Stikkord: Healing

apr 20
Dyresamtale hjelper både deg og dyret ditt

Oppnå forståelse og bevissthet Anne-Maria har hele sitt liv levd med og for dyrene. Kommunikasjon med dyr har alltid vært naturlig for henne, og hun har vært klarsynt, følsom og intuitiv hele livet.

apr 03
Er livet tungt?

Her er Kims tips Kim Standahl er en healer og veileder som brenner spesielt for å hjelpe folk å komme seg videre når livet blir tungt, og kanskje lysten til å være her blir mindre.

mar 22
Solveig kombinerer healing og massasje

Har du hørt om Normassasje? Det er en behandlingsform med healing og massasje, som har hjulpet mange mennesker med å oppnå bedre fysisk, emosjonell og åndelig balanse.

mar 08
Fulgte drømmen om å hjelpe andre – fikk hjelp av egen metode

Berit Höflacher hadde i alle år jobbet på kontor, men det var noe annet hun drømte om. Hun ville hjelpe mennesker med å finne sin indre kraft og skape det livet de ønsket.

mar 01
Beathe satte krav til universet – fikk resultater

Beathe Berntsen har alltid vært koblet til universet. Hun husker seg selv som lita jenta, sittende foran det blågrønne badekaret og tenkte:”Hva gjør jeg her?” Svaret som kom ga henne ro og forståelse.

feb 26
Healing i et større perspektiv

Håkon Rian Mancient Ueland har jobbet med terapi i en årrekke. Hans erfaring er at mennesker trenger ulike tilnærminger.

jan 24
Vipps fra Cosmos

Hva om vi får universell hjelp? Hva om alt har en sammenheng og ingenting er tilfeldig? Jenta du skal få møte i denne artikkelen gjorde som mor sa, og mye løste seg.

jan 17
Slik kommuniserer du raskere enn tanken med hjertekvarker

Har du hørt om hjertekvarker? Det er de minste partiklene i universet, og de kan brukes til å sende og motta informasjon og energi på tvers av tid og rom.

jan 03
25 års jubileum som healer og naturterapeut

Anne Britt Hollup har vært healer i 25 år. Hun forteller om sin reise til å bli en anerkjent og etterspurt terapeut.

des 21
Slik får du mer indre ro

Vi har alle opplevd negative følelser som sinne, sjalusi og misunnelse i våre liv. Disse følelsene kan være ubehagelige, smertefulle og til og med skadelige for oss selv og andre. Men hvordan skal vi forholde oss til dem?

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.