Slik lar du lyset ditt skinne

Astrid Herland, portrett
- Vi må slippe maska og være vårt sanne jeg. Mange av oss er redde for hva andre skal synes om oss og derfor holder tilbake vår egen kraft og lys, sier Astrid Herland. Foto: Privat

Astrid Herland er en spirituell veileder som hjelper folk med å ta av seg maska, finne sin retning og bli komfortable med å være den de egentlig er.

Hun har selv erfart hvordan det er å slite med angst og depresjon, og hvordan man kan komme seg ut av den bobla. I denne artikkelen deler hun noen av sine tips og råd for å leve et mer autentisk og lykkelig liv.


Meditasjon og pust
En av de viktigste tingene Astrid gjør hver dag er å meditere. Hun forteller at det har forandret livet hennes.

– Etter 21 dager med daglig meditasjon, går det på autopilot. Det er som å pusse tennene, det er noe jeg bare må gjøre, sier hun.

Astrid bruker pusten som et verktøy for å roe ned sinnet og kjenne på kraften i magen. Hun liker å meditere med rolig musikk eller naturlyder, eller å sitte ved havet eller skogen og ta rundt et tre. Hun sier at det gir henne også jording, som er viktig for å være i balanse.

Meditasjon hjelper henne også med å lytte til hjertet, og ikke til egoet eller den indre kritikeren som sitter på skulderen. Hun sier at det er hjertet som vet hva som er best for oss, og at vi må stole på vår intuisjon.

– Hjertet er vår kompass, det viser oss veien. Når vi følger hjertet, er vi i flyt, og da skjer det magiske ting, sier hun.


Tankens kraft
Astrid tror på at tankene våre skaper vår virkelighet, og at vi har fri vilje til å velge hva vi vil tenke og føle. Hun sier at en negativ tanke kan snus til en positiv med pust, sang, dans, latter eller noe annet som gir glede. Hun sier at det er viktig å være bevisst på hva vi sender ut i universet, fordi det kommer tilbake til oss.

Hun sier også at vi må slippe maska, og være vårt sanne jeg. Hun sier at mange av oss er redde for hva andre skal synes om oss, og at vi derfor holder tilbake vår egen kraft og lys. Hun sier at fordelen med å være autentisk er at vi ser vårt selvbilde på en annen måte, og at vi står i kraften av hvem vi er. Hun sier at det gjør oss lykkeligere, og at det smitter også over på andre. Hun sier at vi er en kollektiv bevissthet, og at vi alle er forbundet.

– Når vi er oss selv, er vi i vår egen energi, og da tiltrekker vi oss det som er i resonans med oss. Vi blir mer magnetiske, og vi får mer av det vi ønsker oss.

Manifestasjon og theta
Astrid lærer også bort hvordan man kan manifester det man ønsker i livet, ved å bruke theta-hjernetilstand. Hun forteller at theta er en lavere hjernefrekvens, som gjør at vi kan nå inn til underbevisstheten og endre gamle mønstre og begrensninger. Theta er en tilstand av dyp avslapning, som man kan oppnå gjennom meditasjon, hypnose eller andre teknikker.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Når man er i theta, kan man visualisere det man ønsker, og sende det ut i universet med intensjon og følelse, sier Astrid.  Hun legger til at det er viktig å være klar og spesifikk på hva man vil ha, og å være åpen for å motta det. Universet vil svare med å gi det til deg, eller noe bedre, sier Astrid.

– Det er som å bestille noe på nettet, du må vite hva du vil ha, og så må du trykke på bestill-knappen. Så må du ha tro på at det kommer, og ikke tvile eller stresse. Du må bare være i forventning og glede, sier hun.

Solnedgang
Astrid mediterer til rolig musikk, naturlyder eller ved havet og skogen. Foto Privat

Takknemlighet og oppvåkning
En annen nøkkel til et godt liv er å være takknemlig, i følge Astrid. Hun forteller at hun bruker takknemlighet som en daglig praksis, og at det gir henne indre ro. Hun takker for den nye dagen når hun våkner, og for alt det gode som har skjedd når hun legger seg. Astrid opplever at takknemlighet er en kraftfull energi, som tiltrekker seg mer av det man er takknemlig for.

Hun sier også at vi alle går gjennom en oppvåkning, som er en prosess av å bli mer bevisst på hvem vi er, og hva vi er her for; at alt er energi og at vi må lære å mestre vår egen energi, og være i harmoni med naturen og universet. Astrid sier at vi må stråle med vår kraft, være i vår energi, være uredd, og finne vår indre styrke.

– Vi er alle lys, og vi har alle en misjon på denne jorda. Vi må finne ut hva det er, og følge det. Vi må la lyset vårt skinne, og ikke la noen eller noe slukke det.


Astrids mentorer og kontakt
Astrid vil gjerne takke sine mentorer, som har bygd henne opp og støttet henne på hennes vei. Hun nevner spesielt Alison Irene Meyerog Berit Höflacher

Hun sier at de har lært henne mye, og inspirert henne til å følge sin drøm.

Hvis du ønsker å vite mer om Astrid, eller få hjelp av henne til å finne din retning og la lyset ditt skinne, kan du besøke hennes nettside: astrids-verden.net

Der kan du lese mer om hennes tjenester, kurs og arrangementer, og bestille en time eller en gratis konsultasjon.


Astrid forteller at hun vet hvordan det er å være annerledes, og å gå sine egne stier. Hun sier at hun bor så langt vest du kan komme i Norge, der det bor rundt 600 mennesker.

Mange er skeptiske til det hun driver med og hun har mye vær-energi, som gjør at hun er impulsiv og endrer seg ofte.

– Jeg passer ikke inn i A4-livet, men jeg liker det slik, sier Astrid.

Astrid håper at hennes historie kan inspirere andre til å tørre å være seg selv, og å følge sin indre stemme.

– Jeg er her for å hjelpe, og jeg gleder meg til å høre fra deg. Du er unik, og du har noe spesielt å tilby verden. Husk at du er et lys – du må la det skinne, sier hun.

 

Astrid er astrologi-student og ferdig med første av tre år. Hun er fascinert av at man se et helt liv i et kart, der talentene våre er livsoppgaven, hva som er enkelt og hva vi kan jobbe mer med. Med både mørket og lyset i oss. Astrologi er noe som gir glede og kraft, avslutter Astrid.

Astrid Herland på tur med hund
- Takknemelighet er en nøkkel til et godt liv, sier Astrid. Hun takker for den nye dagen når hun våkner, og for alt det gode som har skjedd når hun legger seg.

Relatert på Alternativ.no – HELHET

Kurs og utdanning A-Å

Veildere

Artikler om selvutvikling

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.