Kategori: Alternativ behandling

feb 09
Tankekraft som medisin

I hvilken grad vi kan vi bruke tanken til å påvirke egen helse? Spørsmålet er det mange som har stilt, og i dag er det like aktuelt.

jun 07
Der psykologi og spiritualitet møtes

Metoden er mye brukt i USA, Canada og en rekke europeiske land. Nå gjør Internal Family Systems (IFS) sitt inntog i Norge.

feb 28
Post traumatisk lidelse, PTSD – kan man tenke alternativt for tilfrisking?

Hva skjer når terapeuten selv blir rammet? Det finnes ulike veier til å skape et trygt og godt liv.

jan 25
Hvorfor skal du helbrede ditt indre barn?

Sår og skader fra oppveksten kan prege oss hele livet. Selv små hendelser kan gjøre skade og føre til at vi handler etter uønskede mønstre. Men vi trenger ikke ha det slik.

jul 01
Unngå myggstikk med B-vitamin – og flere gode ferietips

Enten du skal ut og reise i sommer eller bare kose deg hjemme i ferien, er det greit å vite hva man skal gjøre hvis man kommer ut for en myggsverm eller får trøbbel med magen. Og de enkle remediene som behøves finnes gjerne i huset, i form av mat eller planter.

jun 03
Urter – magi og medisin i årtusener

Urter har gjennom historien blitt tillagt både ekte og ikke fullt så troverdige egenskaper. La oss ta en reise gjennom tiden og se om myter, overtro og kjerringråd kan knyttes opp mot urtenes bruk i dag.

apr 16
Blir kvitt pollenallergi med alternativ behandling

Alternativ behandling har hjulpet en rekke allergikere gjennom pollensesongen – mange har også blitt kvitt allergien.

jan 28
Healer med konkret resultat

Med kronisk hodepine og en god porsjon skepsis i bagasjen, tok kunstner Anja Cecilie Solvik kontakt med healer Johannes Henriksen. Men hvorfor er det sånn at man får hjelp av en behandler og ikke en annen?

jan 16
Røykefri og snusfri med effektiv metode

Alle vet at det er helseskadelig. Allikevel er det mange som sliter med å stumpe sin siste sigarett eller droppe snusen. En metode har allerede hjulpet mange – på rekordtid.

jan 07
Massasje for kropp og sjel som balanserer energien

Behandling myker opp muskler, hjelper smerter og plager, men kan også brukes i selvutvikling. Metoden går i dybden og gir mulighet til å komme nærmere seg selv.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.