Age of Aquarius kommer nå! Er du klar for å skifte til en høyere frekvens?

Dame sitter i universet blant stjerner
Foto: Schutterstock

– Du er til stede i den mest energifylte, sterkeste og mest transformerende perioden i menneskehetens utvikling. Ta vare på sjansen, oppfordrer Per Henrik Gullfoss.


Tenk deg at energien som utveksles mellom stjerne, planeter og galakser, svarer til den energien som utveksles mellom nevroner og klusters i din hjerne. «As above so below». Sett fra en slik vinkel er universet bevissthet. På samme måte som din hjerne er setet for din bevissthet. Og universet skaper virkeligheten i tid og rom, på samme måte som din hjerne er det som skaper din virkelighet i tid og rom. (Puuh)

I de kommende årene har vi noen helt spesielle aspekter mellom de tre ytterste planetene i vårt solsystem, som gir oss en sjelden mulighet til å ta sprang i vår sjels utvikling.

Astrologien viser at det som foregår på himmelen, også skjer i hver og en av oss. Denne store omveltningen og oppgraderingen av vår bevissthet, er med andre ord noe man kan «lese» om på stjernehimmelen.

P.s. jeg har aldri snakket om oppgradering av vårt kollektive og våre private energifelt før i disse dager. Det sier muligens noe om hvor astrologisk unikt det som skjer er.

I løpet av 2023 kommer den tredje av de ytre planetene og blander seg inn i dette. Det er Uranus, som også er planeten for Vannmannens tidsalder.

For det første; det lengste aspektet (en kraftfull energiutveksling) som kan skje mellom to planeter i vårt solsystem (noensinne!!) utspiller seg i forholdet mellom de to planetene som bruker lengst tid på å sirkle rundt jorden (Neptun og Pluto) er i aktivitet. Det startet i 1950 og vil vare fram til 2050. Det viser en total endring av vårt forhold til virtuell virkelighet og vår egen indre verden.

I løpet av 2023 kommer den tredje av de ytre planetene og blander seg inn i dette. Det er Uranus, som også er planeten for Vannmannens tidsalder!! Den er i slutten av Tyren og vil om en stund gå inn i Tvillingene. I perioden, fra nå og fram til 2029 vil den danne aspekter som viser til en kraftfull og flytende energiutvikling med både Pluto og Neptun. Uranus vil være i trigon til Pluto, noe som blant annet tilkjennegir en voldsom fartsøkning i utvikling av vitenskap og bevissthet. AI er antagelig bare starten. Samtidig vil den være i sekstil til Neptun, som i 2025 er ferdig med å avslutte den gamle spirituelle tidsalder når den går ut av fisken og starter åpningen av et nytt kapittel i menneskets virtuelle, spirituelle og mytiske historie når den går inn i Værens tegn (zodiakens første).

Du er med andre ord til stede i den mest energifylte, sterkeste og mest transformerende perioden i menneskehetens utvikling. Ta vare på sjansen!! Muligheten for oppgradering av energifelt og oppnå en ny forståelse og tilstand av opplysning er mulig for store masser.

I den nærmeste fremtid er perioden 12- 28 august 2023 av stor interesse. Da vil Mars og delvis Merkur og sol stå i opposisjon til Neptun og danne en drage sammen med de tre ytre planetene jeg har nevnt. Dine handlinger, valg og veiene du tar i denne perioden vil være svært avgjørende. DU vil ha muligheter til å oppgradere deg selv og ditt energifelt på måter som før nesten har vært uoppnåelige. Det aller viktigste for at dette kan skje, er at du tror…. ja eenda mere, VET at det er mulig.!

Lykke til..

 

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora
Per Henrik Gullfoss. Foto: Privat

Om artikkelforfatter
Per Henrik Gullfoss har arbeidet som selvstendig næringsdrivende hele sitt voksne liv. Bærebjelkene har vært undervisning, private konsultasjoner og coaching i Astrologi og Tarot. Han har bla bakgrunn fra Oslo universitet (Cand.Phil.), Mastergrad teatervitenskap med laud, Storfag religionshistorie – spesialområder, Norrøn Mytologi og Mystikk, Grunnfag sosiologi, Grunnfag Sosialpedagogikk

Startet Den Nordiske Astrologiskolen i 1992. Mange tiårs erfaring fra undervisning, konsultasjoner, coaching og foredrag. Har skrevet et tyvetalls bøker om astrologi, samt en rekke bøker om Tarotkort. Per Henrik har også skrevet diverse bøker om filosofi, reinkarnasjon, mytologi og menneskehetenes spirituelle historie.
Per Henrik Gullfoss arbeider til daglig ved Den Nordiske Astrologiskolen

Relatert:

Astrologi er et redskap til å forstå oss selv, våre medmennesker og den verden vi lever i. En astrolog kan stille ditt personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop, karmahoroskop, eller bedriftshoroskop.
FINN DIN ASTROLOG –  HER


KURS OG UTDANNING I ASTROLOGI – HER


KURS, UTDANNING, WORKSHOPS A-Å


Mer fra artikkelforfatteren:

Neptun, din spirituelle nøkkel
Neptun, viser deg hvordan du kan åpne døren til din indre verden av drøm, fantasi, ånd og det hellige. En klok mann sa for noen år siden at himmelen og det hellige er i det indre. For å åpne, ta imot og romme din egen ånd og hellighet, trenger du å gå gjennom Neptuns haller.

Astrologi – fra spådomskunst til spirituelt veikart
Bli bedre kjent med deg selv ved hjelp av spirituell astrologi. Per Henrik Gullfoss forklarer hvordan vi kan se sjelens intensjon ved hjelp av astrologien.

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.