Vibeke har en inspirerende hverdag: – BowenTeknikken er den beste helhetsterapi!

Annonsørinnhold

Vibeke Brems ble svært begeistret da hun oppdaget BowenTeknikken. Foto. Privat

Vibeke Brems er en terapeut som har lært og prøvd mange alternative behandlinger, men det er én metode som hun sverger til: BowenTeknikken.

 

Dette er en metode som bruker kroppens egen helbredelseskraft og som kan hjelpe med mange ulike plager, som smerte, stress, skader, og ubalanse. Her forteller hun hvordan den fungerer, og hva den kan gjøre for deg.


Hvem er Vibeke Brems?
Vibeke Brems startet Bærum Bowen Senter i 2002, men er nå etablert i Oslo. Hun har 24 års erfaring med å hjelpe mennesker med BowenTeknikken, og har sett mange fantastiske resultater. Hun forteller at hun fortsatt blir gledelig overrasket over hvordan kroppen tar imot behandlingen, og at hun har det fryktelig moro på jobben.


– Jeg har alltid vært interessert i alternative behandlinger, og har lært og prøvd mye. Men da jeg kom over BowenTeknikken, ble jeg helt bergtatt. Det er den beste metoden jeg har funnet, og den eneste jeg bruker nå, sier Vibeke. Dette er fremtidens behandlingsteknikk. Kroppen vil ha skånsom behandling.


Hun forteller om en historie som illustrerer hvor effektiv BowenTeknikken kan være. Det var en mann som hadde falt ned fra et tak, og hadde vondt i ryggen. Han lå på sofaen, og kunne ikke jobbe. Kona ble lei av det, og sa at han måtte dra til Vibeke. Etter to behandlinger, var han tilbake på jobben.


– Det er ikke uvanlig at folk blir friske etter bare noen få behandlinger. BowenTeknikken har hjulpet tusenvis av mennesker med ulike problemer, som smerte, stress, skader, ubalanse, og mye mer. Det er utrolig givende å se hvordan de får et bedre liv, sier Vibeke.


– Jeg kan ikke gjøre noe feil. Det er kroppen som prioriterer behandlingen og hva den trenger. Jeg gir den bare en hjelpende hånd.


Vibeke forteller om en stresset kvinne hun møtte på en messe. Kvinnen var så anspent at hun knapt kunne legge seg på behandlingsbenken. Etter bare én Bowen-behandling var hun i stand til å bøye seg ned og ta på seg skoene sine uten problemer.

– Venner av henne spurte hva jeg hadde gjort med henne, ler Vibeke.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora
BowenTeknikken ble utviklet på 1950-tallet. Foto: Privat

Hva er BowenTeknikken?
BowenTeknikken er en skånsom og dyptgående behandling, som gir kroppen den informasjonen den trenger for å helbrede seg selv.


Metoden ble utviklet av Tom Bowen fra Australia på 1950-tallet, og har spredt seg over hele verden. I en periode behandlet Tom Bowen alene utrolige 13.000 pasienter i året, hvor 90% av dem kun behøvde to eller tre behandlinger for å bli friske.


– BowenTeknikken handler om å aktivere kroppens egne selvhelbredelses-mekanismer. Vi har alle slike mekanismer, som jobber døgnet rundt med å reparere og vedlikeholde kroppen vår. Men noen ganger blir den forstyrret av stress, sykdom, skade, eller andre faktorer. Da trenger kroppen litt hjelp til å finne tilbake til optimal helse, sier Vibeke.


Hun forklarer at BowenTeknikken bruker lette trykk på bestemte steder på kroppen, som påvirker muskler, sener, nerver, og bindevev. Disse trykkene sender signaler til hjernen, som igjen sender signaler tilbake til kroppen. Dette setter i gang en prosess som løser opp spenninger, øker blodsirkulasjonen, reduserer betennelse, og balanserer energien.


– Det er som å hente frem den opprinnelige filen på datamaskinen, da alt var ok. Vi hjelper kroppen med å huske hvordan den skal være, og hvordan den skal fungere. Vi gir den en hjelpende hånd, men det er kroppen som gjør jobben, sier Vibeke.


Hva kan BowenTeknikken hjelpe med?
Vibeke sier at BowenTeknikken kan hjelpe med alt som har med kroppen å gjøre, både fysisk og psykisk. Hun sier at noen av de vanligste problemene hun behandler er smerte, spesielt i knær, bekkenet, ryggen, nakken, og skuldrene. Hun sier at hun også har god erfaring med å hjelpe gravide, som har plager under svangerskapet. Også kvinner som har fått store plager etter fødselen og er så invalidisert at de knapt kommer seg ut av sengen og kan stelle barnet sitt, har fått god hjelp til å komme seg tilbake til et normalt liv. Babyer med kolikk trenger bare en behandling for å få det bedre.


– BowenTeknikken kan være veldig effektiv for å lindre smerte, fordi den går til roten av problemet, og ikke bare demper symptomene. Mange opplever resultater etter bare én eller to behandlinger, og blir helt friske etter tre eller fire. Det er ikke nødvendig med mange behandlinger, fordi kroppen fortsetter å jobbe mellom behandlingene, sier Vibeke. Så klientene sparer mye tid og penger når de velger BowenTeknikken.


BowenTeknikken er veldig avslappende, og får kroppen til å slå av stress responsen, og slå på avslapnings-responsen. Det er da kroppen kan helbrede seg selv, og komme i balanse. Mange sier at de sover bedre, puster bedre, og føler seg mer rolige etter en behandling, sier Vibeke.


– Spesielt givende er det når jeg får besøk av klienter som har slitt med sine plager i mange år. De har vært hos leger som bare kunne gi dem smertestillende eller andre medisiner. De har forsøkt all verdens behandlinger som kanskje har resultert i kortvarig bedring. De er blitt deprimerte og mistet all håp om å bli frisk.

Så får de tre bowenbehandlinger og de får håpet og troen tilbake på at de faktisk kan få en bedre livskvalitet. Da blir jeg så glad, sier Vibeke.


Hun hevder at BowenTeknikken også kan hjelpe med mange andre ting, som fordøyelse, immunforsvar, hormoner, allergi, astma, migrene, angst, depresjon, og mye mer.
BowenTeknikken er trygg og skånsom, og kan brukes på alle, uansett alder eller tilstand, i følge Vibeke Brems.

Vibeke Brems praktiserer BowenTeknikken i Oslo. Foto: Privat

Vil du prøve BowenTeknikken?
Hvis du er nysgjerrig på BowenTeknikken, og vil prøve denne metoden, kan du kontakte Vibeke Brems. Hun har sin praksis i Oslo.


Hvis du vil ha hjelp av Vibeke, kan du kontakte henne på:
Telefon: 92210451
E-post: vibeke@bowen-virker.no
Nettsted: bowen-virker.no


Vibeke sier at hun også håper at mange tar utdanningen i BowenTeknikken, fordi det er en metode som trengs i hele Norge.

– Vi er alt for få bowenterapeuter!
BowenTeknikken er vår fremtid. Det er en metode som gir oss ansvar for vår egen helse, og som bruker kroppens egne reparasjonsmekanismer. Det er en metode som virker, og som gir en inspirerende hverdag. Jeg elsker BowenTeknikken, og jeg ønsker at så mange som mulig kan få oppleve den, sier Vibeke.

Gå hit for informasjon om utdanningen: bowen-akademiet.noFinn fram på alternativ.no – HELHET
ALT PÅ ETT STED

 

FINN VEILDER – Vibeke Brems

FINN VEILEDER


KURS OG UTDANNING

Annonse

Behandlerlisten, Behandler.no
Finn behandler, terapeut, coach på BEHANDLERLISTEN
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.