
Når sjelen kaller til endring
Fullmånen i Skorpionen mandag 12. mai 2025 åpner døren til dyp transformasjon. Nå inviteres vi til å gi slipp på det som ikke lenger tjener vår sjel, og åpne oss for healing, visdom og ny retning.
Pasjonsfrukt er kjent for sin friske, tropiske smak. Frukten kalles gjerne lidenskapens frukt og beskrives som eksotisk, frisk og syrlig og er meget god.
Frukten har et høyt innhold av vitamin A, C og E, mineraler, kostfiber og protein. Både Pasjonsfrukt, jordbær og eple inneholder viktige antioksidanter som beskytter hjertet og bidrar til å redusere utmattethet og øke lyst.
SIV`s SOMMERDRIKK
Du trenger:
Slik gjør du:
Skrap ut frøene i pasjonsfrukten, vask og del eplene i biter. Legg frukt og bær i juicemaskinen. Serveres kald i glass.
Tips:
Pynt med en skive jordbær på glasskanten ved servering.
Næringsinnhold pr 100 GRAM:
Energi: 116 kcal
Fett: 1 g
Karbohydrater: 21,5 g
Kostfiber: 7,4 g
Protein: 1,9 g
Vitamin C: 24 mg
Kalsium: 18 mg
Kalium: 195 mg
Magnesium: 10 mg
Oppskriften er publisert i boken ”I balanse med riktig mat, farger og yoga”, Siv Henningstad.
– God helse er nøkkelen til et godt liv. Hva kan du selv gjøre for å oppnå dette? Jeg er opptatt av hvordan komme i balanse med kropp og sjel. Hvordan få bedre helse og god livskvalitet.
God helse handler om hvordan du kan bli mer bevisst hva som styrker din kropp og sjel. God helse handler om hvordan du tar vare på hele deg.
Fullmånen i Skorpionen mandag 12. mai 2025 åpner døren til dyp transformasjon. Nå inviteres vi til å gi slipp på det som ikke lenger tjener vår sjel, og åpne oss for healing, visdom og ny retning.
Hva får deg til å stå opp om morgenen med glede? I japansk kultur finnes et begrep for nettopp dette: ikigai. Din ikigai venter – se hvordan du selv kan bruke dette som et kompass i livet.
Se hele kalenderen >> Trykk her
HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud
Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.
Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.