Holder kurs i astrologi

Annonsørinnhold

Åse B. Andersskog
Åse B. Andersskog. Foto: Privat

Har du tenkt på astrologi som et verktøy for personlig utvikling? Astrologi er ikke bare en måte å forutsi fremtiden på, men også en måte å forstå seg selv og sine relasjoner bedre.

 

Astrolog Åse B. Andersskog har holdt kurs i astrologi siden 2004, og hun deler sin lidenskap og kunnskap med alle som er nysgjerrige på dette spennende feltet.


Hvem er Åse B. Andersskog?
Åse B. Andersskog er en erfaren astrolog, som ble utdannet ved Den Nordiske Astrologiskolen i Oslo i 2004. Hun var med på å etablere den første astrologiskolen nord for Dovre, Astrologiakademiet, i 2006.

Hun har også skrevet en bok om de fire elementene og deres stjernetegn, nå også oversatt til engelsk.

Hun forteller at hun ble interessert i astrologi da hun var i 20-årene, og at det har vært en stor del av hennes liv siden da.
– Astrologi er en måte å se på livet på, sier hun.

– Det er en måte å forstå seg selv og andre på, og en måte å navigere på i livets utfordringer og muligheter.

Hva kan du lære på kursene hennes?
Åse B. Andersskog tilbyr ulike typer kurs i astrologi, både for nybegynnere og viderekomne. Hun har bl.a. korrespondansekurs, som tar ca. et semester pr. modul.

Der lærer du å sette opp et horoskop og tolke det. Du får tilsendt oppgaver på mail, som du sender inn, og du får tilbakemelding både muntlig og skriftlig.

Du kan også snakke med henne på video eller telefon. Du kan begynne på kurset når det passer deg, og studere i ditt eget tempo. Hun gir veiledning under hele kurset, når du har behov for det.

Åse har også kurs i Trondheim og omegn, hvor kursdeltakere samles en gang i uken over 8 uker, og hvor de også får mye praktisk trening i å lese og tolke horoskoper.
Kursene kan også være helgebasert. Hun sier at noen velger å ta fordypningskurs videre, fordi de blir så fascinert av astrologien.

I tillegg reiser hun rundt og holder foredrag og tar oppdrag for private grupper som er nysgjerrige på astrologi.

– Det er så mye informasjon vi kan få fra astrologien, sier hun.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Det er som å ha et kosmisk speil, som reflekterer våre styrker, svakheter og særegenheter. Det er som å ha en brukermanual for vår personlighet.

I sin bok beskriver Åse B. Andersskog det som hun oppfatter som det grunnleggende av alt, for å forstå menneskets dypeste motivasjon og drivkrefter – de fire elementer: ild, jord, luft og vann, og hvordan de påvirker oss i våre tanker, følelser og handlinger.
Boken, som er utgitt på Alpha forlag finner du hos Ark

Hva kan astrologi hjelpe deg med?
Astrologen sier at astrologi kan hjelpe deg med mange ting i livet, som for eksempel:

Selvoppdagelse: Astrologi kan hjelpe deg med å forstå deg selv bedre, litt som en brukermanual for din personlighet. Ditt fødselskart er som et «reisekart», der du er reiseføreren, og bestemmer selv, ut fra den grad av bevissthet og selvinnsikt du har, retningen og hvordan reisen skal foregå.

Forståelse av relasjoner: Astrologi kan øke bevisstheten rundt kompatibilitet og kommunikasjonen med andre mennesker, både i kjærlighet, vennskap og arbeid.

Tidspunkt i livet: Astrologi kan gi deg innsikt i gunstige tider for viktige beslutninger eller handlinger, basert på planetbevegelser. Det er som å ha en himmelsk kalender, som forteller deg når stjernene er i din favør.

Livets utfordringer: Astrologi kan gi deg en pekepinn om potensielle utfordringer du kan møte, basert på fødselskartet ditt. Det gir deg kanskje ikke et detaljert veikart, men med økt klarhet og innsikt i deg selv, har du mulighet til å påvirke dine valg og beslutninger i større grad, og bli mer herre over din egen skjebne.

Personlig vekst: Astrologi kan indikere områder for personlig utvikling, basert på din astrologiske profil.
Det er som å ha en trener som sier: «Hei, jobb med
denne delen av deg selv, for å få en kosmisk reise mer i harmoni med deg selv.»

– Astrologi er et fantastisk verktøy for personlig utvikling, legger hun til. Mange av våre handlinger og beslutninger springer ut fra tillærte mønster og forventninger, og ikke fra vår egen natur og dypeste vilje. Astrologi kan gjøre deg mer bevisst på de vanemønstre som hindrer deg i å gjøre mer hensiktsmessige og positive valg for din utvikling.


Hva med barn?
Åse B. Andersskog har også et tilbud for foreldre som vil bli bedre kjent med barna sine. Hun kan sette opp et barnehoroskop, som kan brukes som et verktøy for å forstå barnets personlighet, talenter, behov og utfordringer.

– Det er en fantastisk måte å støtte barnet på, sier hun. – Det er som en gave, en nøkkel til barnets indre verden.

Hun forteller at hun har fått mange positive tilbakemeldinger fra foreldre som har bestilt barnehoroskop hos henne.

– De sier at det har hjulpet dem med å se barnet på en ny måte, og å tilpasse seg barnets unike måte å være på. Det har hjulpet dem med å kommunisere bedre med barnet, og å gi dem mer trygghet og selvtillit.

Vil du vite mer?
Hvis du er nysgjerrig på astrologi, og vil vite mer om hva det gjøre for deg, kan du kontakte Åse B. Andersskog på e-post:
aseandersskog@hotmail.com
Eller telefon: 92213809.

Du finner henne også på Facebook-siden Astrologi Akademiet

Hun vil gjerne høre fra deg, og hjelpe deg med å finne det kurset som passer best for deg; eller bidra til økt selvinnsikt gjennom en personlig konsultasjon, basert på ditt fødselshoroskop.

Hun sier at hun opplever en voksende interesse for astrologi i dagens samfunn, og at det er mer aksept for dette nå enn før.

– Jeg tror mange mennesker tenker mer over hvilke valg de tar, og hvilke følelser og tanker de har. De lurer på om de er på rett vei i livet, og om de tar valg som er sine eller andres. Astrologi kan hjelpe dem med å finne svar på disse spørsmålene, og å bli mer selvsikre og lykkelige.

Hun legger til at astrologi også har gitt henne mye glede og mening i livet.

– Jeg har lært så mye om meg selv og andre gjennom astrologi, og jeg har oppdaget skjulte evner og talenter. Jeg har også møtt mange fantastiske mennesker, både kursdeltakere og kolleger. Astrologi er en berikelse for livet, sier hun.

The Temple of Poseidon
The Temple of Poseidon (Neptun) 🔱 helt ytterst på Cape Sounio, sørtuppen av det greske fastland, bygget i det 5. århundre f. Kr. Foto. Privat
Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.