Får bevis for åndeverdens eksistens

Annonsørinnhold

Hender møtes foran regnbue
Foto: Schutterstock

Har du noen gang lurt på om det er mulig å kommunisere med noen som har gått bort? Eller om du kan få hjelp fra åndeverdenen med noe du sliter med i livet?


Da kan Anne Flohr være den du trenger. Hun jobber som mentalt medium og kanaliserer beskjeder fra kjære avdøde eller andre sjeler i åndeverdenen.


Anne hjelper mennesker med å få kontakt med sine nære og kjære som har forlatt denne verden. Hun sier at mange ønsker å finne ut om noen som har gått bort fortsatt eksisterer og har det bra.

– Det kan også være for å få svar på noe som er uavklart, som for eksempel ved brå død eller andre situasjoner.

Anne kan også hjelpe deg med å be åndeverdenen om hjelp hvis du sliter med noe i livet, som økonomi, helse eller relasjoner.

– Åndeverdenen kommer for å hjelpe oss i vår læring og utvikling i dette livet, sier hun.

Hvordan fungerer det?
Anne forklarer at hun bruker alle sansene sine for å kanalisere beskjeder fra åndeverdenen.

– Jeg kan få det inn på alle måter. Jeg kan se, høre , føle, lukte, smake eller bare vite , forteller hun.

Medium betyr å være i midten. Hun sier at hun er en kanal, og at det er åndeverdenen som bestemmer hvem som kommer gjennom og hva ånden ønsker å formidle. Det er også mulig å stille spørsmål til åndeverden.

– Det er ikke jeg som bestemmer. Hvis du vil ha kontakt med bestemor, er det stor sannsynlighet for at hun kommer, men det kan hende at tante kommer i stede, om hun har større kunnskap om det du lurer på, sier hun.

(fortsetter under bildet)

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora
Anne Floht, portrett
Anne Flohr jobber med kanaliseringer og healing via skjerm, telefon eller ansikt til ansikt. Foto: Privat

Bevis
Det er viktig for Anne at klientene hennes blir trygge på at kommunikasjonen er ekte.

– Min jobb er å formidle så gode bevis at det ikke er tvil om hvem vi har med oss. Gode bevis kan være utseende, personlighet, alder ved død, dødsårsak, navn, bosted, felles minner, arbeid, hobby, spesifikke ting, hvem ånden er i forhold til deg, relasjon, ting som har skjedd deg etter vedkommendes død, osv.

– Når vi har fått nok bevis, og vi er sikre på hvem vi har med oss, går vi over til å gi beskjeder. Det kan være råd, veiledning, trøst eller kjærlighet. Noen ganger gir de konkrete råd, som at vasken lekker bak veggen eller at de bør ta en legetime. Ofte er det følelsesladede og veldig personlige beskjeder. Andre ganger gir de råd om livet, som at du bør følge drømmene dine, sier Anne.

– Mange blir beroliget av å vite at den avdødes sjel fortsatt eksisterer. Åndeverdenen følger med oss, og hjelper oss i sorg, glede og livet generelt, sier hun.

Det finnes bare en Gud. Den finnes i alt og alle. Denne kraften er i oss alle. Spiller ingen rolle om du er muslim eller kristen, i følge spiritualismen.

Hva vil du si til skeptikere?
Anne sier at hun forstår og respekterer at noen er skeptiske til det hun driver med, men at hun ikke har noe å bevise for dem. Jeg er ingen misjonær, men har fått en gave jeg ønsker å gi til dem som ønsker det. Det er ikke alle som er så opptatt av åndeverden, og det er helt greit. Det er jo faktisk livet her på jorden vi skal forholde oss til og leve best vi kan.

Spiritualismen sier –Det finnes bare en Gud. Den finnes i alt og alle. Denne kraften er i oss alle. Spiller ingen rolle om du er muslim eller kristen. Det er ikke noe å være redd for, sier hun.

Hun legger til at åndeverdenen kommer kun med kjærlighet, og at de aldri vil skremme eller skade noen. I mange av oss er det en frykt for døden fordi vi ikke vet hva som skjer. Det kan være nyttig å få kontakt med en ånd for å få bevis for at sjelen lever videre.
Anne er også spirituell healer. Det kan være mye healing i et møte med åndeverden.


Hvordan kan man ta kontakt?
Anne tilbyr kanaliseringer og/eller healing via skjerm, telefon eller ansikt til ansikt. En samtale varer mellom 40 minutter og en time.

Sammen med to andre medium arrangerer hun også seanser fra scenen med publikum i salen, hvor det demonstreres både mediumskap og healing til publikum. Da er det publikum som får besøk fra åndeverden og healing.

– Jeg gjør dette for å gjøre det lettere tilgjengelig for folk, sier hun.
Det kommer flere og flere folk på disse kveldene, og interessen for det spirituelle er klart økende.


Hvis du ønsker å kommunisere med noen fra åndeverdenen, eller få hjelp med noe i livet, kan du sende en sms til Anne på 95747057, eller sende en e-post til anne@telemarkterapi.no

Relatert på Alternativ.no – HELHET

FINN VEILEDER


Kurs i mediumsutvikling, kanalisering

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.