Kursbeskrivelse

Norsk Spiritualistisk Healerforbund, NSH tilbyr utdannelse og seminarer i Healing
- Diplomutdannelse i Holistisk Healing: (inkl. VEKS) -
- Videregående healing for å få bedre resultater.
- Seminar eller Brevkurs i Etikk, kommunikasjon og lover. (VEKS kurs)

Diplomkurs Holistisk Healing: (inkl. VEKS) En healingutdannelse hvor du både kan lære healing og bli godkjent healer i NSFH Kurset er godkjent av NSH (godkjent av Helsedirektoratet) 40 timer over 6 ganger
Målsetting: Etter kurset skal deltakeren ha lært seg healing til en slik grad at healing skal kunne utføres på en forsvarlig og etisk måte.  Du vil få det nødvendige grunnlaget for å kunne praktisere healing og kunne videreutvikle sine evner. Noen av områdene som vil bli behandlet i seminaret: - Teori om healing, og forskjellige typer healing - Øvelser i healing og sansing av energikroppen og sykdom. - Filosofi vedrørende healing og healingkrefter - Sykdom som redskap i menneskelig utvikling - Etikk og ansvar for pasienter - Lovgivning og hva man kan gjøre som healer. - Hvis du vil kan du gjennom dette kurset bli Godkjent Healer. For å bli godkjent må du også skrive en oppgave etter seminaret.

Videregående healing: Bygger på Diplomkurs i Holistisk healing. Målsetting: Styrke healingkreftene, slik at de blir sterkere. Få mer erfaring med healing. Få hjelp til å komme i gang med sin egen bedrift innen healing. Lære mer om healing hvordan den fungerer gjennom teori og praktiske øvinger. Noen av områdene som vil bli behandlet i kurset: - Teori om healing, og forskjellige typer healing - Øvelser i healing og sansing av energikroppen og sykdom - Filosofi vedrørende healing og healingkrefter - Pasient-kommunikasjon videregående - Mediumskap i healingen - Visualiseringer - Utvidelser av tema fra kurs 1 og andre nye tema. NSF har og utdypende utdannelse innen mediumskap som kan brukes i healingen.

Etikk i healing; (VEKS kurs) 2 dagers seminar for bl.a. alternativbehandlere, healere, etc.. Godkjenningskurs 16 timer over 2 dager. Eksamen siste dag. Målsetting: Etter kurset skal deltakeren ha lært det som trengs av etikk og kommunikasjon for å kunne bli godkjent healer. Seminaret vil være en blanding av teori, dialog og praktiske case oppgaver. De viktigste områdene som vil bli behandlet i kurset: - Etikk og ansvar for klienter - Lover som vedrører healing - Kommunikasjon med klienter - Forberedelser for kursdeltakere som vil bli Godkjent Healer: Du må før kursstart lese boken: Psykologi og etikk for helse og sosialfag av Lillevi Berg Kristoffersen. Dette er en del av pensum for å ta eksamen. ISBN-13: 978-82-05-28487-6 eller ISBN-10: 82-05-28487-3 For å bli godkjent må du skrive en oppgave i etterkant av seminaret.

Brevkurs i Etikk, kommunikasjon og lover. (VEKS kurs)
Dette kurset går fortløpende gjennom hele året og oppgaver innsendes etter plan som gis av veileder. Samme kurs som det etikk kurset over. For godkjenning av healere i NSH. Kurset er ment for dem som ønsker å bli godkjente healere i NSH og ikke har muligheten til å bli med på helgekurset innen etikk som NSH avholder med jevne mellomrom. Kurset gjør at du vil kunne få denne godkjenningen og ta det hjemme hos deg selv. Du må fremdeles ha 10 godkjente healinger, slik som de andre kursdeltakerne også må ha. Kurset består av 6 brev og en oppgave, skal skrives på maskin og sendes inn på e-post.

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale, Ved senter

Adresse for kurset
 • Adresse
  Sørkedalsveien 74
 • Postnummer
  0377
 • Sted
  OSLO
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Norsk Spiritualistisk Healerforbund, NSH
  • Kontaktperson
   André Kirsebom
  • Telefon
   947 88 970
  • Epost adresse
   mail@spiritualist.no

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.