Kursbeskrivelse

ETTÅRIG KURS STARTER HVERT ÅR I FEBRUAR 

Sted: Oslo eller Zoom T

arotkortene er en magisk billedbok som ble skapt i renessansen Europa. De aller første stokkene dukket opp i det nordlige Italia og var preget av tidens åpenhet og inspirasjon fra antikkens tanker og spirituelle kraft. En verden som lenge hadde vært stengt av den mørke middelalderens tanke om at det finnes bare en sannhet og bare en måte (som presteskapet hadde adgang til) å forstå denne sannheten på. Tarotkortene er en døråpner inn til din egen underbevissthet og åndelige visdom.På samme måte som livet bringer kortene alltid ny innsikt og nye svar. Tarotkortene gir deg en forståelse av hva som skjer og hvordan det vil utfolde seg. De gir deg mulighet til å være en mer effektiv og bevisst medskaper av din egen virkelighet. Å arbeide med tarotkort er den beste metoden jeg kjenner til for å utvikle forbindelsen mellom venstre og høyre hjernehalvdelen. Det skjer når du utvider din evne til å forstå og se de store sammenhenger og utvikler din evne til å være presis. Du er helt avhengig av samarbeidet mellom dine to hjernehalvdeler.

TAROTUTDANNELSE
Ønsker du å åpne for ny innsikt og bevissthet? Lære de gå legge tarotkort for deg selv og andre? Bli dyktigere til å skape det livet du ønsker å leve? Da er min ettårige tarotutdannelse stedet for deg. Jeg tar i bruk meditasjoner, fantasireiser og energiøvelser for å gi deg en personlig opplevelse av hvert enkelt kort. Tenk på kortene som bokstaver i et magisk språk. Du må lære hvordan kortene uttrykker seg og innvirker på hverandre for å bli dyktig til å tolke og snakke dette språket. Samtidig bruker jeg min egen erfaring og innsikt i kortene til å guide og veilede deg gjennom tarotkortenes fargerike og inspirerende landskap.

Kurset vil gå over 18 tirsdager kl. 18-21. Den totale prisen er kr. 11 000,- Sted: Oslo .. eller zoom avhengig av situasjonen . Nærmere informasjon fås ved henvendelse til: Per Henrik Gullfoss Utsikten 14 2743 Harestua

Email: gullfoss@hebb.no Tlf. 934 20 205   Jeg gleder meg til å se deg. Meld deg på før det blir fullt. Varme Per Henrik Gullfoss   Kurset vil i sin helhet bli ledet av Per Henrik Gullfoss. Per Henrik har arbeidet med Tarotkort, Astrologi og tilstøtende emner siden begynnelsen av 80 – tallet. Han har skrevet et titalls bøker om Tarot og Astrologi.

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale, Nettkurs

Varighet

Ettårlig.

Pris for kurset

Den totale prisen er kr. 11 000,-

Adresse for kurset
 • Adresse
  Oslo eller Zoom
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Den Nordiske Astrologiskolen
  • Kontaktperson
   Per Henrik Gullfoss
  • Telefon
   93420205
  • Epost adresse
   gullfoss@hebb.no

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.