Påskens fullmåne – gode kår for å bygge indre muskler

DAme lener seg til et tre
Foto: Schutterstock

Ta deg en kjærkommen pustepause, koble helt av, kos deg og samle krefter. Med solen i væren kommer denne måneden med en drivkraft som kan by på utfordringer.

 

Ved inngangen til påskehøytiden står Sol og Måne graderent rett overfor hverandre, og danner med det en kraftfull og flott fullmåne 6. april 2023.  Dette er første fullmåne etter vårjevndøgn, med sol i væren og måne i vekten.

SOLEN I VÆREN er dynamisk og viljesterk med masse stå-på humør. Er det noe den rene Værenergien liker, så er det å gjøre ting på sin egen måte. Hvilket betyr å være ærlig og sann mot seg selv og sine visjoner, selv om det noen ganger innebærer å stå alene. Dette er noe av drivkraften du kan møte hele denne måneden fram til Solen går inn i stødige Tyren 20. april. Det betyr at hvis ditt indre er som en trykk-koker, kan det oppstå situasjoner hvor det kanskje er lurt å telle til 10 før du sier din mening. Men er du av den mer forsiktige typen som vanligvis tier, har du nå en gylden mulighet til å si fra.

HEALING
Samtidig står den sårede kentauren og healeren Chiron tett på denne fullmånen, noe også den optimistiske lykkeplaneten Jupiter gjør. Nå kan gamle sår blusse opp, hvorpå du raskt kjenner at fortidens temaer ikke er så viktige lenger. Slikt gir grobunn for healing. Dyp uro erstattes i så fall med indre ro. Jupiter kan styrke selvtilliten, og gi deg lysten til å legge gamle tankemønstre og fastlåste holdninger bak deg.

Merkur, som hersker over kommunikasjonen vår, har nylig hatt en ‘alvorsprat’ med Pluto. Nå slår Merkur seg sammen med den nordlige måneknuten, og setter søkelyset på framtiden med fokus på hvilken livskvalitet du skal ha. Det kan gi deg ny innsikt, og bringe klarhet i noe som tidligere har vært ullent og vanskelig å få taket på. Du kan se situasjoner med nye øyne, og kjenne at Værens viljestyrke bryter gjennom frykten for å endre på gamle vaner. Å gå rundt med lav selvfølelse ‘et helt liv’ er unødvendig! Alt kan jobbes med, og bli til en ressurs.

MÅNEN I VEKTEN forsøker etter beste evne å balansere Værens initiativrike kvaliteter på en diplomatisk måte. Vekten har behov for harmoniske omgivelser, og liker ikke konfrontasjoner. Det er ikke alltid enkelt å få til, her kan man lett bli dratt i to forskjellige retninger. Noen ganger opplever vi å sitte i et hav av lykksalige følelser. Det nærer både kropp og sjel! Andre ganger forstyrres vi av følelser som skaper uro. Livskvalitet kan være vanskelig å få tak i, dersom sorg og frustrasjoner gnager innvendig. Den indre roen er verd å jobbe for.

Spørsmålet er enkelt, hva trenger du for å oppnå sjelefred? Noen lytter til musikk, mediterer, eller går en lang tur uansett vær og vind. Dette er en fullmåne hvor du kan finne bærekraftige løsninger, ta et oppgjør om ikke å være et offer for omstendighetene, men derimot gir mestring som gagner deg og øker livsgleden din. Kanskje har du tid i påsken til å ta en pustepause fra hverdagens krav og bekymringer, og bare kjenne at du kan koble helt av, kose deg og samle krefter.

GODE DAGER MED KJÆRLIGHETSPLANETEN VENUS I TYREN OG HANDLEKRAFTIGE MARS I OMSORGSFULLE KREPSEN
Behovet for å nyte gode dager, kan bli sterkere nå. Er det mennesker rundt deg som du virkelig setter pris på, er dette tiden for å samles. God mat og drikke, og hyggelig stemning rundt bordet, egner seg under fullmånen, og ved inngangen til påskehøytiden. Å skjemme bort, og bli litt skjemt bort selv, vil gjøre godt! Er det du som inviterer, er det viktig å passe på så du ikke blir sittende med for stor del av ansvaret, mens de andre koser seg i ditt selskap. Meningen er å samle krefter, ikke tappes for dem.

Del på oppgavene, og kjenn på gleden av å være en del av fellesskapet. Er du i et forhold, er denne kvelden som skapt for nærhet og velvære. Da er det viktig å sette en romantisk ramme rundt kvelden, med fokus på å nyte hverandres selskap.

JORDING
Et godt råd gjennom disse fire ukene med Solen i Væren, er å omfavne drømmene dine, erkjenne hva du må gjøre for å realisere dem, og hvilke vei valg som må tas. Husk at det kan være enkle endringer i hverdagen, så vel som større beslutninger. Neste steg deretter er å følge planen, og realisere denne på en målrettet og handlekraftig måte. Jording gir trygghet, indre ro og dermed klarhet når avgjørelser skal tas. Om du ikke kjenner til jordingsøvelser, er det å f eks være i naturen jordende.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

GOD FULLMÅNE!

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.