Healer og lege under samme tak


Annonsørinnhold

Sølvi Antonette Dalhaug, portrett
SAMMEN: Sølvi Antonette Dalhaug mener alternativ behandling og helsevesenet kan fungere godt sammen. Foto: privat

Sølvi Antonette Dalhaug er en erfaren healer og terapeut som har jobbet med alternativ behandling i over 30 år. Hun har en drøm om at healere og helsevesenet kan samarbeide for å gi pasientene best mulig behandling.

 

– Jeg er ikke imot medisinsk hjelp. Mitt mål er at det skal kunne gå hånd i hånd, sier Sølvi Antonette.

Suksess
Hun har selv opplevd hvordan et slikt samarbeid kan fungere i praksis. Hun møtte legen Inger ved en tilfeldighet og kom i prat med henne. De fant ut at de hadde mye til felles, både som nordlendinger og som behandlere som så
og tok seg tid til folk.

– Vi ble enige om å starte et senter sammen på Lørenskog, hvor vi kunne tilby både tradisjonell og alternativ behandling.

Vi henviste til hverandre, hvis det var noe jeg lurte på så spurte jeg Inger, og hun spurte meg. Det er en trygghet for folk. Vi ønsker jo samarbeid og fokus på pasienten, forteller healeren.

De drev senteret i over ti år før legen gikk av med pensjon.

Sølvi Antonette sier de ble godt tatt imot av pasientene, som kom fra hele landet for å få hjelp.

 

Det var veldig givende å kunne hjelpe pasienter sammen, sier Sølvi Antonette.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Alternativ
Sølvi Antonette mener alternativ medisin kan være et godt supplement til tradisjonell medisin. Hun forteller at hun ofte ser at pasienter som har prøvd “alt” uten vesentlig bedring, men som opplever bedring etter å ha fått alternativ behandling.

– Jeg tror alternativ medisin kan hjelpe pasienter å forstå årsaken til problemene sine, og at det dermed kan bidra til å forbedre livskvaliteten, sier hun.

Hva mener du er viktig å tenke på når man vurderer alternativ behandling?

– Det er viktig å undersøke de ulike metodene som tilbys, rett og slett gjøre litt research før man bestemmer seg for hvilken behandlingsform som kan passe de enkelte behov

Det er også viktig å være åpen og snakke med legen sin,, dette for å sikre at det ikke oppstår problemer med annen medisinsk behandling, sier Sølvi Antonette.

Bakgrunn
Sølvi Antonette Dalhaug har en bred utdannelse og lang erfaring innen alternativ behandling.

Hun er utdannet innen naturmedisin og homøopraktikk, videre har hun spesialisert seg på kraniosakral terapi, en dyptgående behandlingsform som tar for seg kroppens intrikate nerve -og bindevevsnettverk og dermed bidra til å løse opp spenninger og blokkeringer i kroppen.

Kraniosakral terapi kan hjelpe med mange ting, som søvnproblemer, lite overskudd, utbrenthet, fordøyelsesproblemer og intoleranser. Behandlingsformen er også passende ved angstproblematikk, psykosomatiske plager og posttraumatiske problemer.
Denne behandlingsformen passer også ypperlig for dyr med stress og plager i kroppen, noe jeg også har jobbet med i flere år.

- Kraniosakral terapier en veldig skånsom og behagelig behandling, som kan gi en følelse av ro og balanse, forklarer Sølvi Antonette. (Foto: Shutterstock)

I tillegg tilbyr hun råd og veiledning om kosthold, matintoleranser og livsstil, samt samtaleterapi hvor hun bruker sin intuisjon og evne til å se mennesker.

– Jeg har alltid hatt en gave som håndspålegger, og jeg ser det som en av mine hovedoppgaver og en indre drivkraft for å hjelpe mennesker.

Vi har alle en indre kraft og visdom som vi kan finne frem til, og jeg vil gjerne være en støtte og en veiviser på den reisen, avslutter Sølvi Antonette.


Kontakt

Du kan nå henne på mobilnummer 917 11 490 eller e-post isis.naturterapi@solviantonette.no

Du kan også besøke hennes nettside solviantonette.no  for mer informasjon om hennes tjenester.

 

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.