Var utbrent - fikk klar beskjed: – Du må begynne med healing!

Annonsørinnhold

Rita Slettevold, portrett. Foto privat
Rita Slettevold. Foto: Privat

Rita B. Slettevoll var utslitt i jobben som regnskapsmedarbeider. I en meditasjon så hun sluttdatoen for når hun skulle gjøre noe helt annet.

I dag er Rita en erfaren healer på Rykkinn i Bærum. Hun forteller om sin spennende reise fra regnskapsmedarbeider til energiarbeider.


Fikk beskjed av sin egen healer
Rita hadde lenge vært interessert i det alternative og spirituelle, men det var først i 2012 at hun fikk en klar beskjed om at hun hadde en gave som healer. Det var hennes egen healer som sa det til henne.

– Hun sa at hun selv opplevde healing av å være nær meg. Hun sa at jeg hadde en kraft som jeg måtte bruke, forteller Rita.


Hjalp mannen sin
Rita begynte å praktisere healing på venner og bekjente i 2017, og fikk gode tilbakemeldinger. Hun hadde da tatt flere kurs innen healing.

En dag var hun på tur med mannen sin, da han plutselig fikk en akutt smerte i lysken. Han kunne knapt gå, og Rita tilbød seg å hjelpe ham.

– Jeg la hendene mine på ham, og ba om at han skulle få lindring. Etter noen minutter forsvant smerten helt, og han kunne gå normalt igjen. Han ble helt overrasket, og sa at jeg måtte ha en benk hjemme hos meg, sier Rita.


Rita ble nysgjerrig på hva hun kunne gjøre med denne kraften, men hun var fortsatt fast i jobben som regnskapsmedarbeider. Hun var sliten og stresset, og følte at hun ikke hadde tid til å utforske sin egen spiritualitet.

– Jeg visste at jeg måtte gjøre noe annet, men jeg var redd for å ta steget. Jeg hadde en trygg og godt betalt jobb, og jeg var redd for å miste det, sier Rita.

På slutten av 2020 ble Rita alvorlig syk, og kroppen sa stopp. Sommeren 2021 fikk hun tegn fra universet; i en meditasjon så hun sin egen oppsigelse med dato!

– Det var en stor omveltning, men jeg har aldri angret. Jeg føler at jeg har funnet min livsoppgave, sier Rita.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Jeg tror jeg har hatt dette hele livet, men lagt lokk på gaven, sier hun.

Rita var i femtiåra da hun oppdaget dette.
– Det er en fordel å være oppe i åra, å ha kjent på livets opp og nedturer. Jeg har mer ballast både i samtaler og healing, sier Rita.


Jobber i en lett transe
Rita forklarer at hun jobber i en lett transe når hun healer. Hun kobler seg opp til universets krefter, og lar energien flyte gjennom henne og inn i kunden. Hun bruker både fysisk berøring og fjernhealing, avhengig av hva kunden ønsker.

– Jeg jobber intuitivt, og mye skjer uten at jeg har kontroll på det. Jeg blir styrt av en høyere intelligens, som vet hva kunden trenger, sier Rita.

Hun bruker først en sjamantromme for å sette i gang energien, og spiller rolig musikk i bakgrunnen. Hun sier at mange opplever tromma som sterk og at den er viktig for å åpne opp for healingen.

Maleriene i rommet har Rita selv malt. Foto_ Privat
Maleriene i rommet har Rita selv malt. Foto: Privat

Har et sakralt rom med malerier
Rita har et eget rom i huset hvor hun healer. Hun sier at de aller fleste blir satt ut av energien i rommet. De som er åpne for energier blir berørt og malerier er en del av dette.

– Rommet er et sakralt rom, med hvitkalkede vegger, engler og malerier. Maleriene er mine egne, og jeg tror de blir kanalisert. De har en kraftfull energi i seg, som påvirker kundene mine, sier Rita.

Rita begynte å male i 2018, og fant sitt eget uttrykk. Hun solgte over 20 malerier i 2022, og har fått mange positive tilbakemeldinger på dem.

– Jeg maler i en boble, og føler når de er ferdige. Jeg vet ikke hva jeg maler, før jeg ser det ferdige resultatet. Jeg tror jeg får inspirasjon fra en annen dimensjon.

Hun sier at maleriene har åpnet henne opp, og at energien i rommet har blitt enda sterkere. Noen ganger begynner folk å gråte når de kommer inn i rommet, fordi de kjenner på en dyp følelse.

– Flere ganger har jeg sett avtrykk av hender som ikke er mine på teppene jeg bruker i healingen. Det er en bekreftelse fra universet på at jeg gjør det jeg skal.

Blir kontaktet av folk med forskjellige behov
Rita sier at hun blir kontaktet av folk med forskjellige behov. Noen har fysiske plager, som smerter, betennelser eller sykdommer. Andre har psykiske utfordringer, som stress, angst eller depresjon. Noen ønsker å utvikle seg spirituelt, og få kontakt med sin sjel eller sine guider.

– Jeg kan hjelpe folk med det meste, så lenge de er villige til å ta imot healingen. Jeg er bare et redskap, det er kunden som gjør jobben selv. Jeg gir dem det de trenger for å helbrede seg selv, sier Rita.

Hun forteller at hun har sett mange fantastiske resultater hos sine kunder. Noen har blitt kvitt langvarige plager, andre har fått mer glede og mening i livet. Noen har fått åndelige opplevelser, som å se farger, lys eller engler.

– Det er en stor glede for meg å se at folk får det bedre. Jeg føler at jeg gjør en forskjell i verden, sier Rita.

(Fortsetter under bildet)

Rita tar i mot mennesker med ulike plager ot utfordringer. Foto: Privat

Vil du prøve healing hos Rita?
Hvis du er nysgjerrig på å prøve healing hos Rita, kan du kontakte henne på hennes nettside. Der kan du også lese mer om hennes bakgrunn, tjenester og priser. Du kan også se noen av hennes malerier, og lese hva andre kunder sier om henne.

– Du vil kjenne en ro, en lettelse og en glede som du kanskje ikke har kjent på lenge. Du vil få kontakt med din indre kraft, og finne din vei i livet, avslutter Rita.

Nettside: healerritabslettevoll.com

 

Relatert på Alternativ.no

VEILEDERE/Healing

KURS OG UTDANNING/Healing

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.