Beskrivelse

Levering av eteriske oljer er en tillittsak, og vi tør påstå at du kan stole på oss. Vi har gjennom 20 år levert eteriske oljer til både terapeuter og private.

Våre eteriske oljer kommer fra alle verdensdeler der naturen har skapt oljene under alle mulige og umulige klimatiske forhold.

Noen av våre populære eteriske oljer:

 • Lavendel har svært gode legende egenskaper. Den balanserer og harmoniserer både kropp og sjel og er uten tvil den mest populære eteriske oljen i markedet.
 • Appelsin er fremstilt ved pressing av fruktens skall. Den har en søt, varm og frisk sitrusduft. Oljen har en beroligende virkning på nervesystemet.
 • Eukalyptus destilleres fra bladene på eukalyptustrær og har en ren, frisk, litt søt mentolduft . Eukalyptustreet er blant de høyeste treslag i verden. Det utsender en aromatisk duft, som frembringer en sunn atmosfære i det området hvor det vokser
 • Furunål destilleres fra de minste grenene og nålene på 'skotsk' furu (Pinus sylvestris) som er det vanligst forekommende furutreet i Europa. Den har en herlig frisk og skogsaktig duft og er et godt middel til inhalasjon ved sår hals, astma, bronkitt og tette bihuler.
 • Geranium destilleres fra geranium plantens blomster og blader, er fargeløs eller lys grønn med en søt og relativt tung blomsterduft med en anelse av mynte. Den regnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og anvendes ved spenninger, stress og humørsvigninger.
 • Grapefrukt kaldpresses fra fruktskallet og har en behagelig og forfriskende sitrus-aroma. Den virker oppløftende og er tradisjonelt brukt ved depresjoner, utslitthet og stress.

Utvalget består av ca 100 ulike eteriske oljer - av høy kvalitet.

Eteriske oljer er en enestående gave fra naturen til oss mennesker. Etter 20 år som leverandør av eteriske oljer har vi større respekt for disse delikate oljene enn noen gang. Vi lar oss stadig vekk imponere over kompleksiteten, variasjonen, men likevel enkelheten som naturen oppviser i de eteriske oljene. Våre eteriske oljer kommer fra alle verdensdeler der naturen har skapt oljene under alle mulige og umulige klimatiske forhold. Oljer fra det isende kalde Sibir til oljer skapt i ørkenlandskap under brennhet solen i Somalia. Dette sammen med mangeårige erfaring med produksjon av eteriske oljer basert på norske råstoffer som ryllik, furu og einer har gitt oss en unik kompetanse som vi gjerne deler med deg.

Vi leverer til terapeuter og privatpersoner. Våre leverandører er stabile og pålitelige, og de fleste av dem har vært tilknyttet oss i 10-15 år. Det blir også produsert endel oljeblandinger her hos oss.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og finne frem til nye produkter innenfor naturterapi, helse og velvære. Vi er små, men veldrevne - og elsker jobben vår. Det er alltid god stemning her hos oss i Telemark Urtebrænderi! Hos oss kan du betale gjennom Klarna sine løsninger, forskuddsbetaling i nettbutikken eller med Vipps. Dette sammen med våre kjøps-, leverings- og betalingsvilkår; sikrer en grei og ikke minst trygg handel for deg som kunde og for oss som leverandør.

Send en melding/forespørsel til annonsør

  Kontakt
  • Firma/Virksomhet
   Telemark Urtebrænderi AS
  Telefon

  90 22 22 70

  E-post

  post@teleurt.no

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.