FRA MOBBEOFFER TIL HEALER – Du har mer kontroll over hverdagen enn du tror

Annonsørinnhold

Siri Rød, portrett
SIRI RØD: Medium, healer og veileder. Foto: Privat

Hvordan kan du snu en dårlig dag? Hvordan kan du ta kontroll over tankene og følelsene dine? Hvordan kan du finne det positive i det negative?

Dette er noen av spørsmålene som Siri Rød fra Kristiansand kan hjelpe deg med. Hun er en selvutviklingscoach, healer og medium som har en unik historie og metode.

 

Siri har en sjelden muskelsykdom som gjør at hun har blitt avhengig av rullestol for 4 år siden. Hun har også vært et mobbeoffer i skolen og opplevd mange utfordringer i livet.

Men hun har ikke latt det stoppe henne fra å leve et godt og meningsfylt liv. Hun har lært seg å ikke la tankene være sjefen, men å være sjefen over tankene.


Styrer
– Vi har mer kontroll over hverdagen vår enn vi tror. Det handler om å omskolere seg selv og finne de verktøyene som fungerer for oss. For meg har affirmasjoner vært et viktig verktøy. Det er positive setninger som vi sier til oss selv for å endre våre negative tankemønstre og tro på oss selv, sier Siri.

Hun forklarer at alt vi har hørt mange ganger har festet seg i underbevisstheten vår, enten det er fra foreldre, lærere, venner eller media.


Si det
Derfor må vi si affirmasjonene høyt og mange nok ganger for å skape en ny virkelighet. Hun anbefaler å si dem minst en gang om dagen, helst foran et speil, og gjerne oftere. Hun sier at det er viktig å si det samme, helt til man merker at man ikke lyver til seg selv.

– Når du lar det feste seg i underbevisstheten, vil du merke en stor forskjell. Du vil få en ny holdning og utstråling, og folk vil få mer respekt for deg. Du vil også lære deg å sette grenser og si nei når du trenger det, sier Siri.

 

Siris tips til mer kontroll

  • Si nei oftere. Det er viktig å lære seg å sette grenser for andre, og å ikke la oss manipulere av andres ønsker.
  • Mediter. Meditasjon er en fin måte å roe ned tankene og stresset på.
  • Lytt til kroppen din. Kroppen vår gir oss ofte signaler om hva vi trenger.
  • Bruk farger. Farger kan ha en positiv effekt på humøret og velværet vårt.

Slik mediterer du
Meditasjon er en måte å komme i kontakt med seg selv og sin indre visdom. Det er også en måte å redusere stress og angst, og få mer energi og glede. Det er mange måter å meditere på, men en enkel øvelse er å telle pusten. Du teller innpusten som en, utpusten som to, og så videre opp til ti. Så begynner du på nytt. Gjør dette i ti minutter hver dag, og du vil merke en stor effekt.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Det er også en god måte å sovne på hvis du har problemer med det, sier Siri.

– Vi må ta hver dag som den kommer, og finne det positive i det negative. Det er alltid noe å være takknemlig for, selv om det ikke alltid er lett å se det.

For eksempel, hvis vi er deprimerte og hører på melankolsk musikk, kan vi gjøre det motsatte og sette på glad og oppmuntrende musikk.

– Vi må anerkjenne følelsene våre, men ikke bli der. Vi må ikke grave oss ned, men reise oss opp, sier Siri.

 

Om Siri
Siri jobber også som medium og klarsynt, og elsker å undervise i dette. Hun tilbyr også private timer, hvor hun kan hjelpe deg med å komme i kontakt med åndeverdenen, klarsynte readinger , healing og veiledning.

Hun sier at dette er en gave som alle har, men som må trenes opp og brukes.

– Jeg elsker å hjelpe folk med å finne sin indre kraft og glede. Jeg elsker å se dem vokse og blomstre. Jeg elsker å se dem få en fin dag selv om den var dårlig. Det er min lidenskap og mitt kall, sier Siri.

Hun tilbyr også selvutviklingskurs, hvor du kan lære om tankens kraft, pust, affirmasjoner og får tips til å redusere stress, uro og angst.
Hun holder kurs i synskhet og mediumskap + egne kurs innen healing og transe. Siri har også meditasjonskvelder.

Hun sier at det første steget mot å bli mer åndelig er å utvikle seg selv, og at meditasjon er et av de viktigste verktøyene for det.

– Jeg håper at du vil ta kontakt med meg hvis du ønsker å få en bedre hverdag, uansett hva du sliter med. Jeg kan hjelpe deg med å finne din indre styrke og skape det livet du ønsker deg.

Jeg kan hjelpe deg med å få en fin dag selv om den var dårlig, sier Siri.

sirishjertekammer.com

 

Kontakt Siri:
sirishjertekammer@gmail.com
Mobil 986 15724

 

Hjerte i en stein
Siri elsker å hjelpe folk med å finne sin indre kraft og glede. Foto: Privat

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.