Beskrivelse

HOROSKOP
Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med

Den astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Vi gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike temaer, med 10 – 40 sider (avhengig av type horoskop) lettlest og informativt innhold!

Personlige horoskop du kan velge mellom:

FØDSELSHOROSKOP    kr 500,-

Viser hvem du er sett fra et astrologisk perspektiv, din innstilling til livet, mentale interesser og ressurser, hvordan du når dine mål, hvor du er kreativ, unik og ambisiøs eller kanskje ustabil.

KARMISK HOROSKOP kr 500,- (kun på norsk)

Viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner din sjel har i dette livet. Tar for seg egenskaper som må utvikles, problemer som må løses, service som må ytes. Et sjel til sjel møte med deg selv.

RESSURSHOROSKOP kr 500,- (kun på norsk)
Horoskopet er en analyse med fokus på din personlighet, styrke, kreativitet og talenter. Her får du også oversikt over ditt ubrukte potensiale. Det viser også hvilke hemninger du trenger å jobbe med for å oppnå suksess, samt hvilken evne du har til å skape ressurser og tjene penger. Et horoskop både for den som skal velge yrke eller retning i livet, eller ønsker å endre kursen!

KJÆRLIGHETSHOROSKOP    kr 800,- (kun på norsk)
Viser samspillet mellom deg og din partner, hvordan dere opplever hverandre og hvordan forholdet oppleves sett fra hver
enkelt sitt ståsted. Det viser også hva du søker hos en partner.

RELASJONSHOROSKOP mellom to personer    kr 500,-
Viser samspillet mellom deg og eventuelt venn, arbeidskollega eller samarbeidspartner. Hvor samarbeider dere best, og hvor ligger ulikhetene som kan skape utfordringer man må være oppmerksom på.

COMPOSITE/PAR-HOROSKOP (kun på engelsk) Kr 600,-
Composite-horoskopet er to horoskop slått sammen, og skiller seg fra relasjonshoroskopet som sammenlikner to horoskop. Det viser et felleshoroskop for to mennesker. Composite kan brukes som f eks horoskop for et parforhold, kollegialt forhold, forhold mellom familiemedlemmer, venner osv. Her får du innsikt i hva slags forhold du og den andre skaper sammen.

ÅRSHOROSKOP (Solar Return)     kr 600,-
Hver fødselsdag, når Solen i horoskopet står på nøyaktig samme sted som i fødselshoroskopet, kan vi sette opp et årshoroskop. Dette forteller hvilke temaer som kommer inn i livet det aktuelle året. Her kan du få hjelp til å ta viktige avgjørelser, på de ulike områdene. Virkningen starter ca 3 mnd før fødselsdagen, slik at det alltid vil være en overlappingsperiode mellom det gamle og det nye året.

HOROSKOP FOR KROPP OG SJEL  kr 800,- (kun på engelsk)
Hvert av de 12 stjernetegnene styrer ulike deler av hele den fysiske kroppen. Fra Væren som styrer hodet til Fiskene som har føttene som hovedfokus. Ut fra tegnene og planetene, kan vi få en forståelse av hvor det kan oppstå ubalanser, som kan manifestere seg i mulig fysisk sykdom. Neglisjerer du et område i livet, mentalt eller sjelelig, kan det gi seg utslag i det fysiske. I denne rapporten får du et dybdeperspektiv på hva du bør ta ekstra hensyn til, for å ha det best mulig og unngå ubalanser i det fysiske. Rapporten er personlig og på inntil 60 sider. Den gir forslag til hvilke remedier som kan skape balanse på det aktuelle området for akkurat deg. Utgangspunktet er fødselshoroskopet, så vi trenger fødselsdato, klokkeslett og stedet du er født for å utarbeide rapporten.

NETTKURS
NETTBASERT GRUNNKURS I ASTROLOGI – FØLG DITT EGET TEMPO!
Lyst til å lære det grunnleggende innen astrologien? Målet med dette kurset er at du skal lære det grunnleggende for å kunne forstå et horoskop.

Astrologi er et logisk system, hvor du må kjenne puslespillbitene for å se hele bildet.

STJERNEKLARTS kurs er pedagogisk bygget opp bit for bit, og inkluderer også personlig oppfølging. Kurset består av 8 moduler med enkle oppgaver og diplom ved avsluttet kurs.

Du får en god innføring i bl a

* stjernetegnene
* husene (livsområdene)
* elementene
* planetene
* hovedaspektene

og hvordan du går frem for å tolke et horoskop. Du følger ditt eget tempo hele veien!

Pris: Kr 2.500 – det inkluderer eget horoskopkart, personlig oppfølging og en minitolkning av eget horoskop ved fullført kurs!

For mer informasjon og PÅMELDING: post@gunn-irene.no

Sted - Kart
Send en melding/forespørsel til annonsør

  Kontakt
  • Firma/Virksomhet
   STJERNEKLART
  • Kontaktperson
   Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland
  Telefon

  930 06 304

  E-post

  post@gunn-irene.no

  Adresse
  Flerbrukshuset i Rygge, Stasjonsveien 1
  1580 Rygge

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.