vi sovner. Altså en dyp meditativ, lett hypnotisk tilstand. Hun sier at når vi er i theta, har vi tilgang til det underbevisste sinnet, som er der vi lagrer alle våre minner, overbevisninger, følelser og traumer.

 

– Thetahealing går ut på å finne og forandre de begrensede tankemønstrene og følelsene som hindrer oss i å skape det livet vi vil ha. Det kan være frykt, skyld, skam, sinne, eller andre ting som holder oss tilbake. Vi finner roten til problemet, som kan ligge i barndommen, i DNA-et, eller i tidligere liv. Tenk, vi kan få opp minner fra vi var et foster og ble påvirket av mors tanker. Så løser vi det opp, og erstatter det med et positivt nytt mindset, sier Berit.

 

Thetahealing er et samarbeid mellom universet, kunden og healeren. Berit forteller at det er ikke healeren som gjør jobben, men universet, som er kilden til all healing. Healeren bare ber om at det skal skje, og observerer at healingen skjer.

 

– Det er magisk, og det skjer ofte veldig raskt. Mange opplever store endringer etter kort tid. Det er fordi vi jobber så dypt, og ikke bare med symptomene på overflaten, sier Berit.

Berit Höflacher i grøn bluse
- Thetahealing magisk, og det skjer ofte veldig raskt. Mange opplever store endringer etter kort tid. Foto: Privat

Hva kan Thetahealing hjelpe med?
I følge Berit kan Thetahealing hjelpe med alt som har med tankemønstre og følelser å gjøre. Hun sier at hun har hjulpet mennesker med å forbedre selvfølelsen, selvtilliten, helsen, forholdet, karrieren, økonomien og mye mer – og at Thetahealing kan hjelpe deg med å finne din indre kraft, din livsoppgave og skape det livet du ønsker.

– Hvis du for eksempel vil bytte jobb, kan det være mange ting som stopper deg. Kanskje du er redd for hva folk vil si, redd for økonomien, redd for å være synlig.
Vi blir trigget av disse tingene og de kan ligge langt nede i systemet vårt. Vi må finne ut hvor de kommer fra, og løse dem opp, sier Berit.

Hun forteller at Thetahealing også er en flott metode for å forsterke andre terapi- og behandlingsformer som massasje, reiki-healing eller coaching – og gi et mer helhetlig resultat.


Hvordan kan du lære Thetahealing av Berit?
Berit tilbyr flere sertifiserte kurs i Thetahealing, som bygger på hverandre. Hun sier at man kan begynne å hjelpe andre med denne metoden etter relativt kort tid.

Flere av hennes kursdeltakere har allerede startet å jobbe med egne kunder.

Hun forteller at hun tilbyr per i dag de fire mest elementære kursene, som danner grunnlag for en hel sertifisert utdannelse med tilhørende masterkurs. Man kan ta så mange kurs man ønsker, det er helt opp til den enkelte. Hennes mentor er Anett Powell Wang, som er ledende i Norge innen Thetahealing.

– Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å ta kurs hos meg. Jeg hjelper deg hvis du står fast. Du må bare være nysgjerrig, åpen for å skape endringer i deg selv, og interessert. Det er det som teller, sier Berit.

Nettkurs fungerer også godt, fordi det er live webinar der hun støtter deltakerne hele veien. Hun sier at det ikke er bare videoer der man må se alene, men at man gjør praktiske øvelser på hverandre og får en fellesskapsfølelse med gruppa. Berit som instruktør viser hvordan hun jobber på klienter, ved å ha en reell Thetahealing på deltagere under direktesendingen. Berit mener begge deler er like kraftfulle, både online og fysiske kurs.

Når man viser interesse for et kurs i Thetahealing, så begynner energiene å jobbe i vedkommende. Det kan komme opp følelser og rare tanker fra underbevisstheten, dette er ikke farlig, det er bare sjelen som har begynt å forberede seg til kurs. Både før, under og etter et kurs, vil det kunne skje ting i underbevisstheten, er Berit sin erfaring.

– Jeg har selv opplevd hvor kraftfull thetahealing er. Jeg manifesterte tre uker fri fra jobben, og penger til å bo på et luksushotell på kurs i Mexico. Det var helt fantastisk, forteller Berit.

Berit holder kurs og jobber med kunder 1 til 1. Hun jobber på telefon og Zoom og kan nås fra hele landet.
Hennes kurs er både fysiske kurs på Lørenskog og Hamar og på nett.

Hun jobber også med husrens og har funnet egne teknikker for dette, der hun blander inn Thetahealingen, som er veldig effektivt. Berit jobber på samme måte også med dyr.


Hvis du vil lese mer mer om disse tingene og Thetahealing, kan du besøke Berit sin nettside:
intuitiv-coaching.no
Telefon: 99572235
Epost: berit.hoef@gmail.com

Relatert på Alternativ.no – HELHET

MARKEDSPLASSEN/HEALING

KURS OG UTDANNING

FINN VEILEDER

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.