Beskrivelse

All endring starter inn oss selv!

Vil du gjøre en endring i livet ditt? Søker du veiledning til klarhet og høyere bevissthet?
Behøver du hjelp med gamle traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, helse, ta valg, jobb, karriere, økonomi, eller rett og slett å finne din "Life Mission"?

Jeg hjelper deg, som Intuitiv Coach & Healer - eller som din Instruktør i ThetaHealing, så du alltid kan hjelpe deg selv og andre. Jeg tilbyr private 1:1 timer (mobil/zoom) og jeg holder sertifiserte kurs i Thetahealing. 

Ta kontakt,  så ser vi på hva som hindrer deg i å ta steget videre. Ved hjelp av intuisjon, klarsyn og effektive spørreteknikker guides du til å bli bevisst dine begrensende tankemønster, frykter og følelser som holder deg tilbake fra å skape endring og nå drømmene dine. Her er link til online booking!

Thetahealing er en fantastisk, effektiv  og dyptgående healing-teknikk. Med skånsom, men målrettet hjelp, vil du ledes til opprinnelsen og kjernen av følelsene som behøver healing og transformasjon. Sammen omskaper vi tanker som ikke gagner deg lenger. Du vil få en høyere bevissthet, positive tankemønster og behagelige nye følelser styrt av ubetinget kjærlighet. Fra forvirret, utilpass, "stuck" og blokkert  - Til forståelse, innsikt, glede, harmoni og flyt.

ThetaHealing er energikunnskap, coaching, healing, hypnoterapeutiske metoder, metakognitive metoder, energi-psykologi, regresjon, mentaltrening, traumebehandling, kanalisering og intuisjon på høyt nivå.

Les mer om Thetahealing her!
Hva skjer i en session med meg?
Kurskalender.
Medium & Husrens
Dyretolk
 
Med ønske om å gi deg en healende opplevelse og en lysere framtid!
Berit Höflacher
Gründer av denne sjelfulle virksomheten

Sted - Kart
Send en melding/forespørsel til annonsør

  Kontakt
  • Firma/Virksomhet
   Intuitiv Coaching v/Thetahealer Berit Höflacher
  • Kontaktperson
   Berit Höflacher
  Telefon

  99572235

  E-post

  berit.hoef@gmail.com

  Adresse
  Gamleveien 195F
  1474 Lørenskog
  Om video

  Thetahealing og spirituell kunnskap

  Video

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.