Kursbeskrivelse

Vil du bli BeFree2Live© hypnoterapeut?
Vil du hjelpe andre mennesker med å hele sine traumer fra fortiden. BeFree2Live er en holistisk hypnoterapeutisk prosess som inkluderer kropp, sinn og sjel. I løpet av utdanningen vil du få alle de redskaper du trenger for å hjelpe klienter til å skape store positive forandringer. Du vil også få en grunnleggende forståelse av hvordan hjernen fungerer og påvirker vår psykiske helse. Det er en naturlig del av utdanningen at du også jobber med og heler dine egne sår.

Kun 12 deltakere
Undervisnng på Ihle Flerbrukshus på vakre Toten

På denne utdanningen lærer du om betydningen av følelser, både de behagelige som glede, trygghet, ro, balanse osv. og de ubehagelige som frykt, sinne, skam, skyld osv. Det finnes ingen dårlige følelser. Formålet med de vonde følelser er å gjøre deg oppmerksom på at det er et grunnleggende behov som trenger å bli oppfylt. Du lærer å identifisere de behovene og hva som skal til for å dekke dem. Det er meget viktig kunnskap som du vil bruke til å forstå deg selv og andre.

Du lærer terapeutiske teknikker der du sammen med din klient oppløser smerte skapt av gamle følelser som sitter i kroppen som en klump i magen eller et press i brystet. Det gamle stresset i kroppen erstattes med ro, tilstedeværelse, trygghet og en bedre selvfølelse.

BeFree2Live er en hypnoseprosess der du og klienten sammen bruker minimum 4 forskjellige teknikker, der alle har sin spesielle funksjon. Du kan sammenligne det med å ta bilen i en vaskehall der prosessen er skyll, såpe, skyll, tørk og polering. Du lærer en lignende grundig og effektiv prosess der klienten får en Gull-vask i det underbevisste sinnet.

Prosessen er mer enn 25 år gammel og bygger på gjennomarbeidede teknikker som er så fleksible at de kan tilpasses klienten uansett hvilken problemstilling hun eller han kommer med. Det gir DEG en trygghet til at du kan ha suksess allerede fra første klient.

Se læreplan og mer informasjon på hjemmesiden - befree2live.no

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale

Varighet

Seks helgesamlinger fordelt på et år (fre.-søn. eller lør.-søn.). Starter 20. september 2024. 1: 20-22/9 2024, 2: 8-10/11 2024, 3: 10-12/1 2025, 4: 14-16/3 2025, 5: 10-11/5 2025, 6: 23-24/7 2025

Pris for kurset

Betaling av utdanningen er delt opp i 4 rater på 12.500 kr. Prisen inkluderer kursmateriale, kaffe, te og frukt.

Adresse for kurset
 • Adresse
  Ihle Flerbrukshus, Vestre Totenveg 1340
 • Postnummer
  2846
 • Sted
  BØVERBRU
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Topp Hypnoterapi
  • Kontaktperson
   Kirsten Topp
  • Telefon
   900 52 198
  • Epost adresse
   kirsten@topphypnoterapi.no
  Om skolen - arrangøren

  Kirsten Topp
  Jeg er født i 1971 og har vokst opp på en gård i Nordjylland i Danmark. Jeg studerte til Sivilagronom på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i København med spesiale innen planteforedling. Jeg fikk min første jobb innen forskning og produktutvikling 1998. I 2003 flyttet jeg til Norge og fortsatte innen samme bransje. I 2013 sluttet jeg i jobben min og begynte i mitt nye faglige spor som var hypnoterapi.

  Fra 2022 begynte jeg selv å undervise nye hypnoterapeuter i de teknikker som jeg har funnet frem til er de mest effektive og dyptgående teknikker jeg har blitt kjent med på min egen faglige reise. Jeg grunnla hypnoseprosessen BeFree2Live® som du lan lese mer om på www.befree2live.no

  Jeg brenner for å hjelpe mennesker, som ønsker en forandring i livet sitt. Alle har fortjent å ha et godt liv, hvor de føler seg trygge og trives med seg selv. Vi er alle unike og verdifulle. Vi har alle evner og talenter som gir oss muligheten for å få et godt liv, hvor vi bidrar til fellesskapet på en positiv måte.
  Jeg vil gjerne hjelpe deg til å finne den vei du skal gå for å få det liv du ønsker. Jeg kan ikke gjøre forandringen for deg, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg med hjelp fra de beste redskaper vi har innen hypnoterapi.

  Mer om Kirsten Topp her

   

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.