Beskrivelse

Etter mellomrommet - Min reise etter møtet med døden
Ellinor Helen Markaskard

Ellinor var innlagt på sykehus for å ta en enkel operasjon. Ved en fatal feil fikk hun curacit intravenøst. Hun opplevde å gå ut av kroppen,og observerte hva som skjedde på operasjonsstuen. Videre gikk hun over i en annen dimensjon hvor hun møtte sine livsguider. Ellinor var uten surstoff, og fikk store skader. Hjelpeapparatet sa at skadene var for omfattende til at de lot seg reparere. Skulle hun tro på dem og gi opp? Hvem kunne hjelpe når hjelpeapparatet ikke var villig til det? Hvilke valg hadde hun? Tale- og hukommelsessentret hadde fått den største skaden. Hvordan bygge dette opp selv?

>> Her finner du boken

Etter mellomrommet handler om hennes reise igjennom healing ogterapi, mellom skader og håpløshet, til å få uventet hjelp. Ellinor viser hvordan livets utfordringer som sykdommer og alvorlige skader kan håndteres. Hvordan kan vi snu grusomheter om til perler og vekst?

De fleste av oss har lest om nær døden opplevelser, denne boken er et steg videre. Hva gjør et slikt dramatisk møte med oss? Hvordan takle utfordringen? Hennes erfaringer har vært brukt til å hjelpe kunder for å komme seg på bena igjen. Her er utrolige historier om helse, om fortvilte situasjoner og sykdom, til utvikling og nytt liv og bedre livskvalitet.

>> Bokhandel, Kolofon

Forfatteren kan også kontaktes direkte hvis du ønsker signert bok, så sender hun ut:

Ellinor Markaskard
Mob/Sms: 97701565
Epost: elmarka@online.no

ISBN: 9788230022702
Utgivelsesår: 2021
Språk: Bokmål
Format: Heftet
Aldersgruppe: Voksen

Send en melding/forespørsel til annonsør

  Kontakt
  • Firma/Virksomhet
   Ellinor Markaskard as
  • Kontaktperson
   Ellinor Markaskard
  Telefon

  977 01 565

  E-post

  emarkaskard@gmail.com

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.