Slik healer du deg selv

Annonsørinnhold

Hender som strekker seg opp
Foto: Schutterstock

Healing er en behandlingsform som bruker energi til å påvirke kropp, sinn og sjel. Dette kan hjelpe deg med å løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale plager, og gi deg mer ro, harmoni og velvære.

.

Men visste du at du også kan helbrede deg selv med healing?

Hanne Aarsby er en healer som har utdannet seg ved Norsk Spiritualistisk Forening. Hun sier at vi alle har en indre healer, som kan aktivere vår selvhelbredende evne, og at vi kan lære å bruke den.

Hun gir deg noen tips om hvordan du kan helbrede deg selv med healing:

  • Finn et rolig sted, der du ikke blir forstyrret. Sett på rolig musikk uten tekst, eller noe annet som hjelper deg med å slappe av. Tøm hodet ditt for tanker, og kom inn i en slags meditasjonstilstand. Fokuser på pust, hele kroppen og slapp av i alle muskler.

  • Be om hjelp fra universet, eller fra dine egne guider, engler, eller andre åndelige hjelpere. Kjenn etter i kroppen din, og merk om du kjenner noen sensasjoner, som for eksempel prikking i hendene, rumling i magen, eller varme eller kulde i ulike deler av kroppen.

  • Kjenn at det jobbes i kroppen din, og at energien flyter gjennom deg. Du vil føle det når du er ferdig, eller at du mister fokus og begynner å tenke på noe annet.


Hanne sier at denne metoden kan hjelpe deg med å roe ned, og å styrke din egen energi. Hun sier at det ikke har noen bivirkninger, og at det er trygt for alle. Hun sier at det kan hjelpe deg med både fysiske, emosjonelle, og mentale plager, og at det kan gi deg mer innsikt og klarhet i livet ditt.

 

Hanne Aarsby erfarer at healing hjelper deg med å løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale plager. Foto: Privat

Hva kan du forvente av fjernhealing?
Hanne sier at fjernhealing kan ha mange positive effekter, både på kort og lang sikt. Hun sier at noen kan føle seg bedre allerede etter en behandling, mens andre trenger flere behandlinger for å merke en forskjell. Hun sier at det ikke er noe quick fix, men at det er en prosess som krever tid og tålmodighet.

– Jeg jobber mest med smerter, som for eksempel i rygg, skulder, nakke, knær, eller hode. Mange har slitt med dette i mange år, og har prøvd alt mulig uten å bli kvitt det.

Healing kan hjelpe med å løse opp i spenninger, betennelser, og blokkeringer, og gi mer bevegelighet og smertelindring. Noen ganger kan det forsvinne helt, andre ganger kan det bli mindre, sier Hanne.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Psykiske plager
Hun sier at healing også kan hjelpe med emosjonelle og mentale plager, som for eksempel stress, angst, depresjon, lav selvfølelse, eller traumer. Hun sier at healing kan gi mer ro i sjelen, og hjelpe med å slippe taket i det som tynger.

– Healing kan hjelpe deg med å komme i kontakt med dine egne følelser, og å bearbeide dem på en sunn måte. Healing kan også gi deg mer klarhet, innsikt, og motivasjon, og hjelpe deg med å finne din vei i livet. Healing kan også styrke din intuisjon, og din forbindelse med ditt høyere selv, sier Hanne.

Hun forteller at healing ikke har noen bivirkninger, og at det er trygt for alle. Hun sier at det eneste du trenger å gjøre, er å være åpen og mottakelig for energien, og å gi deg selv tid og rom til å slappe av og nyte den.

Tro?
Vil healingen fungere hvis du er skeptisk?

– Ja, sier Hanne. Hun mener at det hjelper å ha en tro på det, men at det ikke er helt nødvendig.

Hun forklarer at det er krefter bak tankene som kan påvirke virkeligheten, og at det holder å være åpen for muligheten til at healing kan virke.

Hun gir også eksempler på at hun har healet barn som sover, og dyr, som jo ikke har en bevisst tro på healing.

 


Vil du prøve healing?
Hvis du er nysgjerrig på healing, og hva det kan gjøre for deg, kan du kontakte Hanne på e-post hanne.aarsby@me.com, eller på telefon +47 470 14 482.

 

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.