Blog

jun 22
Krepsens fullmåne i juni – snakk om følelser!

Denne fullmånen inviterer til et samarbeide. Sammen med Solen, står nemlig Merkur og Venus. Det gjør det mye enklere å snakke om hvordan vi har det.

jun 13
Er du klar for en forandring?

Mange mennesker sliter med å like seg selv, og føler at de ikke er gode nok, verdt nok, eller ekte nok. Men det er håp - og en måte å forandre dette på.

mai 28
Vibeke har en inspirerende hverdag: – BowenTeknikken er den beste helhetsterapi!

Vibeke Brems er en terapeut som har lært og prøvd mange alternative behandlinger, men det er én metode som hun sverger til: BowenTeknikken.

mai 22
Fullmåne i mai: Gi tankene dine en sårt tiltrengt vårrengjøring!

Vi vet at tankene i stor grad påvirker følelsene våre, og dermed også hvordan vi har det. Denne fullmånen inviterer oss til å få en sterkere kontakt med vår høyere bevissthet – det i oss som rommer så mye mer enn bare hverdag og plikter.

apr 20
Dyresamtale hjelper både deg og dyret ditt

Oppnå forståelse og bevissthet Anne-Maria har hele sitt liv levd med og for dyrene. Kommunikasjon med dyr har alltid vært naturlig for henne, og hun har vært klarsynt, følsom og intuitiv hele livet.

apr 11
Lill underviser i spirituelt mindset for grundere og ledere

Hva har forretningsliv med spiritualitet å gjøre? Mye, mener Lill Legård, som er Kundalini Yoga lærer og spirituell veileder.

apr 03
Er livet tungt?

Her er Kims tips Kim Standahl er en healer og veileder som brenner spesielt for å hjelpe folk å komme seg videre når livet blir tungt, og kanskje lysten til å være her blir mindre.

mar 24
Fullmåne i mars: Finn din indre drivkraft og balanse i relasjoner

Det er interessant å legge merke til hvilke mønstre vi utvikler gjennom livet for å få fellesskapet til å fungere. Under denne fullmånen kan hendelser fra fortiden og såre følelser komme til overflaten.

mar 22
Solveig kombinerer healing og massasje

Har du hørt om Normassasje? Det er en behandlingsform med healing og massasje, som har hjulpet mange mennesker med å oppnå bedre fysisk, emosjonell og åndelig balanse.

mar 15
Ønsker du en jobb der du kan hjelpe andre?

Hvis du er interessert i å lære deg hypnoterapi, og bruke det til å hjelpe mennesker med å få et bedre liv, kan du vurdere å ta en ny norsk utdanning som heter BeFree2Live.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.