Kategori: Astrologi

mar 24
Fullmåne i mars: Finn din indre drivkraft og balanse i relasjoner

Det er interessant å legge merke til hvilke mønstre vi utvikler gjennom livet for å få fellesskapet til å fungere. Under denne fullmånen kan hendelser fra fortiden og såre følelser komme til overflaten.

feb 23
Fiskenes fullmåne i Jomfruen: Vekk opp drømmene og finn din indre healingkraft!

Klarer du å lytte innover og ta på alvor det du møter? Da vil du også kunne manifestere nødvendige endringer.

jan 25
Fullmåne! Ta tak i din indre drivkraft!

Dette er en fullmåne som setter fokus på frihet og uavhengighet. Det er for tiden sterke krefter i sving, som kan vekke prosesser du har stått i en stund.

jan 08
Holder kurs i astrologi

Har du tenkt på astrologi som et verktøy for personlig utvikling? Astrologi er ikke bare en måte å forutsi fremtiden på, men også en måte å forstå seg selv og sine relasjoner bedre.

des 27
Årets siste fullmåne inviterer til å se dine behov

Du kan merke en positiv og støttende energi i det du foretar deg. Men kommunikasjonsplaneten Merkur går fortsatt i retrograd, og misforståelser kan oppstå.

nov 26
Astrologien viser vei til nye mentale stier

Novembers fullmåne inviterer til å søke inn i sjelen for å kjenne på hva som bor i deg. Er det noe du ønsker å endre i livet?

okt 28
Styrker vi intuisjonen vår får vi en lyttende sjel

Denne fullmånen gir oss mulighet til å gå ned i våre dypeste sfærer, grave fram våre indre skatter og endre fastlåste mønstre - hvis vi våger?

sep 29
Finn din indre balanse under fullmånen

Skaper du deg et liv hvor du bruker energien din på en måte som er riktig for deg? Eller følger du strømmen, og masseproduserer det i tanke, ord og gjerning, som andre sier er best for deg?

aug 30
Slipp til drømmene dine!

Det er duket for supermåne, samtidig som vi også får det vi kaller en blå fullmåne. Er det noe som hindrer deg fra å nå drømmene, er tiden inne for å gi slipp.

jul 31
Fullmånen i august hjelper deg å ta riktige valg

Dette er en supermåne, hvilket vil si at den er på sitt nærmeste jorda, og ser større ut enn under en vanlig fullmåne. Stjerneklart har analysert hva denne fullmånen kan bety for deg.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.