Healing som manifesteringsmetode

Annonsørinnhold

Landskap
Foto: Privat

Visste du at healing også kan fungere som en døråpner for loven om tiltrekning? Jens Damstuen er utdannet holistisk healer og jobber på Det Spirituelle Hjem. Han er også utdannet sykepleier med spesialisering.

Jens sier at mange av hans klienter opplever store endringer i livet etter healing.

– De får plutselig jobben de ønsker seg eller en ny kjæreste.
Ting faller på plass. Vi er laget av energi, og tiltrekker oss det vi har, sier Jens.

 

Han bruker healing som et verktøy for å hjelpe dem med å løse opp blokkeringer i energifeltet, og åpne opp for loven om tiltrekning.

Denne loven sier at vi tiltrekker oss det som er i harmoni med vår vibrasjon, og at vi kan skape det vi ønsker ved å endre vår frekvens.


En spirituell revolusjon
Jens mener at vi lever i en tid med en spirituell revolusjon, der mange mennesker våkner opp til sin indre kraft og potensial.

Han sier at intensjonene er sterkere i dag hos de fleste enn på lenge, og at folk har et sterkt ønske om å leve et meningsfylt og autentisk liv.

De ønsker å finne sin sanne essens og uttrykke den i verden.

Men noen ganger kan det være vanskelig å vite om man er på rett spor, eller om man har gått seg vill i livets labyrint.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– Folk jeg hjelper lurer ofte på om de er på rett vei i livet. De er spirituelt åpne, men redde for å bomme på målet, gjøre feil i dette livet. Er jeg på feil retning? spør de meg, forteller Jens.

Jens bruker sin intensjon og sine guider til å sjekke inn på kundenes livsmål, og gir dem råd og veiledning om hvordan de kan komme nærmere sin sjeleplan.

Han sier at mange stiller seg spørsmålene: Hva er meningen med dette? Skal vi virkelig slite så mye? Det må være noe større.

– Jeg tror at vi alle har en grunn til å være her, og at vi har en oppgave å utføre.

Vi har alle en sjel som har valgt å inkarnere i denne verden, for å lære, vokse og bidra. Når vi kobler oss til vår sjel, og finner den frekvensen vi hører hjemme på, skjer det store endringer i livet vårt. Ting faller på plass. Vi får mer glede, fred og harmoni.

Vi møter mennesker som er på samme bølgelengde, og som støtter oss på vår reise. Vi får muligheter til å utvikle våre talenter og gaver, og å bruke dem til å gjøre en forskjell i verden, sier Jens.

 

Mange stiller seg spørsmålene:
Hva er meningen med dette?
Skal vi virkelig slite så mye?
Det må være noe større.

 

Metode
Jens Damstuen forklarer at han ikke bruker av sin egen energi når han healer, men at han er en kanal for en høyere kraft.

– Jeg har guider som hjelper meg med healingen. De er åndelige vesener som har valgt å være med meg på min vei, og som gir meg informasjon og støtte. De kan være engler, mestere, forfedre, eller andre sjeler som har en tilknytning til meg.

De vil påvirke meg og klienten på en positiv måte, og hjelpe oss med å finne balanse og helhet, sier Jens.

Kundene hans sier at healingen hans er spesielt god å kjenne på, og at de opplever å få mer energi etter en behandling. De sier også at energien ikke forsvinner, men vedvarer i lang tid.

I holistisk healing jobbes det med med årsakene til sykdommer, ubalanser og problemstillinger. Healingen virker på det spirituelle, mentale, emosjonelle og fysiske plan.

– Jeg er opptatt av å sette folk i sin egen prosess, og være deltakende i sin egen oppfriskning. Jeg tror at vi alle har en indre healer, som vet hva som er best for oss, og som kan aktivere vår selvhelbredende evne.

Jeg er bare en hjelper, som kan gi et lite dytt i riktig retning, sier Jens.
Hva kan han hjelpe deg med?
Jens tilbyr ulike typer tjenester innenfor det spirituelle feltet. Han kan hjelpe deg med:

Healing: En behandling der han overfører energi til deg, som kan løse opp blokkeringer, rense ut negative energier, og styrke din livskraft.

Kanalisering: En form for kommunikasjon med åndeverdenen, der han mottar og formidler beskjeder fra dine guider, engler, eller avdøde kjære. Jens har evnen til å se, høre, føle, eller vite ting som ikke er tilgjengelig for de fem sansene.

Veiledning: En samtale der han gir deg råd og tips om hvordan du kan finne din livsvei, følge din intuisjon, og skape det du ønsker i livet ditt.

Husrens: En prosess der han renser ut uønskede energier fra et sted, som kan påvirke stemningen, helsen, eller trivselen til de som bor eller oppholder seg der.

Jens jobber på Det Spirituelle Hjem, et senter for alternativ og holistisk behandling i Oslo.Den erfarne healeren tar ikke betalt for sine tjenester, men baserer seg på donasjoner fra de som ønsker å støtte hans arbeid.

Han sier at han gjør dette fordi han vil at healing skal være tilgjengelig for alle, uansett økonomisk situasjon Han sier også at han ikke vil at intensjonen hans skal bli påvirket av penger, men at han vil fokusere på healingen.

– Vi har alle guider med oss, som vil hjelpe oss på vår vei. Når vi mediterer, når vi sovner, eller når vi våkner, så er åndeverdenen veldig nær oss.

Det er da vi kan motta veiledning, inspirasjon, og innsikt. Det er da vi kan lære nye veier, og finne vår sannhet, sier Jens.

Jens Damstuen bruker healing som et verktøy for å løse opp blokkeringer i energifeltet, og åpne opp for loven om tiltrekning. Foto: Privat

Vil du prøve healing?
Hvis du er nysgjerrig på healing, og hva det kan gjøre for deg, kan du kontakte Jens på e-post mail@spiritueltmedium.no, eller på Messenger via hans Facebook-side Spirituelt Medium.

Du kan også besøke hans nettside, der du kan lese mer om hans bakgrunn, tjenester og erfaringer.
spiritueltmedium.no

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.