Kursbeskrivelse

Bowen Akademiets visjon er å utdanne gode, dedikerte og omsorgsfulle terapeuter som kan hjelpe mennesker over hele landet til å få en bedre livskvalitet.

ETT ÅRS UTDANNING I BOWEN TEKNIKKEN

 • INTRODUKSJONSKURS
 • UTDANNING
 • WORKSHOP
 • ETTERUTDANNING

 

Undervisningen finner sted sentralt i Oslo eller eventuelt andre større byer i Norge. Vi strekker oss langt for at undervisningsmaterialet er lett forståelig og at det fungerer som et godt verktøy man kan støtte seg til når man kommer tilbake i hverdagen.

Er du eller ønsker du å bli praktiserende terapeut, vil Bowen Teknikken være et fremragende verktøy for deg i din daglige praksis. Bowen gir raske resultater og er effektiv for kroniske og akutte lidelser, og kan også virke smertelindrende.
Bowen Teknikken kan være siste stopp på en lang rekke med behandlinger, som krever både tid og penger for klienten.
Bowen Teknikken forkorter rehabiliteringsperioden uansett hvor lenge man har hatt lidelsen.

Du får en inspirerende hverdag og oppleve mange takknemlige mennesker som har slitt med invalidiserende plager i mange år.

De fleste reagerer raskt og meget positivt ved akutte og kroniske lidelser. Som f.eks rygg- og nakkeplager, arm el. beinsmerter, idrettsskader etc.

Du kan behandle mange klienter daglig, fordi behandlingen er skånsom både for klienten og terapeuten. De lette grepene stiller ingen fysiske krav til terapeuten.
Bowen behandlingen er smertefri, virker avslappende og klientene nyter behandlingen og gleder seg til å komme tilbake til ny behandling.
I og med at du bare bruker dine hender, er Bowen Teknikken meget fleksibel og kan benyttes nesten hvor som helst verden over.
Grip denne sjansen til å BLI KJENT MED KROPPENS SELV-REPARERENDE MEKANISMER aktivert av Bowen Teknikken. Fremtidens helhetsterapi.

 

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale

Varighet

Ett år

Pris for kurset

ca. kr. 34.000,- for hele utdannelsen - avhengig av nytt finanssystem i 2023/2024 Betales per modul.

Adresse for kurset
 • Adresse
  Oslo
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Bowen Akademeit
  • Kontaktperson
   Vibeke Brems
  • Telefon
   922 10 451
  • Epost adresse
   vibekebrems@gmail.com
  Om video

  Demonstrasjon av Bowen terapi

  Video
  Om skolen - arrangøren

  Bowen Akademiet

  Utdannelse og kompetansesenter for terapeuter og studenter

  Vårt mål og ønsker er å gjøre Norges befolkning friskere ved å utdanne gode terapeuter i den ultimate helhetsterapi.

  Bowen Akademiets visjon er å utdanne gode, dedikerte og omsorgsfulle terapeuter som ønsker å hjelpe mennesker over hele landet til å få en bedre livskvalitet.
  Bowenutdannelsen vil bety at du kan bli selvstendig næringsdrivende, ha et selvstendig arbeid og kan være din egen sjef.

  Det er gode muligheter til få en travel klinikk! Bowen har et solidt omdømme og fornøyde klienter anbefaler teknikken til venner, bekjente, kollegaer etc. Det er mange område i Norge som fremdeles ikke har sin Bowenterapeut.
  Hvis du er praktiserende terapeut, vil Bowen Teknikken være et fremragende verktøy for deg i din daglige praksis. Bowen gir raske resultater og er effektiv for kroniske og akutte lidelser, og virker også smertelindrende
  Bowenteknikken kan være siste stopp på en lang rekke med behandlinger, som krever både tid og penger for klienten.
  BowenTeknikken forkorter rehabiliteringsperioden uansett hvor lenge man har hatt lidelsen.

  Du får en inspirerende hverdag og oppleve mange takknemmelige mennesker som har slitt med plager i mange år.
  De fleste reagerer raskt og meget positivt ved akutte og kroniske lidelser. Som f.eks rygg- og nakkeplager, arm el. beinsmerter, idrettsskader etc.

  Du kan behandle mange klienter daglig, fordi behandlingen er skånsom både for klienten og terapeuten. De lette grepene stiller ingen fysiske krav til terapeuten.
  Bowen behandlingen er ikke smertefull. Den virker tvert i mot avslappende og klientene nyter behandlingen og gleder seg til å komme tilbake til ny behandling.
  I og med at du bare bruker dine hender, er Bowen Teknikken meget fleksibel og kan benyttes nesten hvor som helst verden over.

  Det er vitenskaplig bevist at kroppen er utstyrt med selvreparende mekanismer som kan skrus av og på ved hjelp av metoder som stenger for kroppens stressresponser og åpner for kroppens avslapnings-responser. Metodene aktiveres når kroppens autonome nervesystem er i parasympatisk modus og avslapnings-respons. 70% av tiden er kroppen i stressrespons og kan derfor ikke få nytte av disse mekanismene.
  Bowen Teknikken hjelper til med dette.

  I dette nye paradigmet, hvor det kommer til blir fokusert på mindre bruk av medikamenter, er det ekstra viktig å behandle kroppen med frekvenser. Bowen Teknikken aktiverer helbredende vibrasjoner og frekvenser i kroppen.

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.