Slik kommuniserer du raskere enn tanken med hjertekvarker

Annonsørinnhold

Tone Western
Spirituell veileder Tone Western. Foto: Privat

Har du hørt om hjertekvarker? Det er de minste partiklene i universet, og de kan brukes til å sende og motta informasjon og energi på tvers av tid og rom.


Tone Western er en spirituell veileder som lærer folk å bruke hjertekvarker til selvutvikling, til å hjelpe helbrede seg selv og andre, samt å kommunisere med naturen.

 

Hva er en hjertekvark?
En kvark er en elementærpartikkel som utgjør protoner og nøytroner i atomkjernen.

– Hjertekvarken er sjelens språk. Det er hjerteenergien som vi alle har tilgang til, sier Tone Western, som bor og jobber i Gamlebyen i Fredrikstad.

Tone har alltid vært åpen for det spirituelle, og har hatt kontakt med fantasifigurer i barndommen. Hun ville lære å helbrede, og skjønte at det var mer mellom himmel og jord enn det vi kan se.

– Jo mer utfordrende livet ble, desto mer interessert ble jeg i det alternative, forteller hun.


Hvordan bruker man hjertekvarker?
Tone lærer folk å bruke hjertekvarker til å styrke (helbrede) seg selv og andre, både på nært hold og på avstand. Hun sender sine hjertekvarker med intensjon til klienter, dyr, universet og til og med trær og stueplanter. Hun bruker dem også i mediumskap og dyretolkning.


– Du kan sende kvarkene til der du har smerter, for eksempel til en tann som er vond. Eller du kan sende dem til noen du er glad i, eller noen som trenger hjelp, eller hendelser og situasjoner som er vanskelig: både i nåtid, fremtid og fortid, forklarer hun.

Hun sier at det er viktig å ikke se på dette som noe man skal bruke hjernen til, men bare være til stede i øyeblikket. Hun anbefaler å sentrere seg, roe ned med et par tre dype pust før man sender kvarker. Det kan også hjelpe å defokusere blikket; da roer man nervesystemet umiddelbart. Deretter velger man enten å se for seg, høre lyden av eller føle at kvarkene reiser fra hjertet til hjerte – eller til andre mål.

– Når du sender hjertekvarker får du informasjon tilbake. Du kan altså kommunisere med kvarkene, og få til en dialog med dem. Du kan snakke med hjerteenergien, sier hun. Man kan også beskytte seg selv med dem, ved å visualisere eller tenke at de fyller auraen. Da responderer verden på hjerteenergien!

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Hun forteller at hun ofte får bilder, følelser og tanker tilbake via kvarkene. Hun kan også kjenne hva folk eller dyr trenger, og kanalisere energien til dem.

– Hvis jeg skjønner at folk trenger noe spesielt, så sender jeg kvarkene opp i universet, sender ut følelser, og så kanaliserer jeg energien til vedkommende, sier hun.

(Fortsetter under bildet)

Kvinne holder hendene foran hjertet,
- Du kan snakke med hjerteenergien, sier Tone Western. Foto: Schutterstock

Effekt
Tone sier at effekten av å bruke hjertekvarker er at man får en sterkere forbindelse med sjelen sin, og blir mer bevisst på hvem man er. Man får også større indre stabilitet, og blir tryggere i seg selv og i relasjoner. Forskeren Joe Dispenza mener at hjertekvarker kan være direkte knyttet til bevisstheten.

– Jeg har også lurt på om sjel og hjerte kan være to ord for det samme. Og om ordet “underbevissthet” kommer fra at hjertet er “bevisstheten som er lokalisert under hodet”. Ved å jobbe med hjertekvarker opplever jeg at man får en sterkere forankring i sjelslivet sitt, større indre stabilitet og blir mye tryggere i seg selv, også i relasjoner, sier hun med et smil.

Tone forteller at mottakeren av kvarkene kan kjenne seg rørt, begynne å smile, bli varm, fnisete eller få gåsehud. Hvis du ønsker å øve deg, anbefaler hun å avtale på forhånd med den man vil sende kvarker til, slik at man kan få bekreftet responsen.


– Det fungerer veldig bra, og det er en fantastisk måte å vise kjærlighet og omsorg på, sier hun.


Du får det du gir
Tone advarer om at det er en meningsløst å bruke hjertekvarker hvis man har en dårlig intensjon, eller hvis man vil manipulere noen. Da vil kvarkene backfire på den som sender dem, og man vil få tilbake den samme følelsen som man prøver å påføre andre.

– Hvis du vil manipulere noen, så får du den følelsen tilbake. Jeg får en dårlig følelse umiddelbart hvis jeg prøver det, så det stopper heldigvis seg selv, sier hun.

Hun understreker at man derfor bør være ærlig i intensjonen når man bruker hjertekvarker, og at man må respektere andres frie vilje. Hun sier også at de gjengse reglene for å sende healing også gjelder her; man bør alltid be om samtykke.

– Det kan være en inngripen i deres privatliv, og det kan oppleves ubehagelig. Det er bedre å spørre først, eller å sende kvarker til universet og la dem finne veien til den som trenger dem, sier hun.


Lære
Tone tilbyr kurs og veiledning i hvordan man kan bruke hjertekvarker i meditasjon til selvutvikling, til å helbrede og kommunisere. Hun jobber både face to face og på nett, og har kunder fra hele landet.

– Jeg ønsker å hjelpe folk med å styrke seg selv. Vi trenger å bli bevisste på hvem vi er, slik at vi kan ta gode valg og skape gode liv for oss selv og andre. Ved å jobbe med hjertekvarker kan man oppdage sitt sanne potensial, sier hun. Sammen med hjertekvark meditasjoner bruker Tone kunst, enkle øvelser som hun lærte under kunstterapi-utdannelsen.

– Det setter i gang den kreative energien, og man får en mer helhetlig effekt. I 2024 starter jeg nye kurs “Kunst & Kjærlighet”. Der er fokuset å utforske seg selv gjennom økt egenkjærlighet.
Hun tilbyr også andre tjenester som dyretolkning, healing, reading og kunstterapi. Hun sier at hun bruker hjertekvarker i alt hun gjør, og at det er en naturlig del av hennes liv.

Hun forteller at hennes datter kalte hjertekvarker for glitter da hun var fem år gammel, fordi hun så dem som små lysende partikler.

Hun sa: – Vet du at man kan snakke med glitter?
Det var da jeg skjønte at barn hadde evnen til å bruke hjertekvarker helt naturlig, sier hun. Det er jo bare bevisst bruk av kjærlighet-energi.

Prøve?
Hvis du er nysgjerrig på å lære mer om hjertekvarker, og hvordan du kan bruke dem til å forbedre ditt liv og andres, kan du kontakte Tone Western for en uforpliktende samtale. Hun vil gjerne dele sin kunnskap og erfaring med deg, og hjelpe deg å finne din indre kraft.

Du kan nå henne på e-post: tone_western@hotmail.com eller på telefon: 46444864.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil oppleve magien med hjertekvarker!
Relatert på Alternativ.no

KURS I SELVUTVIKLING

VEILEDERE

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.