Tonjes misjon er å være dyrenes stemme og beskytter

Annonsørinnhold

Tonje Eliassen portrett
– Jeg måtte finne ut hva som var meningen med livet mitt, og hva jeg egentlig ville gjøre. Foto: Privat

Tonje Eliassen er dyrepsykolog og dyretolk. Hun har en unik evne til å kommunisere telepatisk med alle slags dyr, både levende og døde. Hun hjelper eiere og dyr med å løse utfordringer knyttet til oppførsel og helse, og gir dem veiledning om hvordan de kan forbedre sin relasjon.

 

Fra markedsføring til dyresamtaler
Tonje har alltid jobbet med kommunikasjon, men på en helt annen måte enn nå. Hun har en utdanning fra BI og jobbet med markedsføring i et internasjonalt selskap. I 2015 ble hun utbrent og oppdaget at hun var høysensitiv – hun hadde et lett triggbart nervesystem som gjorde henne sårbar for stress.

– Jeg måtte finne ut hva som var meningen med livet mitt, og hva jeg egentlig ville gjøre. Jeg har alltid elsket dyr, og jeg fant ut at jeg hadde en naturlig evne til å snakke med dem, forteller hun.

Tonje tok lisens i dyrekommunikasjon på Flammehuset og startet sin egen virksomhet som dyretolk. Hun kaller seg selv The Animal Psychologist, og har som misjon å være dyrenes stemme og beskytter.

– Min drøm er at min jobb blir unødvendig. Alle har evnen til å snakke med dyr, men de fleste har glemt det eller ikke utviklet det. Mitt mål er at eierne blir bedre på kommunikasjon selv, sier hun.


Dyra har svarene selv
Tonje får ofte henvendelser fra eiere som har prøvd alt for å hjelpe dyrene sine, men som ikke finner løsningen. Det kan gjelde både adferd og helse. For eksempel kan det være hester som får behandling for å lindre smerter og halthet, men så kommer problemet tilbake. Og det viser seg at problemet sitter et helt annet sted enn det man trodde.

Tonje sier at mange er opptatt av den ytre verdenen, og leter etter raske og enkle løsninger. Hun tror at svaret ofte ligger i den indre verdenen, og at man må spørre seg selv: hva trenger jeg?

– Dyra har svarene selv. De vet hva som feiler dem, og hva de trenger for å ha det bra. Jeg hjelper dem med å formidle det til eierne, slik at de kan forstå og har konkrete råd som de kan ta med seg på veien videre , forklarer hun.

Tonje understreker at eierne skal stole på seg selv, og sin egen intuisjon. Når hun formidler hva dyrene kommuniserer, sier eierne at de ofte har tenkt på det som en mulighet, men de har ikke turt å stole på det. Tonje mener at alle er født med evner som intuisjon, telepati og klarsyn, men at de må øve seg på å bruke dem.

– Alle kan lære seg dette. Det er bare å åpne opp og lytte til dyrene. De har så mye visdom og kjærlighet å dele med oss, sier hun.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora


Sjel til sjel samtale
Tonjes samtaler med dyrene foregår på telefon. Eieren sender et bilde av dyret der øynene synes, og oppgir navn og alder. Tonje kaller det en sjel til sjel samtale, fordi hun kommuniserer med sjelen til dyret.

– Øynene er sjelens speil, og de gir meg tilgang til dyrets energi. Jeg lar dyret presentere seg, og eieren må kjenne seg igjen i dyrets personlighet, slik at de kan stole på den informasjonen som kommer etterpå, sier hun.

Eieren skal få klarhet og svar på spørsmålene sine. Tonje har 30 minutters samtaler, som hun mener er god tid til å bekrefte personligheten til dyret, få svar på alle spørsmål, og gi veiledning om veien videre. Ved behov svarer hun på spørsmål i etterkant av samtalen. Det viktigste for henne er at dyret blir hørt og får det beste livet de kan ha.

– Jeg kommuniserer med både levende og døde dyr. Alle dyr “snakker” bare de blir gitt en stemme – kjæledyr, husdyr og ville dyr. Til og med insekter og planter kommuniserer, sier hun.

(Fortsetter under bildet)

Tonje får ofte henvendelser fra eiere som har prøvd alt for å hjelpe dyrene sine, men som ikke finner løsningen. Det kan gjelde både adferd og helse. Foto: Privat

Vil samarbeide med dyrleger og behandlere
Tonje ønsker å samarbeide med dyrleger og andre behandlere, fordi de har kompetanse som hun ikke har. Hun ser at markedet åpner opp for alternative metoder, men at det er litt vei å gå før det blir akseptert av alle.

– Jeg tror at det beste for dyrene er en kombinasjon av tradisjonell og alternativ behandling . Jeg har stor respekt for dyrleger og deres kunnskap, og jeg håper at de også kan se verdien av det jeg gjør, sier hun.
Tonje har mange fornøyde kunder, både to- og firbente, som kan vitne om at hennes metode fungerer. Hun har hjulpet mange dyr med å få et bedre liv, og mange eiere med å få et bedre forhold til dyrene sine.

– Jeg elsker jobben min, og jeg er så takknemlig for å få være en del av dyrenes verden. De gir meg så mye glede og inspirasjon, og jeg lærer noe nytt hver dag, sier hun.


Kontakt Tonje i dag
Hvis du har et dyr som du ønsker å gi en stemme, kan du kontakte Tonje i dag. Da kan du fortelle om din situasjon og få vite mer om hvordan hun kan hjelpe deg.
Kontakt Tonje på epost: hi@tonjeeliassen.com

Du kan lese mer om hennes arbeid på
Facebookside: TheAnimalPsychologist

Facebookgruppe: Understandyouranimal


Relatert på Alternativ.no – HELHET

Kurs og utdanning A-Å

Veiledere

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.