Kategori: Selvutvikling

feb 14
Spenner du bein på deg selv?

Hvorfor er det så få som klarer å manifestere det de vil i livet? Du har sikkert hørt om "Loven om tiltrekning", eller hvordan du kan skape din egen virkelighet med tankene dine. Men hvorfor er det da så mange som ikke får det til?

feb 06
Slik lar du lyset ditt skinne

Astrid Herland er en spirituell veileder som hjelper folk med å ta av seg maska, finne sin retning og bli komfortable med å være den de egentlig er.

jan 17
Slik kommuniserer du raskere enn tanken med hjertekvarker

Har du hørt om hjertekvarker? Det er de minste partiklene i universet, og de kan brukes til å sende og motta informasjon og energi på tvers av tid og rom.

jan 10
Var utbrent – fikk klar beskjed: –Du må begynne med healing!

Rita B. Slettevoll var utslitt i jobben som regnskapsmedarbeider. I en meditasjon så hun sluttdatoen for når hun skulle gjøre noe helt annet.

des 18
Nøkkelen til mindre stress

– Svaret på mindre stress er å finne egenkjærligheten. Å finne den autentiske deg. Det sier healer og klarsynt Randi Hunskaar Stensby, sertifisert Akashaterapeut.

nov 21
Slik healer du deg selv

Healing er en behandlingsform som bruker energi til å påvirke kropp, sinn og sjel. Dette kan hjelpe deg med å løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale plager, og gi deg mer ro, harmoni og velvære.

nov 15
FRA MOBBEOFFER TIL HEALER – Du har mer kontroll over hverdagen enn du tror

Hvordan kan du snu en dårlig dag? Hvordan kan du ta kontroll over tankene og følelsene dine? Hvordan kan du finne det positive i det negative?

jul 09
Intuisjonen – vårt eget ressurssenter

Noen ganger bare vet vi hva som er riktig eller hva vi bør gjøre. Men hva er egentlig intuisjon og hvordan kan vi bruke intuisjonen optimalt?

jun 20
En bok blir til

Mange drømmer om å skrive. Og for noen lykkes det å feste ordene mellom to permer. Torill Helene Lauritsen forteller om sin lange ferd mot en utgivelse av sin første bok.

mai 13
Pusteteknikken ble et vendepunkt i livet

Som 40-åring ble Randi Byre introdusert for pusteteknikken Sudarshan Kriya. – Alt falt på plass, det føltes som å ha kommet hjem, forteller hun.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.