Rens kroppen med grønnkåljuice

Glass og flaske med grønnkåljuice
Foto: Siv Henningstad

Grønnkål er kjent som supergrønnsaken med sitt høye innhold av vitaminer. Blandet med eple, sitron, stangselleri og ingefær har den en rensende effekt på kroppen.

Grønnkål kan spises både rå og tilberedt. Den inneholder vitamin A, B, C, E, K, kalsium, kalium og kostfiber og samtidig er den fattig på kalorier. Sammen med stangselleri, sitron og eple, som også er også rike på vitaminer og mineraler, får du en superdrikk.


Oppskrift på Sivs grønnkåljuice

  • 1 håndfull grønnkål
  • 1 eple
  • ¼ sitron
  • ½ stilk stangselleri
  • 2 cm ingefær


Slik gjør du:

Skyll grønnkål, vask eple, skrell ingefær og rens stangselleri. Press saften av sitronen og hell i juicemaskinen. Skjær alle ingredienser i biter og legg i juicemaskinen. Serveres kald i glass.

Tips: Pynt med en skive sitron på glasskanten ved servering.

Oppskriften er hentet fra
”I balanse med riktig mat, farger og yoga”, Siv Henningstad.

– God helse er nøkkelen til et godt liv. Hva kan du selv gjøre for å oppnå dette? Jeg har Bachelor i ernæring og holder foredraget; I balanse med riktig mat, farger og yoga. Jeg er opptatt av hvordan komme i balanse med kropp og sjel. Foredraget har kosthold, farger og yoga som tema. Hvordan få bedre helse og god livskvalitet.

God helse handler om hvordan du kan bli mer bevisst hva som styrker din kropp og sjel. God helse handler om hvordan du tar vare på hele deg.

Siv Henningstad. Foto: Privat
SISTE NYTT
Hender knyttet sammen

Sjelens forbund søker likesinnede

Mennesker søker sammen med andre mennesker som har de samme grunnleggende verdier. Nystiftede Alternativt Spirituelt Forbund vil være en stemme for dem som erkjenner sin åndelige natur.

Les mer »
Dame mediterer under fullmåmem

Slipp til drømmene dine!

Det er duket for supermåne, samtidig som vi også får det vi kaller en blå fullmåne. Er det noe som hindrer deg fra å nå drømmene, er tiden inne for å gi slipp.

Les mer »
AKTIVITETSKALENDER

Se hele kalenderen >> Trykk her

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.