Beskrivelse

Esoterisk Astrolog/veileder, May Anne Berg

Ønsker du en veiledning eller få info om ditt fødselskart!

Ta kontakt så gir jeg deg et tilbud.

Konsultasjon time 45 min kr 750,- utfra ditt fødselskart og transitter i dag.

Samtale/veiledning/intuisjon/ bruk av kort 30 min kr.500,-

 

Kan jeg hjelpe deg gi noe svar:
- Står du i et veikryss i livet så er det fint å kunne følge DINE egne behov for din reise i livet!
- Trenger du mer kunnskap til å se deg selv på en objektiv måte?
- Vil du sette opp en plan, en ny ramme rundt deg selv, for å velge riktig vei?
- Kan du definere hva som trekker mest energi i livet? Er det riktig for deg?
- Hvordan skal du ta et valg for å finne den beste veien?
- Hvordan rydde veien for å skape god egenutvikling.

Jeg kan være din Coach og veileder i din egenutvikling!
Kontakt meg per mail: mayanneberg@gmail.com
Kontakt meg per mobil telefon/sms: 470 20 679
Vipps:550324
Org no.:999001300

NB!Hvis du ikke har ditt Fødselstidspunkt kan du finne det på HelseNorge.no, medesinsk føderegistret.

 

MED ASTROLOGI SOM HJELPEMIDDEL
Et fødselshoroskop er ditt personlige kart som viser vei og representerer et kompass for ditt instinkt, din intuisjon og ditt intellekt, Disse tre viktige abstraksjonene forteller deg hva som er rett for deg!
En logikk og en sammenheng mellom Sol, Måne og Ascendent som har påvirkning på nodene hvor du som sjel kommer fra og hvor du er på vei. Natalkartet (fødselskartet)som du har fått tildelt i dette livet.

Er ofte vist til som en bruksanvisning i livet, det er mange måter å løse livets utfordringer på derfor må en tolking tilpasses hvert individ, da det normalt finnes noen hovedveier som kan forfølges i kartet! Vi blir ikke styrt av astrologien, alle har fri vilje. Men om vi vil jobbe med kreftene eller mot dem så ledes vi i vår retning mye basert på de valgene vi har muligheten til å velge. Da er astrologien et fint verktøy for å se hvilke alternativer som finnes egenskap og hvilken retning universet har gitt deg!

 

HVEM ER MAY ANNE BERG?
Jeg er May Anne Berg 58år og har jobbet i helsevesenet i 30 år. Jeg har deltatt på kurs og utdanninger innen det alternative miljøet for helse i over 20år. De siste 9 årene har jeg studert esoterisk astrologi, på sjels plan, og vi har lært om veien på et Åndelig nivå. Min utdanning i astrologi kommer i all hovedsak via Astrologiskolen Herkules (5 år studie med eksamen). Kabbala (1 år) og fagfordypning i astrologi også utdannelse fra Herkules Astrolog (en godkjent astrologi skole Norge). Jeg tar fordypning astrologifaget hver vår og høst.
De siste 3 årene har jeg studert energi arbeid, der vår indre kraft og vår chakra system(energisenter). Jeg har gjennom denne utdannelsen blitt godkjent Astralhealer.

HVA KAN JEG GJØRE FOR DEG?
Jeg Tilbyr konsultasjon: Leve Veiledning ut fra kundens behov, Jeg benytter meg av flere teknikker for å hjelpe kunden på å bli bevist på den eventuelle utfordringen som måtte være der, så tar vi en systematisk tilnærmelse for å rydde av veien det som måtte blokkere en fri utvikling i sjel og sinn!

NOEN GANGER SKJER DET MINDRE
Et område i livet som kan være en form for blokkering, eller en brems. En blokkering i energibanene kan gjøre at du står stille i din utvikling. Da kan jeg hjelpe deg finne din livskraft som gir energi til chakrasystemet som er et bindeledd mellom kropp og sjel. Som skaper en god balanse i livet ditt.

Konkrete hjelpemiddel er et dataprogram «Solar Fire». Dette er en kalkyle for å kunne utføre Astrologitolking. Min utdanning bygger på å tolke signaler som kroppen sender ut fra en bevist adferd og en ubevisst adferd. Det er fint å kunne sjekke ut de høydepunkter i astrologikartet, opp mot de signaler du viser på det beviste og det ubeviste plan!
Astralhealing er jo for å avhjelpe med utfordringer på et fysisk og mentalt plan, blokkeringer som burde løses på kan fjern-healing i en kombinasjon mellom samtale og Healing/Reading
I hver situasjon benytter jeg min kunnskap fra flere kunnskapsområder, dette i en kombinasjon som tilpasses kvaliteten på den kontakten vi får oss imellom! Det er viktig å oppnå en dypere forståelse på et mest mulig oppriktig plan for å kunne heve kvaliteten på arbeidet!

Jeg tilbyr konsultasjoner:

-Samtale/veiledning hjelp av intuisjon/kort 30 min

-Tolking/veiledning ditt personlig kart 45 min

- Veiledning pakke på 5 konsultasjoner,
Inneholder: oppdaterer astrologi med transitter, tar opp tråden fra sist samtale, progresjon siden sist, områder som kunne vært mer fokusert på, samtale rundt et valgt tema. 

- Personlig horoskop
- Års horoskop – muntlig/skriftlig

 

Send en melding/forespørsel til annonsør

  Kontakt
  • Firma/Virksomhet
   May Anne Berg
  Telefon

  470 20 679

  E-post

  mayanneberg@gmail.com

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.