Er du klar for en forandring?

Annonsørinnhold

- Årsaken til problemet er ofte noe annet enn det man trodde, ifølge RTT-hypnoterapeut Inger Garborg Amundsen. Foto: Privat

Mange mennesker sliter med å like seg selv, og føler at de ikke er gode nok, verdt nok, eller ekte nok.

 

Lav selvfølelse, angst, spiseproblemer, eller andre utfordringer kan hindre oss i å leve det livet vi ønsker.  Men det er håp – og en måte å forandre dette på. Det er ved å finne og løse opp i årsaken til problemet.

I denne artikkelen forteller Inger Garborg Amundsen, som er RTT-hypnoterapeut, hvordan hun hjelper mennesker med å gjøre nettopp det.


Hva er RTT
RTT står for Rapid Transformational Therapy, og er en effektiv form for hypnoterapi som kombinerer elementer fra hypnoterapi, NLP, kognitiv atferdsterapi, psykoterapi og nevroforskning. RTT går ut på å finne og forstå årsaken til problemet, som ofte ligger i det underbevisste sinnet, for så å transformere tankemønstrene til noe ønsket, støttende og positivt.

– RTT er å finne årsaken, kjenne på den, snakke med den, og så ta den bort. Årsaken er ofte noe annet enn det man trodde. Det kan stamme fra barndommen, eller en svært ung alder, der følelser som oppsto da preger personen i dag – mange år etter. Alle minner er følelsesminner, det handler ikke bare om tanker, men om en erfaring eller opplevelse som har ført til uønskede mønstre og gjerne frykt, sier Inger.


Hun forklarer at RTT bruker hypnose for å få tilgang til det underbevisste sinnet, som er som en harddisk som har lagret alt vi har opplevd, lært, og følt. Det er her vi finner de negative overbevisningene, mønstrene, og følelsene som påvirker oss i dag.

– Det sterke med RTT, er at det er en hybridform. Vi går inn i følelseshjernen der vi har tilgang til det underbevisste.
Da går vi forbi det bevisste, og rett inn i følelsene. Vi ser det, takker for at det ville prøve å hjelpe, og så hjelper jeg deg med å forstå, så du kan komme deg videre.


Hva kan RTT hjelpe med
Inger informerer at RTT kan hjelpe med mange ulike problemer, som selvfølelse, angst, spiseproblemer, forhold til mat, stress, søvnproblemer, tankekjør, depresjon, vektkontroll, røykeslutt, sjalusi, sorg, fobier og mye mer.
Hun forteller at hun har hjulpet alt fra kirurger til barnehageassistenter, i hele spekteret av aldre.

– Mange som kommer til meg, har opplevd en form for omsorgssvikt. De har klart å finne måter å overleve på, men de har ikke lært å leve fullt ut.
Mange er ikke klar over at det har vært omsorgssvikt, de tror at det er normalt. Alle gjør så godt de kan fra der de er, men noen ganger er det ikke nok, sier Inger.

– De føler seg feil, og ikke er glad i seg selv. De har en indre kritiker som forteller dem at de ikke er verdt noe, eller at de er en bedrager. De har vanskelig for å være ekte, og tørre å være hele seg.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Liker du deg selv? Vet du årsaken til at du føler deg feil? Vil du forstå årsaken til hvorfor du har det som du har det? Vil du ha en stemme og bruke den, og at den er koblet til noe dypere enn det ytre presset? Da kan jeg hjelpe deg, sier Inger.

 

RTT kan hjelpe med problemer som:
Lav selvfølelse, angst, spiseproblemer, forhold til mat, stress, søvnproblemer, tankekjør, depresjon, vektkontroll, røykeslutt, sjalusi, sorg, fobier  – og mye mer.

 

I Rapid Transformational Therapy (RTT) brukes hypnose for å få tilgang til det underbevisste sinnet. Foto: Privat

Hvordan foregår en RTT-behandling
En RTT-behandling består av tre deler:
En samtale, en hypnose og et lydopptak. Inger forteller at hun tilbyr behandling over nett, noe som gjør opplevelsen tilgjengelig, enkel og komfortabel.

– Først har vi en samtale, der vi snakker om hva du vil ha hjelp med, og hva du vil oppnå. Så går vi over til hypnosen, der jeg guider deg inn i en avslappet tilstand, der du har tilgang til det underbevisste sinnet. Der finner vi årsaken til problemet, og løser det opp. Så setter vi inn de nye tankene, og hvordan livet ditt ville vært uten problemet. Deretter lager jeg et lydopptak, spesielt for deg, som du skal høre på hver dag i 21 dager. Det er for å skape nye vaner, og forsterke de positive endringene, forklarer Inger.


Vil du lære mer om RTT?
Hvis du er nysgjerrig på RTT, og vil lære mer om hvordan du kan bruke hypnose til å forandre deg selv og livet ditt, kan du besøke hjemmesiden til Inger Garborg Amundsen. Der finner du mer informasjon om RTT, som er en 100% naturlig behandlingsmetode.
Hjemmesiden: fenomenalforandring.no


Hvis du vil ha hjelp av Inger, kan du også kontakte henne på:

Telefon: 45830356
E-post: info@fenomenalforandring.no


Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil ha en gratis og uforpliktende samtale.

Inger ser frem til å høre fra deg!Finn fram på alternativ.no – HELHET
ALT PÅ ETT STED

FINN VEILEDER

KURS OG UTDANNING

MARKEDSPLASSEN

AKTIVITETSKALENDER

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.