Kategori: Alternativ behandling

mai 28
Vibeke har en inspirerende hverdag: – BowenTeknikken er den beste helhetsterapi!

Vibeke Brems er en terapeut som har lært og prøvd mange alternative behandlinger, men det er én metode som hun sverger til: BowenTeknikken.

apr 03
Er livet tungt?

Her er Kims tips Kim Standahl er en healer og veileder som brenner spesielt for å hjelpe folk å komme seg videre når livet blir tungt, og kanskje lysten til å være her blir mindre.

mar 22
Solveig kombinerer healing og massasje

Har du hørt om Normassasje? Det er en behandlingsform med healing og massasje, som har hjulpet mange mennesker med å oppnå bedre fysisk, emosjonell og åndelig balanse.

mar 15
Ønsker du en jobb der du kan hjelpe andre?

Hvis du er interessert i å lære deg hypnoterapi, og bruke det til å hjelpe mennesker med å få et bedre liv, kan du vurdere å ta en ny norsk utdanning som heter BeFree2Live.

mar 13
Har hjulpet flere tusen: Liv hjelper deg å bli fri fra traumer og sår som begrenser deg

Liv Wassum har viet store deler av sitt liv til å hjelpe mennesker med å frigjøre seg fra ødeleggende livsbelastninger, minner og traumer.

feb 26
Healing i et større perspektiv

Håkon Rian Mancient Ueland har jobbet med terapi i en årrekke. Hans erfaring er at mennesker trenger ulike tilnærminger.

feb 19
Spirituell livsstil med med flyt i hverdagen

Ønsker du mer flyt og kontroll over hverdagen din? Se Healer Anita Jensen sine tips til hvordan du kan starte dagen på en ny måte og få bedre livsenergi.

jan 30
Beate og universet lager skreddersydde meditasjoner for deg

Du har sikkert hørt om guidede meditasjoner. Internett kryr av dem. Men hva skjer hvis ordene i opptaket er kanalisert spesielt for deg? Det jobber Beate Buchner med.

jan 03
25 års jubileum som healer og naturterapeut

Anne Britt Hollup har vært healer i 25 år. Hun forteller om sin reise til å bli en anerkjent og etterspurt terapeut.

des 07
Nina er eneste i Norge: Hypnose uten ord

Hypnose er en eldgammel metode for å hjelpe mennesker med ulike problemer og utfordringer. Men visste du at det finnes en form for hypnose som ikke bruker ord i det hele tatt?

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.