Kursbeskrivelse

Ønsker du å se forandring i verden?
Jeg hjelper deg med å skape positiv forandring i deg selv og dine omgivelser!

Vil du gjøre en endring i livet ditt? Søker du veiledning til klarhet og høyere bevissthet? Behøver du hjelp med gamle traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, helse, ta valg, jobb, karriere, økonomi, eller rett å slett å finne din "Life Mission"?

Ta kontakt,  så ser vi på hva som hindrer deg i å ta steget videre. Ved hjelp av intuisjon, klarsyn og effektive spørreteknikker guides du til å bli bevisst dine blokkerende tankemønster, frykter og følelser som holder deg tilbake fra å skape endring og nå drømmene dine. Thetahealing er en fantastisk, effektiv  og dyptgående healing-teknikk. Med skånsom, men målrettet hjelp, vil du ledes til opprinnelsen og kjernen av følelsene som behøver healing og transformasjon. Sammen omskaper vi tanker som ikke gagner deg lenger. Du vil få en høyere bevissthet, positive tankemønster og behagelige nye følelser styrt av ubetinget kjærlighet.

Når du skaper en positiv endring for deg selv, vil dine omgivelser automatisk endre seg!

Alle disse supre teknikkene kan du lære deg selv, gjennom sertifiserte kurs i Thetahealing får du verdifulle selvhjelps-verktøy du kan bruke 24/7 resten av livet. Kursene bygger på hverandre og kan tas som en hel intuitiv coaching-utdannelse med healing, hvis man ønsker det. 

Generelt om kurs i Thetahealing
https://www.intuitiv-coaching.no/kurs

Sjel mot Sjel Vurderer du en alternativ utdannelse med healing og samtaler, livsveiledning, reading og mye annet, så velg et verktøy som utretter mentale mirakler i et lynraskt tempo. Du kan velge ThetaHealing som ditt hovedverktøy, eller som et fantastisk supplement til annen behandlingsform, da jobber du på lag med alle nivåer av diverse følelser og begrensninger i en person. Du jobber sjel mot sjel, hjerte mot hjerte og det aller beste; du blir hel i deg selv.

Intuitiv Coaching ThetaHealing® er en intuitiv coaching-metode for å utvikle dine åndelige og spirituelle evner, øke ditt klarsyn, mestre intuitiv anatomi, løse opp i negative reaksjons- og tankemønster som du har med deg fra de 4 trosnivåer (Grunnleggende, Genetisk, Historisk, Sjelenivå). Du vil lære å skape kjærlighetsfylte tankemønster, skape manifestering av ønskedrømmer, reiser til tidligere liv, kommunisere med sjelen, dyr, engler og hjelpere, heale "The Baby in the Womb" og "The broken soul". Du vil få effektive metafysiske coaching-teknikker (spørreteknikker) som hjelper deg til å finne roten til det som trigger i nåtid og heale dette og mye, mye mer.

1 til 1 sessions: https://www.intuitiv-coaching.no/thetahealing-session

Rask suksess Lær deg å bli din egen livs-mentor og coach ved å la Skaperkraften omskape negative mønster til positive følelser og selvtillit. Lær å bli en mester av dine følelser, dine tanker og øk din medfødte healingkraft. Med ThetaHealing vil du på en enkel måte kunne fremskynde resultatene dine, løse dine tøffeste problemer og oppnå suksess raskere enn noen gang før.

Verdifull investering
Ved å investere tid og penger i et kurs i ThetaHealing, eller også en hel utdannelse der du gjennomfører Masterkursene, vil du samtidig investere i mangfoldige timer med åndelig vekst,  selvutvikling, healing av deg selv, coaching til deg selv og supre teknikker du kan benytte for å hjelpe deg selv, andre og også dyr, resten av livet. ​

Underbevisstheten vet at du skal på kurs
Når du har meldt deg på et kurs i ThetaHealing, vil underbevisstheten din og Universet kunne sette i gang med å jobbe med deg. Det betyr at forskjellige typer følelser (frykter, engstelser, bekymringer, sorg, sinne, etc.) samt gamle minner fra fortiden, vil kunne komme opp til overflaten i tiden fram mot kurset. Dette er ikke farlig, tvert imot, så forberedes du til temaer i deg selv, som du endelig kan få sett på og få healet mens du er på kurs. Så ha tålmodighet med deg selv fram mot kurset. Etter 3 dager på kurs kommer du til å ha fått en ny innsikt og et større perspektiv på både deg selv og din omverden.

En hel utdannelse
Det finnes flere Masterkurs, Fordypningskurs og Spesialkurs som man kan ta etter at man har fullført de 4 grunnlegende kursene Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper og You & The Creator. Jeg videreformidler kontakt til instruktør som underviser Masterkursene Intuitiv Anatomi, Disease&Disorder, World  Relation etc. på norsk. Jeg underviser: Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, You & The Creator, Find Your Soulmate.

Manualer på norsk
Originale engelske manualer er utførlig oversatt til norsk og inngår i kursavgiften. Engelsk original kan skaffes, hvis ønskelig.

Sertifisering Alle elevene blir registrert som sertifisert ThetaHealer Practitioner hos Vianna Stibal www.thetahealing.com. For å kunne delta på flere kurs i ThetaHealing, må du ha gjennomført siste kurs i løpet av de siste 4 år. Dette fordi kursinnhold stadig oppdateres, energier og frekvens øker og det du lærte for en del år siden, går mye kjappere i dag.

Repetere kurs?
Dersom du har deltatt på et kurset tidligere, er det likevel fullt mulig å delta en gang til. Det kan være meget nyttig på mange måter. Hvert kurs og hver gruppe er helt unik, og det kan komme opp forskjellig type informasjon til den enkelte gruppa. Du selv er også på et annet mentalt stadium i dag, enn du var sist du gikk på kurs, så du kan få like bra, om ikke kanskje til og med bedre nytte av kurset, når du repeterer. Personlig har jeg kun hatt gode erfaringer med å repetere kurs. Derfor tilbyr jeg alle å repetere kurs til en symbolsk pris. Forutsetning for repetisjons-pris er at du har gått kurset hos en sertifisert ThetaHealing® instruktør i løpet av de 4 siste år.

Kursinnhold
For detaljert informasjon om det enkelte kurset, eller for å se hvilke kurs som finnes og undervises på norsk i Norge, gå inn på min nettside og klikk deg inn på Thetakurs. Der finner du også alle aktive kurs, detaljert info om hvert kurs, samt generell praktisk informasjon.

Meditasjoner: Følg meg gjerne på Facebook og sjekk ut min Youtubekanal "Intuitiv Coaching". Der finner du fine meditasjoner og du får en smakebit på det å være i en Thetafrekvens.

Gründer av denne sjelfulle virksomhet
Jeg har et ønske om å hjelpe andre å finne sin retning i livet, akkurat som  ThetaHealing® hjalp meg å rydde i mitt liv og finne min vei. Det gir meg stor glede å se hva denne typen intuitiv coaching og healing kan gjøre for mennesker - og dyr - og hvilke fantastiske positive og raske endringer som finner sted hos mine klienter når jeg intuitivt veileder ut fra en Thetafrekvens og på lag med den Universelle Kraften, Skaperen av Alt som Er.

​Gleder meg til å dele av min kunnskap med deg! Berit Höflacher Intuitiv Coach & Veiviser til høyere bevissthet

Dyretolk: https://www.intuitiv-coaching.no/dyretolk Medium: https://www.intuitiv-coaching.no/medium-husrens

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale, Webseminar

Varighet

Individuelt pr. kurs: Fra 2 til 3 hele dager

Pris for kurset

ca. kr 5.000,- Se aktivt kursarrangement for nøyaktig pris!

Adresse for kurset
 • Adresse
  Se det enkelte kurset. (Hamar, Lørenskog, Porsgrunn, Webinar).
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Intuitiv-Coaching.no
  • Kontaktperson
   Berit Höflacher
  • Telefon
   99572235
  • Epost adresse
   berit.hoef@gmail.com
  Om video

  Guidet meditasjon: Veien til 7. Eksistensplan og Thetafrekvensen

  Video
  Om skolen - arrangøren

  Berit Höflacher
  ​Sertifisert ThetaHealer Master.
  Sertifisert Instruktør i ThetaHealing®
  Medium, Dyretolk, Reiki-Healer.
  Godkjent Healer hos Norsk Spiritualistisk Healerforbund (NSH).
  Over 35 års erfaring fra kontor, administrasjon og kundeservice.
  Intuitiv, klarsynt og kreativ. Spirituell veileder. Kanaliserer. Meditasjoner.

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.