Kategori: Mat og Helse

jul 26
Leskende sommerdrikk med pasjon

Pasjonsfrukten er kjent som lidenskapsfrukten. Nyt frukten i en supersunn sommerdrikk! Her får du oppskriften fra ernæringsrådgiver Siv Henningstad.

jul 25
Blåbær – en vitaminbombe som senker aldringsprosessen

En håndfull blåbær rett i munnen er rene vitaminbomben og bærene har en viktig funksjon innen folkemedisinen. Men det er stor forskjell på hvor sunne bærene er, avhengig av hvor de er plukket.

des 13
Kakao som medisin

Med vinter og kuldegrader kan vi med beste samvittighet kose oss i sofakroken, med en kopp deilig varm sjokolade. Ikke bare smaker det godt, drikken er helsebringende.

sep 29
Kunstige søtningsmidler kan forstyrre kropp og psyke

Mange som ønsker å leve sunt velger lettprodukter med kunstige søtstoffer, i god tro på helsefordeler. Men forskning tyder tvert imot på uønskede konsekvenser.

jun 17
Rens kroppen med grønnkåljuice

Grønnkål er kjent som supergrønnsaken med sitt høye innhold av vitaminer. Blandet med eple, sitron, stangselleri og ingefær har den en rensende effekt på kroppen.

jul 09
Jordbær hører sommeren til – helst økologisk

Det er gode grunner til å spise bær som er usprøytet. Kun fem prosent dyrkes og drives økologisk, men det er lovnad om økt produksjon. Se hvor du finner dem.

mar 18
Smaken av C-vitamin, for kropp og sinn

Med sitt høye innhold av vitamin-C kan du få dekket det meste av dagsbehovet gjennom en appelsin. Men den fargeglade, søte frukten har også en rekke andre helsefordeler.

mar 06
Levde med ADHD i 40 år, fant roen med endret kosthold

Tidligere har hun fortalt sin historie om hvordan det var å leve med ADHD og hva endret kosthold gjorde for henne. Hvordan står det til med Ann-Eva Storm i dag?

okt 24
Fermentert mat – som kroppen vil ha

Melkesyregjæring er en av de store trendene innen mat i verden. En gammel, ekte og ærlig måte å tilberede og konserverer sin mat.

des 29
Hva er bra kosttilskudd

Det er avgjørende for helsa at vi får i oss nok vitaminer og mineraler. Mange velger kosttilskudd, men det er stor variasjon i kvalitet og effekt. [Annonsørinnhold]

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.