Som 40-åring ble Randi Byre introdusert for pusteteknikken Sudarshan Kriya. – Alt falt…
Både kropp og sjel kan trenge litt ekstra oppmerksomhet nå når høsten og kulda setter…
Endelig – gradestokken peker oppover, dagene blir lysere og nytt liv spirer. Tid for…
Det er gode grunner til å spise bær som er usprøytet. Kun fem prosent dyrkes og drives…
For mange er det terapi å strikke, på linje med meditasjon og mindfulness. Ved en…
Behandling myker opp muskler, hjelper smerter og plager, men kan også brukes i…
En viktig ingrediens i julestemningen er duften og gode smaker. Men julekrydderet har…
I Italia er det avgjort ved dom at myndighetene skal opplyse om strålefare ved bruk…
Melkesyregjæring er en av de store trendene innen mat i verden. En gammel, ekte og…
Mye tyder på at nordmenn verdsetter muligheten til å velge. Ifølge ferske tall er…