Stikkord: Selvutvikling

jun 13
Er du klar for en forandring?

Mange mennesker sliter med å like seg selv, og føler at de ikke er gode nok, verdt nok, eller ekte nok. Men det er håp - og en måte å forandre dette på.

mai 22
Fullmåne i mai: Gi tankene dine en sårt tiltrengt vårrengjøring!

Vi vet at tankene i stor grad påvirker følelsene våre, og dermed også hvordan vi har det. Denne fullmånen inviterer oss til å få en sterkere kontakt med vår høyere bevissthet – det i oss som rommer så mye mer enn bare hverdag og plikter.

mar 13
Har hjulpet flere tusen: Liv hjelper deg å bli fri fra traumer og sår som begrenser deg

Liv Wassum har viet store deler av sitt liv til å hjelpe mennesker med å frigjøre seg fra ødeleggende livsbelastninger, minner og traumer.

mar 01
Beathe satte krav til universet – fikk resultater

Beathe Berntsen har alltid vært koblet til universet. Hun husker seg selv som lita jenta, sittende foran det blågrønne badekaret og tenkte:”Hva gjør jeg her?” Svaret som kom ga henne ro og forståelse.

feb 14
Spenner du bein på deg selv?

Hvorfor er det så få som klarer å manifestere det de vil i livet? Du har sikkert hørt om "Loven om tiltrekning", eller hvordan du kan skape din egen virkelighet med tankene dine. Men hvorfor er det da så mange som ikke får det til?

feb 08
Tonjes misjon er å være dyrenes stemme og beskytter

Tonje Eliassen er dyrepsykolog og dyretolk. Hun har en unik evne til å kommunisere telepatisk med alle slags dyr, både levende og døde.

jan 24
Vipps fra Cosmos

Hva om vi får universell hjelp? Hva om alt har en sammenheng og ingenting er tilfeldig? Jenta du skal få møte i denne artikkelen gjorde som mor sa, og mye løste seg.

jan 17
Slik kommuniserer du raskere enn tanken med hjertekvarker

Har du hørt om hjertekvarker? Det er de minste partiklene i universet, og de kan brukes til å sende og motta informasjon og energi på tvers av tid og rom.

jan 08
Holder kurs i astrologi

Har du tenkt på astrologi som et verktøy for personlig utvikling? Astrologi er ikke bare en måte å forutsi fremtiden på, men også en måte å forstå seg selv og sine relasjoner bedre.

des 12
Får bevis for åndeverdens eksistens

Har du noen gang lurt på om det er mulig å kommunisere med noen som har gått bort? Eller om du kan få hjelp fra åndeverdenen med noe du sliter med i livet?

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.