Slik får du mer indre ro

Annonsørinnhold

Petter Nyvoll, sjaman og healer
Sjaman og healer Petter Nyvoll. Foto: Privat

Vi har alle opplevd negative følelser som sinne, sjalusi og misunnelse i våre liv. Disse følelsene kan være ubehagelige, smertefulle og til og med skadelige for oss selv og andre. Men hvordan skal vi forholde oss til dem?


Skal vi undertrykke dem, ignorere dem eller uttrykke dem på en destruktiv måte?

 

Sjaman og healer Petter Nyvoll mener at det er viktig å ta imot og anerkjenne også de negative følelsene, fordi de har en funksjon og et budskap til oss.

Oppfordringen hans er å gjøre dette selv om disse er følelser vi helst ikke vil kjenne på. De er ofte ikke anerkjent av oss eller samfunnet. Og de kan være skambelagt. Eksempler er misunnelse, sinne og sjalusi.

– Følelsene våre vil bli sett og anerkjent. Så lenge du trykker følelsene ned, så vil de bare bli større og sterkere. Men når du tør å kjenne på dem, så vil de slippe taket. Du vil bli healet, sier han.


Lær av følelsene dine
Nyvoll sier at det er noe vi kan lære av alle følelsene våre, både de positive og de negative. De er en del av vår helhet, og de viser oss hva vi trenger, hva vi ønsker og hva vi skal unngå.

– Hva vi kan lære av dette er et viktig spørsmål, fordi alt som skjer i livet vårt har en mening og en hensikt. Det er noe vi skal lære av, for å vokse og utvikle oss. I stedet for å bli sint, og ville skylde på den andre, så spør heller: Hva er lærdommen her? Da vil du få mer innsikt i deg selv og dine egne mønstre, sier han.

- Sjamaner og naturmennesker har brukt naturen bevisst til alle tider. Foto: privat

Tre steg for å håndtere negative følelser
Nyvoll anbefaler at vi bruker noen enkle steg for å håndtere negative følelser på en sunn måte:

1. Sitt i meditasjon, eller ligg på sofaen. Spiller ingen rolle. Anerkjenn at du føler en negativ følelse, og gi den et navn. For eksempel: “Jeg føler sinne akkurat nå.”

2. Aksepter at du har rett til å føle det du føler, og at det er en del av din opplevelse. For eksempel: “Det er greit at jeg føler sinne, det er en naturlig reaksjon på det som skjedde.”

3. Analyser hva som utløste den negative følelsen, og hva den prøver å fortelle deg. For eksempel: “Jeg føler sinne fordi jeg ble avvist av noen jeg liker, og det forteller meg at jeg har et behov for kjærlighet og anerkjennelse.”

Nyvoll hevder at ved å følge disse stegene, kan vi transformere våre negative følelser til positive handlinger, og oppnå mer indre ro, harmoni og balanse i våre liv.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Han sier at når vi tar imot og anerkjenner våre negative følelser, gir vi dem rom til å bli sett, hørt og forstått. Da kan vi slippe taket i dem, og la dem gå. Da kan vi også oppdage de positive følelsene som ligger bak dem, som kjærlighet, omsorg og lidenskap.


Ta kontakt med Petter Nyvoll
Petter Nyvoll er en erfaren sjaman og healer, som har hjulpet mange mennesker med å finne mer indre ro, balanse og harmoni i livet. Han tilbyr individuelle konsultasjoner, kurs og workshops, hvor han bruker ulike metoder som sjamanistisk healing, energiarbeid, meditasjon og veiledning.


Healer og sjaman Petter Nyvoll hjelper blant annet med helseplager, mentale utfordringer og fjerner negative energier i hus. Han er lisensiert White Feather Sjaman og lærer. Han har også en omfattende utdannelse i Rainbow Reiki-tradisjonen, og er lisensiert Rainbow Reiki lærer.
Petter har vært i kontinuerlig utdannelse siden 2012 innenfor alternativ medisin og selvutvikling, sjamanisme, healing og coaching.

Du finner han her: petternyvoll.com
Tlf: 45132154

Petter Nyvoll: Hvordan naturen hjelper oss.

Petter Nyvolll: Eldgamle tips til moderne mennesker.

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.