Kategori: Spiritualitet

apr 11
Lill underviser i spirituelt mindset for grundere og ledere

Hva har forretningsliv med spiritualitet å gjøre? Mye, mener Lill Legård, som er Kundalini Yoga lærer og spirituell veileder.

mar 08
Fulgte drømmen om å hjelpe andre – fikk hjelp av egen metode

Berit Höflacher hadde i alle år jobbet på kontor, men det var noe annet hun drømte om. Hun ville hjelpe mennesker med å finne sin indre kraft og skape det livet de ønsket.

feb 08
Tonjes misjon er å være dyrenes stemme og beskytter

Tonje Eliassen er dyrepsykolog og dyretolk. Hun har en unik evne til å kommunisere telepatisk med alle slags dyr, både levende og døde.

jan 24
Vipps fra Cosmos

Hva om vi får universell hjelp? Hva om alt har en sammenheng og ingenting er tilfeldig? Jenta du skal få møte i denne artikkelen gjorde som mor sa, og mye løste seg.

des 21
Slik får du mer indre ro

Vi har alle opplevd negative følelser som sinne, sjalusi og misunnelse i våre liv. Disse følelsene kan være ubehagelige, smertefulle og til og med skadelige for oss selv og andre. Men hvordan skal vi forholde oss til dem?

des 12
Får bevis for åndeverdens eksistens

Har du noen gang lurt på om det er mulig å kommunisere med noen som har gått bort? Eller om du kan få hjelp fra åndeverdenen med noe du sliter med i livet?

nov 30
Healing som manifesteringsmetode

Visste du at healing også kan fungere som en døråpner for loven om tiltrekning? Jens Damstuen er utdannet holistisk healer og jobber på Det Spirituelle Hjem. Han er også utdannet sykepleier med spesialisering.

sep 12
Sjelens forbund søker likesinnede

Mennesker søker sammen med andre mennesker som har de samme grunnleggende verdier. Nystiftede Alternativt Spirituelt Forbund vil være en stemme for dem som erkjenner sin åndelige natur.

aug 08
Age of Aquarius kommer nå! Er du klar for å skifte til en høyere frekvens?

– Du er til stede i den mest energifylte, sterkeste og mest transformerende perioden i menneskehetens utvikling. Ta vare på sjansen, oppfordrer Per Henrik Gullfoss.

mar 06
Spirituell tilknytning som håp

Vonde erfaringer i livet kan sette oss ut av spill, men det ligger også en mulighet til vekst og forståelse. Er du åpen for kontakt med nye sider i deg selv?

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.